Husqvarna Motorcycles met FMF uitlaatsystemen

Husqvarna Motorcycles met FMF uitlaatsystemen

Husqvarna Motorcycles kondigt met trots de beschikbaarheid aan van FMF-uitlaatsystemen - een reeks krachtige dempers en expansiekamers voor 2-takt enduro- en motorcrossmodellen. Verkrijgbaar als onderdeel van het uitgebreide assortiment technische accessoires van Husqvarna-Motorcycles, FMF-uitlaatsystemen bieden verbeterde prestaties en duurzaamheid, samen met een echte "factory" look. 

Met een veerkrachtige werkrelatie over de hele wereld met Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-teams, gebruikt de in Californië gevestigde fabrikant concurrentie van het hoogste niveau om uitlaatsystemen van hoge kwaliteit te testen en verder te ontwikkelen die offroad-enthousiastelingen helpen om het meeste uit elke rijervaring te halen. FMF Racing staat synoniem voor succes met crossmotoren.

FMF Fatty en FMF Factory Fatty Epansie Kamers
De FMF Fatty en FMF Factory Fatty Expansion Chambers leveren een breder, soepeler vermogen en zijn gemaakt van hoogwaardig, extra sterk en duurzaam staal. De FMF Fatty verbetert de tractie en biedt een betere gasrespons en is afgewerkt met een duurzaam, vernikkeld oppervlak, terwijl de FMF Factory Fatty een onbehandeld buitenoppervlak heeft voor een pure fabriekslook.

FMF Powercore 2.1 en FMF Titan Powercore 2.1 Dempers
De FMF Powercore 2.1 Silencer is speciaal ontwikkeld voor motorcrossgebruik en levert minder, maar voller geluid terwijl het gewicht afneemt dankzij de aluminium buitenmantel. De FMF Titan Powercore 2.1-demper biedt alle voordelen van de Powercore 2.1, maar met een lager gewicht, dankzij zowel de buitenmantel als de demperkap gemaakt van titanium. Zowel de FMF Powercore 2.1 als FMF Titan Powercore 2.1 Dempers zijn eenvoudig te monteren.

De FMF-uitlaatsystemen van Husqvarna Motorcycles zijn nu verkrijgbaar bij alle erkende Husqvarna Motorcycles-dealers.


Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form