Het is Herfst Sale bij Stena Line en dat betekent profiteren van 15% korting op een overtocht naar Engeland t/m 31 maart 2020. Of je nu komend weekend naar de British Superbikes op Oulton Park wil, voordelig wilt nazomeren, motorrijden in de herfstvakantie, met Kerst familie bezoeken of alvast de beste plaatsen wilt boeken voor een motortrip in het voorjaar 2020, je kunt flink besparen op je overtocht. Met onze uitstekende faciliteiten, maken we van elke overtocht een relaxte minicruise. Om je verblijf op onze comfortabele ferry’s nog aantrekkelijker te maken, ontvang je nu ook 10% korting op hutten en vooraf geboekte maaltijden.

Zijn je reisdata nog niet zeker? Boek het Flexi of Premium tarief. Dan kun je je boeking zonder administratiekosten wijzigen: je betaalt alleen -indien van toepassing - het verschil in tarief. Maar wees er snel bij. Deze actie loopt tot 15 september 2019.

Vul de actiecode AUTUMN19 in om de korting te ontvangen wanneer u boekt.

* Extra leden krijgen 20% korting op Economy, Flexi en Premium tarieven op de route Hoek van Holland-Harwich en niet-leden krijgen 15% korting. Nog geen lid? Schrijf je in voor Extra via deze link voor je boekt en je profiteert direct! Kortingstarieven zijn o.b.v. beschikbaarheid, er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.Extra-leden krijgen zelfs 20% korting.*

https://mtrn.ws/StenaLine

stena line UK kortingscode motorrijden