Against Cancer organiseert op 7 augustus 2019 de jaarlijkse Against Cancer Circuitdag op het TT-Circuit in Assen. Motorrijders die de organisatie hiervan met een donatie van 10 euro of meer ondersteunen, maken kans op een hele  dag rijden op een gloednieuwe Ducati van Ducati Zaltbommel, die hiermee samen met IDM-coureur Vasco van der Valk nòg meer voor het goede doel wil doen!

Meedoen is simpel! Doneer 10 euro, of een veelvoud daarvan, via de onderstaande link naar Vasco’s donatiepagina. Hij zal die dag namens Ducati Zaltbommel met kinderen achterop over het circuit rijden en het ingezamelde geld aan de organisatie overdragen. Na de Circuitdag gaat er per 10 euro één lot in de pot (dus 20 euro 2 loten etc.), waarna de winnaar in overleg met Ducati Zaltbommel één dag op een Ducati naar keuze mag komen rijden.

De Against-Cancer circuitdag is een enorm groots opgezet spektakelevenement voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker, of een kind kanker heeft gehad. Er is die dag enorm veel te beleven voor de zieke kinderen, maar ook broertjes en zusjes en de ouders. Meerijden in raceauto’s, supercars, Dakar-trucks, vliegen in een helikopter, karten en de Brandweer, Politie, Defensie, Luchtmacht en Marechaussee doen ook mee!

Op die dag rijdt Van der Valk (rustig!) met kinderen achterop de motor over het TT Circuit Assen èn zamelt geld in voor de organisatie hiervan. Zou jij hem daar alsjeblieft bij willen helpen? Dat kan door de link te volgen en een kleine (of grote) donatie te doen, die dan 100% naar deze onvergetelijke dag gaat. Met dus ook nog eens kans op een onvergetelijke dag voor jouzelf! #winwin

Actie-donatielink: https://againstcancer.nl/coureur-overzicht-2019/?q=2845

 Kleine lettertjes: regels van logica gelden. Gaat om een goed doel en karma en een enorm leuke prijs. Alles in overleg dus.

AgainstCancerCircuitdagDucati

Foto: Against Cancer 2018 Circuitdag