Husqvarna - Eenvoud in Beweging

 

2018 Husqvarna Vitpilen en Svartpilen nu leverbaar

Husqvarna Motorcycles kondigt een nieuw tijdperk van motorrijden in stedelijke gebieden aan. Terwijl de Vitpilen 401 en de Svartpilen 401 al bij de Europese dealers staan, zal ook de Vitpilen 701 eind maart leverbaar zijn. Eind april zijn deze drie motoren eveneens te koop bij dealers in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië. Met de beschikbaarheid van de nieuwe modellen, die sinds de onthulling van de prototypes enorm veel aandacht van de wereldpers en motorfans hebben genoten, zet Husqvarna Motorcycles een nieuwe, belangrijpe stap in de verwezenlijking van hun progressieve visie op on-road motorrijden.

De Vitpilen 401 is een verfrissend eenvoudige en progressieve stadsmotor, ontdaan van overbodige tierelantijnen en puur gericht op een optimale rijsensatie. Een motor die een breed publiek een nieuwe opstap in de motorcultuur biedt.

De Svartpilen 401 is gebouwd rond hetzelfde rijwielgedeelte en motorconcept als de Vitpilen 401. De Svartpilen 401 is echter veeleer een hedendaagse interpretatie van een op asfalt gerichte ontdekkingsreiziger. Met zijn gedurfde en ruige uitstraling biedt hij potentiele motorrijders een nieuwe, progressieve motorbeleving.

De unieke designfilosofie die de Vitpilen 401 kenmerkt is ook terug te vinden in de Vitpilen 701, een hypermoderne, dikke eencilinder, die is ontworpen voor een ruige en authentieke rijervaring. De Vitpilen 701 wordt aan het einde van deze maand bij de Europese dealers verwacht.

Voor motorrijders die hun Vitpilen of Svartpilen willen personaliseren biedt Husqvarna Motorcycles een uitgebreide range originele onderdelen en accessoires. Er is tevens een specifieke range motorkleding beschikbaar, zodat de motorrijders volgens de laatste trends op pad kunnen. Meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen is verkrijgbaar via de landelijke Husqvarna-importeur. Daarnaast is het mogelijk om via de Husqvarna Motorcycles dealer-zoekmachine een proefrit met een van de drie nieuwe modellen te boeken. De online dealer zoekpagina vind je hier.

Husqvarna Vitpilen Svartpilen dealers

Gerelateerde artikelen
  • Pinterest
Ga

Revit Nieuwsmotor mei