Husqvarna een nieuw stedelijk perspectief

 

Inruilweken bij Ducati

Bridgestone Montage Cashback

Speedway Lelystad: weer open voor àlle motorrijders!

Speedway Lelystad bestaat 13 jaar. Een enigzins vreemd jaartal om over te berichten lijkt dat misschien, maar niets is minder waar. Onder het bewind van een nieuw bestuurdersduo zal Speedway Lelystad de focus verplaatsen van Speedway naar Flat track/Dirt track. Hells race ( 6-7 mei j.l.) was als het eerste evenement in deze nieuwe context inmiddels feit. Met meer dan 800 bezoekers door de poort en ruim 80 Flat Track rijders aan de start kan dit evenement worden beschouwd als het meest succesvolle in de historie van Speedway Lelystad. 

Speedway Lelystad is elke zondag, als het niet regent op de dag zelf, open voor training, voor zowel Flat Track/ Dirt Track rijders, speedwayers en supermotard rijders. Ja ook de motardrijders zijn welkom. En niet de minsten melden zich, zo was Bo Bendsneijder ook van de partij op zijn Supermotard KTM om zijn slide en drift skills te verbeteren. innenkort kunnen de super motard rijders tijdens speciaal voor hun georganiseerde trainingen zowel linksom ( gebruikelijk) als rechtsom (ongebruikelijk) de baan verkennen tijdens hun trainingsactiviteiten.

Speedway Lelystad verhuurt ook motoren voor mensen die kennis willen maken de de flat track sport. Of voor mensen die de sport willen beoefenen maar nog niet in het bezit zijn van het juiste materiaal.

Op 9 en 10 september a.s. is Speedway Lelystad host van het Flatlands Motor Festival. Waarin behalve met echte flat track motoren ook geracet zal worden met choppers, scramblers en cafe racers. Een fun event met dito begeleiding. Zoals life muziek, swap meet, camp fires, BBQ's en andere motorfiets zin en onzin.

Meer informatie: https://www.speedwaylelystad.com/ 

Speedway Lelystad

  • Pinterest
Ga

Michelin Cashback

KTM 215494 KTM 790 Duke MY18 300x250

IXS april 2018 200180314 NM MV 350x300

Revit

Moto Guzzi april 2018 8591015 MG NieuwsMotor 234x60 1