Premium Motors Kawasaki demoweekend op 2 en 3 mei 2015

Op 2 en 3 mei 2015 organiseert Premium Motors in Apeldoorn een Kawasaki demoweekend. Voor je klaar staan staan de J300, de Z300, de Vulcan S, de Versys 650, de Versys 1000, de Z800, de Z1000 SX, de 1400 GTR en de ZZR1400. Proefrijden is gratis maar er zijn wel een aantal spelregels van toepassing. Zo ben je in het bezit van het juiste motorrijbewijs, heb je beschermende motorkleding aan en volg je de aanwijzingen van de begeleiders op. Voor het proefrijden op de 1400GTR en de ZZR 1400 heb je tenminste 5 jaar je motorrijbewijs. Koop je tijdens dit weekend een nieuwe Kawasaki dan krijg je een Kawasaki Ninja 30 years anniversary limited edtion horloge, ter waarde van € 360,- cadeau.

Nieuw bij Premium is met ingang van 2 mei de verkoop van Kawasaki merchandise en kleding. Een ruim assortiment aan t-shirts, jassen, tassen, handdoeken, toys voor kids, enz. is vanaf dat moment beschikbaar. Op zaterdag 2 mei staan ook de Hyperpro veringspecialisten voor je klaar voor een gratis advies en veringcheck.

En last but not least openen onze collega's van motoZoom Apeldoorn op 2 en 3 mei het eerste Held Center van Nederland met een grandioos openingsweekend. Laat je verrassen door de fantastische aanbiedingen met kortingen tol 50% en maak kans op een 500 euro cadeaubon. Kom langs en geniet van de super gezellige barbecue met Duits tintje Het wordt dus één groot feest en jij bent van harte welkom.

Premium Motors Kawasaki demoweekend


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form