Upgrade voor 2014 Triumph Speed Triple R

Triumph Motorcycles gaat in 2014 de Speed ​​Triple Speed ​​Triple R een flinke upgrade gegeven, terwijl de prijs juist lager komt te liggen. Als topmodel van de streetfighter line-up krijgt de Triumph Speed ​​Triple R een optische facelift door de toevoeging van een matte Crystal White versie in 2014, dit als aanvulling op de al bestaande Phantom Black kleurstelling. Rode pinstripes sieren vanaf dan ook de wielen , en het Diablo Red van de 'R' loopt straks door tot in de radiateurcovers. Bezitters van de 2014 Speed 'R' zullen daarnaast een upgrade krijgen in de vorm van een flyscreen, (punt)onderkuip, zadelkap en tankpad. Verder wordt de Speed ook voorzien van een sportief ogende heldere achterlichtunit en zwarte hitteschilden voor de uitlaten. De gesmede PVM velgen worden daarbij vervangen door de gegoten wielen van de standaard Speed Triple, om zo de prijs/kwaliteitverhouding nog verder te verhogen.2014 Triumph-Speed Triple R Ohlins Brembo

De Speed ​​Triple en Speed ​​Triple R delen hetzelfde charismatische 133 pk sterke , 1050cc grote , driecilinder motorblok en het alom geroemde rijwielgedeelte , op het R model zelfs opgewaardeerd met de ultieme Brembo monoblock remklauwen en superieure Öhlins schokdempers . Beide modellen beschikken standaard over Triumph's eigen uitschakelbare ABS.

De nieuwe Speed ​​Triple R zal in maart 2014 bij de officiële Triumph dealers arriveren , met een prijs van € 15.990,- (was € 16.990,-) in Nederland en € 14.190,- (was 15.190,-) voor België.


Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form