Scorpion

Bering New summer collection 2019

2014 Kawasaki J300 motorscooter gepresenteerd

Speciaal voor het populaire en stijgende 'urban segment' introduceert het vooruitstrevende merk Kawasaki met de J300 haar allereerste motorscooter op de Europese markt. 

Uitdagende looks: 
Volledig in-huis gestyled door het design team van Kawasaki, heeft de splinternieuwe J300 de uitdagende looks meegekregen die alle nieuwe Kawasaki motorfietsen meekrijgen. Het hoofd van de styling afdeling Mr. Fukumoto benadrukt: "Het allerbelangrijkste bij het ontwerp van deze motor is dat de eerste kennismaking met de Europese markt plaatsvindt met een motorscooter die het bekende 'cutting edge' design heeft dat we eerder introduceerden bij enkele andere van onze machines. Dit is naar onze mening zéér goed gelukt bij de J300." 

2014 Kawasaki J300 motorscooter

Passie: 
Volgens de design filosofie en principes van nieuwe generatie Kawasaki's werd de J300 ontworpen waarbij Mr. Fukumoto toevoegt: "J staat voor Jyounetsu wat 'passie' betekent in het Japans. We hebben de J300 met exact dezelfde passie ontworpen als alle andere belangrijke nieuwe 2014 modellen." 

Grote vraag: 
Rekening houdend met de grote Europese vraag naar stijlvolle, makkelijke berijdbare en betrouwbare motorscooters, voorziet Kawasaki met haar J300 in een marktsegment waar nog veel potentie ligt. De J300 is een verlengstuk van de succesvolle urban-lijn van Kawasaki, met succesnummers als de ER serie, en de breed inzetbare Versys.

Eigen R&D
Vanuit een basis van een bewezen succesvol en uiterst betrouwbaar chassis en aandrijving, van strategische partner Kymco, heeft Kawasaki deze nieuwe motorscooter ontwikkeld. De ontwikkeling, vormgeving en de uiteindelijke product engineering benadering is exclusief gedaan door het Kawasaki Design en Engineering team uit Japan. Dit in nauwe samenwerking met de Europese R&D afdeling van Kawasaki. De J300 is vanaf eind 2013 leverbaar bij alle officiele Kawasaki dealers. De J300 zal Kawasaki fans aanspreken die op zoek zijn naar een slimme en uitdagende 'commuter', die een modern design weet te combineren met praktische inzetbaarheid en goede rij eigenschappen.

De J300 zal voor het eerst geïntroduceerd worden op de Eicma show in Milaan op 5 november 2013.

  • Pinterest
Ga

ktmorange

kawa mei 19 z1000sx

IXS La dolce Vita NM Urban ST 350x300px juni 2019