De meest technische motorjas ooit

De Macna Chameleon motorjas bestaat eigenlijk uit 2 jassen en is de meest technische motorjas ooit geproduceerd! De hybride technologie genaamd "Twin Shell" combineert het beste van twee werelden, de veiligheid van leer met het comfort van een waterdichte all-weather jas. De basisjas is een volledig leren "core jacket" die garant staat voor maximale veiligheid met daarop een 100% waterdichte, ademende buitenjas gemonteerd. Doordat de "core jacket" altijd als basis wordt gedragen, ben je dus ook tijdens slechte weersomstandigheden beschermd met de veiligheid van leer.

De buitenjas is geproduceerd volgens "direct lamination" technologie. Dankzij deze technologie wordt de binnenkomst van regenwater direct door de buitenjas geblokkeerd. Conventionele 2 of 3 lagen jassen absorberen het water, wat veroorzaakt dat een jas zwaarder wordt en het langer duurt voordat de jas opdroogt. Met "direct lamination" blijft de jas altijd licht en droog! Tijdens droge dagen wordt de buitenjas verwijderd van de "core jacket". En worden de temperaturen zomers, dan kan zelfs een uitneembare thermoliner uit de "core jacket" worden gehaald en kunnen ventilatieritsen worden geopend. Zo kan een verkoelende bries vrij door de jas heen waaien.

De eerste hybride motorjas is dus geboren! De Macna Chameleon is in drie kleurenstellingen verkrijgbaar in maat XS t/m XXL met een adviesprijs van € 499,95 . Bij verschillende motorzaken kan de Macna Chameleon worden getest en kun je zelf deze nieuwe belevenis in motorkleding ervaren. Op www.macna.com vind je meer informatie over "Twin Shell" technologie en vele andere unieke specs die het leven op en rond de motor nog comfortabeler en veiliger maken.

Macna_Chameleon_motorjas
Bron: Splash-Design

  • Pinterest
Ga