G&G Bike Nederland officieel importeur Ilmberger Carbon Parts

Per dinsdag 8 februari 2011 is G&G Bike Nederland officieel importeur van Ilmberger Carbon Parts. Deze carbondelen zijn onbetwist van de hoogste kwaliteit op de markt, gemaakt uit 100% autoclaaf carbon. De pasvorm is uitstekend; minimaal gelijk aan, regelmatig beter dan de originele onderdelen. Voor productie gebruikt Ilmberger de modernste technieken en de meest hoogwaardige materialen.

Op het gebied van carbondelen is Ilmberger marktleider in Duitsland voor BMW en Ducati, en zijn ook de Aprilia RSV4 delen van Ilmberger erg gewild. Met de samenwerking van G&G Bike Nederland en Ilmberger zijn deze zeer hoogwaardige carbondelen nu ook op de Nederlandse markt goed beschikbaar.

Uniek aan Ilmberger is de afwerking; geen simpele laklaag, die gemakkelijk kan beschadigen, maar afgewerkt met een industriële kwaliteit kunststof coating. Deze beschermt beter tegen krassen en tegen de nadelige effecten van UV-straling dan een gewone laklaag. De gebruikte coating is zowel hard als flexibel, waardoor deze zich zelfs in de meest extreme (race)omstandigheden goed houdt. Bijkomend voordeel van de coating is het feit dat ze beter overspuitbaar is dan een standaard blanke lak, omdat de ondergrond egaal is en niet chemisch reageert op de nieuwe laklaag.

Op de Motorbeurs Utrecht zullen wij Ilmberger carbondelen tonen aan het publiek en is een prijslijst beschikbaar. Binnenkort zal er ook een website beschikbaar zijn, maar tot die tijd zijn alle aanvragen welkom via [email protected].

{gallery}stories/nieuws/2011/februari_2011/Ilmberger_Carbon_Ilmberger_01Parts{/gallery}

Bron: G&G Bike

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17