Motormaatje, makkelijk afspreken voor gezamenlijke motorritten

Met de nieuwe seizoensstart is na een lange winter nu het ideale tijdstip voor de lancering van motorwebsite www.motormaatje.nl aangebroken. Motormaatje is een digitaal trefpunt voor motorrijders, waar ze makkelijk en gratis samen kunnen afspreken voor gezamenlijke motorritten. Tevens biedt de site gereedschap om deze rit aan te kondigen, te plannen en na te bespreken. Alle ritten staan open voor alle leden van de “Motormaatje-community”, de kreet “samen toeren” omschrijft de inhoud kernachtig. Daarnaast biedt de site een uitgelezen tool voor reeds bestaande vriendenclubs of toerclubs om overzichtelijk en makkelijke een rit te organiseren.

Motormaatje is een combinatie van een digitaal clubhuis, waar men kan afspreken om samen te rijden, en een supergemakkelijk hulpmiddel bij het plannen van een leuke rit. Dat afspreken is een kwestie van kiezen voor één van de vele reeds georganiseerde ritten. Motormaatje heeft al zo’n 1200 enthousiaste leden die korte en lange ritten in heel Nederland maar ook daarbuiten organiseren, gewoon een kwestie van kiezen en aansluiten bij andere motorrijders.

Daarnaast biedt Motormaatje dus de tools om zelf een rit te organiseren en daar andere motorrijders bij uit te nodigen. Dit kan als individu maar ook als lid van een club of groep motorvrienden. Handig de rit aanmelden en details opgeven, daarna is in één oogopslag te zien wie er mee wil.

Het lidmaatschap van Motormaatje is helemaal gratis en geeft enorm veel plezier en gemak bij het voorbereiden van een mooie toertocht of korte rit, waarbij je dus nooit meer alleen hoeft te rijden. In de buurt of ver weg, het enige wat een motorrijder hoeft te doen is zich bij de rit van een ander aanmelden of zelf een rit opgeven, meer is niet nodig! 

Motormaatje brengt alle motorrijders samen. Ongeacht merk, soort motor, rijervaring, leeftijd of geslacht. Zo is Motormaatje een motorclub met het clubhuis op internet en alle leden door heel Nederland. Daarin kan je samen afspreken, samen de route voorbereiden, samen bepalen waar de koffiestop is en samen nagenieten.

Motormaatje

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17