2022 Ducati Monster Dag: 5 juni bij Ducati Amsterdam

2022 Ducati Monster Dag: 5 juni bij Ducati Amsterdam

Op zondag 5 juni 2022 organiseert Ducati Amsterdam een Monster Dag! Het is de bedoeling om tussen 12:00 uur en 16:00 uur zo veel mogelijk Ducati Monsters bij elkaar te brengen en rond de klok van 14:00 uur een groepsfoto te maken. Onder het genot van verse houtoven pizza's genieten van alle verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. Eventueel is er een mogelijkheid om een route te rijden vanaf een paar punten naar Ducati Amsterdam of voor de terugweg.

De Monster ontstond in 1992 toen Ducati het idee had een motorfiets op de weg te zetten met een Superbike chassis, ontdaan van de kuipen en alle elementen die niet strikt noodzakelijk zijn. Met de lancering van het M900 model, de eerste Monster ooit, was Ducati in staat om een nieuw segment van de motorfietsmarkt te creëren de sportieve naked - en zo een motorfiets te creëren die al meerdere generaties lang een echte maatstaf is. 

Wij willen proberen om met dit evenement de gehele Ducati Monster lijn en tevens ook custom made Monsters bij elkaar te krijgen

Tijd : zondag 5 juni van 12:00 tot 16:00 uur. Plaats: Ducati Amsterdam, Jarmuiden 10, 1046 AD Amsterdam


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form