World Ducati Week 2022 van 22 tot 24 juli

World Ducati Week 2022 van 22 tot 24 juli

De World Ducati Week 2022 staat weer klaar om een buitengewoon weekend van emotie, passie en plezier te beleven. De elfde editie van het internationale evenement bij uitstek in de wereld van de twee wielen zal worden gehouden van 22 tot 24 juli op het "Misano World Circuit Marco Simoncelli", en zal opnieuw de wereldwijde familie van Ducatisti en alle gepassioneerde motorrijders ontvangen.

  • De elfde editie van de World Ducati Week bereidt zich voor om Ducatisti en alle gepassioneerde motorrijders te verwelkomen van 22 tot 24 juli op het "Misano World Circuit Marco Simoncelli"
  • Het zal een perfecte gelegenheid zijn voor iedereen om de passie voor twee wielen te beleven, verenigd door één motto: "Let's Ride as One"
  • Een van de spannendste momenten is de Race of Champions, waarin de Ducati rijders die uitkomen in de MotoGP, Superbike en Supersport, zullen deelnemen aan een unieke race op het circuit
  • Tickets om deel te nemen en de WDW2022 niet te missen zijn nu al verkrijgbaar op de Ducati website

De World Ducati Week verwelkomt een publiek van alle nationaliteiten, leeftijden, geslachten, persoonlijkheden en achtergronden. Van degenen die ervan houden om de wereld te ontdekken door met de motorfiets tussen dorpjes en kronkelige weggetjes te reizen, tot degenen die ronde na ronde het circuit verslinden, tot motorrijders die zich wagen aan de meest opwindende off-road trajecten. De WDW is een perfecte gelegenheid voor iedereen om de passie voor twee wielen te beleven, verenigd door één motto: "Let's Ride as One".

Voor de gelegenheid wordt de Adriatische kust omgetoverd tot een ongeëvenaarde mix van passie, ronkende motoren, circuitsessies, rijervaringen, parades, rijders, shows en plezier.

Er zijn veel evenementen en activiteiten in voorbereiding. Een van de spannendste is de Race of Champions, een unieke en buitengewone race waarbij de Ducati rijders het op het circuit tegen elkaar opnemen en een ongeëvenaarde show neerzetten, die alle fans op het Misano World Circuit in vervoering brengt. Dezelfde helden die het elk weekend op circuits over de hele wereld tegen elkaar opnemen in de MotoGP, Superbike en Supersport kampioenschappen. Tickets voor het evenement kunnen worden gekocht op de Ducati website en zijn verkrijgbaar als Biker Pass (deelnemer met motorfiets) en Visitor Pass (passagier of deelnemer te voet), geldig voor één of alle drie de dagen van het evenement.

Beide Passen geven toegang tot alle openbare ruimtes van het evenement, met de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan vele activiteiten, van wedstrijden tot gesprekken met Ducati ingenieurs, ontwerpers en experts, tot signeersessies met de rijders. De 3-daagse pas biedt ook een aantal niet te missen mogelijkheden, waaronder een rit op het circuit met uw eigen motorfiets, testritten met Ducati modellen en de Ducati Riding Academy lessen. Bovendien zal het voor alle WDW ticket houders mogelijk zijn om de Ducati fabriek en het museum in Borgo Panigale tegen gereduceerde tarieven te bezoeken.

De toegang tot het evenement is gratis voor begeleide minderjarigen tot 18 jaar, voor alle deelnemers uit niet-Europese landen en voor personen met een handicap en hun begeleiders. Ook voor deze editie is er een speciaal tarief voor jongeren tussen 18 en 25 jaar, die kunnen profiteren van het Rookie-tarief, geldig voor zowel de dagkaart als de 3-daagse pas. Een gereduceerd tarief is ook gereserveerd voor DOC leden, alleen beschikbaar voor leden die actief zijn in het jaar 2022 van de Officiële Ducati Clubs. Meer informatie is beschikbaar door contact op te nemen met de officiële DOC in uw regio. Zoek hier de dichtstbijzijnde.

Voor Ducatisti is er ook de mogelijkheid om tickets te kopen tegen een speciale prijs door contact op te nemen met de plaatselijke dealer. Zoek hier de dichtstbijzijnde. Tickets zijn alleen beschikbaar in digitaal formaat, zijn op naam en niet overdraagbaar. Voor meer informatie over ticketprijzen en aankoopprocedures, kunt u terecht op het speciale gedeelte van de officiële Ducati website.

Ducati werkt eraan om de 2022 editie van WDW onvergetelijk te maken. Als het programma wordt vervolledigd zullen alle informatie en updates beschikbaar zijn op de speciale website, op de sociale kanalen van het merk en op de officiële World Ducati Week Facebook pagina.

World Ducati Week 2022 "Let's Ride As One" Tickets

3-Daagse Pas                 
Biker Pass                   €   100  
Visitor Pass                €   70     
Rookie 18/25 Biker    €   60     
Rookie 18/25 Visitor €   55
 
Dag Pas  
Biker Pass                   €    55
Visitor Pass                €    45
Rookie 18/25 Biker    €    35
Rookie 18/25 Visitor  €    30

Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form