Niu MQi GT: elektrische motorscooter met 70 km/u topsnelheid

Niu MQi GT: elektrische motorscooter met 70 km/u topsnelheid

Gedreven door technologie en design streeft Niu ernaar e-mobility voor iedereen zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. In lijn met deze missie introduceert de urban mobility pionier een nieuw model in haar populaire e-scooter-reeks, dat zich onderscheidt door een robuuster en stijlvol frame, een hoge snelheid en een indrukwekkend bereik: de MQi GT. 

Scooter anno 2021: elektrisch en altijd verbonden

Met drie verschillende rijmodi kies je bij de MQi GT zelf de manier van rijden die bij jou past. Wil je van de omgeving en het lentezonnetje genieten terwijl je langere afstanden rijdt? Met de Eco-modus vergroot je het bereik van de scooter aanzienlijk en rij je super efficiënt. Ben je aan het cruisen door de zonovergoten stad? De Dynamic-modus is perfect voor dagelijks gebruik. Ben je een echte snelheidsduivel? In de Sport-modus beschik je over directe acceleratie en ga je voor maximale snelheid en prestatie! De krachtige 4e generatie NIU Energy lithiumbatterij en Bosch-motor geven het model een onmiskenbare power. Net als de andere modellen van NIU, is de MQi GT verbonden aan de applicatie van NIU. Via de NIU-app kun je eenvoudig een snelle status-controle uitvoeren, de routes bijhouden die je maakt of de scooter live lokaliseren op de kaart. Voor je veiligheid is de scooter voorzien van anti-diefstal-technologie, tevens te vinden in de app. De MQi GT is daarnaast uitgerust met een krachtig dubbel batterijsysteem en beide batterijen kunnen worden losgekoppeld en opgeladen waar je maar wilt.

KLIMAATNEUTRAAL OP JE BESTEMMING

De leefbaarheid van onze steden en onze gezondheid staan door onder andere ernstig vervuilde lucht onder grote druk. Om dit te verbeteren en te voldoen aan het Klimaatakkoord van Parijs zet Nederland in op 49 procent emissiereductie van CO2 in 2030. In 2050 moet dit zelfs 95 procent zijn. De overheid en klimaatexperts sturen aan op de overstap naar elektrisch vervoer om deze doelstelling te behalen. Mobilitieitsaanbieders kunnen en moeten een belangrijke rol spelen in deze transitie, vindt Sieghart Michielsen, Head of Europe bij NIU. “We geloven in een toekomst met ‘groene’ mobiliteit, zonder emissies, om steden beter bereikbaar, gezonder en leefbaarder te maken. Als een van de grotere aanbieders van e-mobility hebben we de mogelijkheid hier sterk aan bij te dragen. Door het voor iedereen gemakkelijk, toegankelijk en aantrekkelijk te maken, wordt de overstap naar klimaatneutraal rijden makkelijker. Zonder dat mensen in moeten leveren op het gemak van snel en stijlvol transport van deur tot deur.” De e-scooters van NIU hebben wereldwijd al meer dan twee miljard kilogram aan CO2-uitstoot bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 100 miljoen bomen. De aanbieder van e-mobility wil deze impact verder vergroten en zet de volgende stap naar groenere en leefbaardere steden met de introductie van een geheel nieuwe scooter: de MQi GT.

Over NIU

Als ’s werelds toonaangevende leverancier van slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen ontwerpt, produceert en verkoopt NIU hoogwaardige elektrische scooters, bromfietsen en fietsen. Sinds de oprichting in 2014 is NIU uitgegroeid van een bedrijf met één product dat in China werd verkocht, tot een wereldwijd merk in Europa en Azië. Het productportfolio van NIU bestaat uit zeven series - NQi, MQi, UQi, NIU Aero, Gova, RQi, TQi – NQi, MQi, UQi, Gova en NIU Aero, bestaan uit meerdere modellen met verschillende specificaties. Alle producten worden gekenmerkt door een urban stijl die het ultieme gevoel van vrijheid en technologie benadrukken. NIU werkt voor de verkoop en dienstverlening middels een off-en online omnichannel retailmodel. Als marktleider binnen urban mobility heeft NIU verschillende prestigieuze internationale designprijzen ontvangen, waaronder de Duitse Red Dot en IF, de Amerikaanse iDEA, de Japanse G-Mark en de Chinese Red Star.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form