GP Products breidt portfolio uit met Remus sportuitlaten

GP Products breidt portfolio uit met Remus sportuitlaten

In 2006 is GP Products gestart met het distribueren van Akrapovič motoruitlaatsystemen in de BeNeLux en later in Duitsland. In 2016 volgde een geleidelijke uitbreiding met de merken Scorpion en KessTech voor de BeNeLux. Deze uitlaatsystemen zijn goed ontvangen in de markt en hebben meer en meer bekendheid gekregen bij de eindconsument. Dit komt door de hoge kwaliteit van de producten, het inspelen op de behoefte van de markt en het hoge serviceniveau waar GP Products bij zijn dealers om bekend staat. Na het succesvol distribueren van deze merken is het merkenportfolio verder uitgebreid. Sinds een jaar heeft GP Products Rotobox en Cult-Werk aan het merkenportfolio toegevoegd. Rotobox levert hoogwaardige Carbon velgen voor motoren. Cult-Werk is gespecialiseerd in custom parts voor de motormerken Harley-Davidson en Indian. De meest recent toegevoegde merken zijn tuning software van PN-Performance en sportuitlaten van het welbekende merk Remus. Remus is fabrikant van high performance auto- en motoruitlaatsystemen. De producten van Remus kenmerken zich door de perfecte pasvorm en een geweldige sound. Met de combinatie van deze merken voorziet GP Products in de complete vraag vanuit de motorbranche. 

“Onze klanten kunnen we nu het complete productportfolio aanbieden, van uitlaten tot velgen en van stylingparts tot tuningsoftware, dit alles van de beste merken die er op de markt te verkrijgen zijn,'' verder verklaart Marc Goutziers, directeur van GP Products. 'Dit tegen een gezonde marge voor onze B2B klanten met het serviceniveau en de prijstransparantie die ze van ons gewend zijn. Alleen merken in het hoogste segment van de markt waar we zelf alle ins en outs van begrijpen, voegen we graag toe aan ons portfolio.' Marc eindigt met: 'De combinatie van het merkenportfolio en echte kennis van de producten zullen succesfactoren blijken in deze markt, waarop ik trots ben dat wij een pioniersrol vervullen.''

Met deze ontwikkelingen is GP Products in één klap een toonaangevende distributeur in Europa voor premium after-market merken in het hoogste segment voor de automotive, motor- en fietsen markt.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form