2022 KTM 450 Rally Factory Replica vanaf september leverbaar

2022 KTM 450 Rally Factory Replica vanaf september leverbaar

De 2022 KTM 450 Rally Factory Replica is gebouwd met als doel de competities te domineren en is klaar om de zwaarste meerdaagse rallyraces ter wereld aan te kunnen. Deze motor is gebaseerd op de ervaringen uit meerdere rallyoverwinningen en de input van racegrootheden die leven voor de winst en blijft zo de meest Ready to Race rallymachine op de markt.De KTM 450 Rally Factory Replica is ontwikkeld met behulp van feedback van Toby Price, Matthias Walkner en Sam Sunderland, leden van het Red Bull KTM Factory Racing Team, en is een synoniem voor rallycompetities geworden. Deze motor is bij levering al Ready to Race en ontworpen om rallyracers overal ter wereld hun grenzen te laten verleggen.

De KTM 450 Rally Factory Replica is voor 2022 in nieuwe kleuren gestoken en is gebouwd om de zwaarste eisen van rallyracen te weerstaan. Deze motor baant zich even efficiënt snel door zandduinen als door technische trajecten met harde ondergrond. De motor is ontworpen rondom een krachtige, in races bewezen en ultrabetrouwbare 450 cm3 SOHC-injectiemotor, geplaatst in een wedstrijdchassis met perfecte flexeigenschappen. De exclusiviteit van deze machine wordt verder benadrukt door een verscheidenheid aan geavanceerde onderdelen, verfijnd op basis van wedstrijdervaring. De bekroonde WP XACT PRO-schokdempers met gesloten cartridge en high-tech Cone Valve-technologie zijn hier een voorbeeld van. De 2022 KTM 450 Rally Factory Replica vormt een prachtvoorbeeld van inzet om echte racebeproefde technologie te leveren aan racers die op het hoogste niveau willen presteren. Het model voor 2022 behoudt verder de versnellingsbak van PANKl Racing Systems, die een meer lineaire versnellingsspreiding biedt met dezelfde overbrengingsverhoudingen als die van de Red Bull KTM Factory Racing-machines.

KTM 450 Rally Factory Replica – model highlights
-Model in beperkte oplage [80 exemplaren]
-Een pure READY TO RACE-machine
-Krachtige 450 cm3 SOHC-injectiemotor
-Op competities gebaseerd racekwaliteit chassis
-WP XACT PRO 48 mm-vorken met gesloten cartridge [Cone Valve]
-Volledig instelbare WP XACT PRO-schokdemper
-Premiumkwaliteit Akrapovič-uitlaat
-Ontworpen voor meerfasige cross-countryraces

Er worden voor 2022 slechts 80 van deze exclusieve machines beschikbaar gesteld, met een vaste prijs van EUR 25.900 (plus btw en transportkosten), en deze zijn vanaf september 2021 beschikbaar. Voor een beperkt aantal rijders die deelnemen aan de aanstaande Dakar-rally, is voor alle KTM-rallymodellen ook een onderhouds- en ondersteuningspakket beschikbaar tegen een meerprijs.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form