SpanjeMotorTours: met Mink Bijlsma op pad in Spanje

SpanjeMotorTours: met Mink Bijlsma op pad in Spanje

Het kan nu écht niet lang meer duren of het COVID-licht springt op geel en mogen we weer naar het buitenland reizen. Dat betekent niet van het gas af, maar juist het gas erop! Wat een mooi moment en wat een mooie gelegenheid om SpanjeMotorTours fly&ride onder de aandacht te brengen. 

Na een 20-tal redactionele jaren bij Motor Magazine en Promotor, een aantal jaren als reisbegeleider bij Promotor reizen en een jaar bij Sofun Motortoers, is het nu hét moment gekomen voor Mink Bijlsma om voor zichzelf te beginnen. “Eíndelijk kan ik de motorreizen zo organiseren en uitvoeren zoals ik het wil en vooral…zoals het hoort! Dus niet alleen fantastische bestemmingen en geweldige routes, maar ook een gedegen organisatie, een heldere manier van communiceren, fatsoenlijke prijzen en een reisbegeleider die er tijdens de reis voor jóu is!”.

Voor nu: Spanje. Omdat Mink vanuit zijn verleden, zijn overwinteringen en dus eerdere reizen dat land ként (de rest van Europa komt later). “Alle routes zijn ontstaan door er te zíjn en niet door achter een computer te zitten. Alle hotels zijn van te voren ‘live’ bezocht en niet alleen via de website. SpanjeMotorTours is anders en Spanje is anders: het is het laatste land in Europa waar je nog heerlijk onbekommerd kunt motorrijden.

Waar een decibelletje meer of minder geen probleem is. Waar ‘rijdende chicanes’ als campers, vrachtwagens en fietspelotons niet bestaan. Waar het bijna altijd mooi en vooral droog weer is. Waar motorrijders niet weggekeken worden als rustverstoorders, maar welkom zijn als levensgenieters. Geen tol voor touritische routes en voor motorrijders afgesloten wegen. Sterker: ze lijken juist voor ons aangelegd te zijn!” aldus de immer enthousiaste ras-motorrijder. 

Neem een kijkje op de website en laat je niet afschrikken door de afstand: je motor wordt gebracht en jij vliegt!


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form