• Home
  • Persberichten
  • KTM en Husqvarna Stacyc Drive: elektrische loopfietsen voor kinderen
KTM en Husqvarna Stacyc Drive: elektrische loopfietsen voor kinderen

KTM en Husqvarna Stacyc Drive: elektrische loopfietsen voor kinderen

Op de nieuwe elektrische KTM Factory Replica Stacyc drive-loopfietsen kunnen de allerkleinsten hun eerste rondjes rijden. KTM presenteert de elektrische loopfietsen KTM Factory Replica Stacyc 12eDrive en 16eDrive voor de internationale markt en geeft met deze modellen een extra impuls aan het e-mobiliteitsgedeelte van haar assortiment. Op deze twee minimotorfietsen die vanaf nu bij alle KTM-dealers verkrijgbaar zijn, kunnen jonge motorfans het avontuur opzoeken en al op jonge leeftijd kennismaken met motorrijden.

Elektrisch vermogen kan heel praktisch en veelzijdig worden ingezet. Het is dus geen verrassing dat KTM heeft gekozen voor een elektrische aandrijving om de perfecte instapmodellen voor de allerkleinste rijders te ontwikkelen. Op de elektrische loopfietsen KTM Factory Replica Stacyc 12eDrive en 16eDrive kunnen kinderen kennismaken met het rijplezier en de unieke rijervaring van een aangedreven tweewieler.

Daarnaast leren ze met deze motorfietsen alles over de basisonderdelen en -elementen van een motorfiets, zoals het stuur en de wielen, maar ook de koppel en balans. Ze kunnen hun prestaties meten aan die van hun Red Bull KTM Factory Racing-idolen en alvast oefenen voor de overstap naar de KTM SX-E 5, een innovatieve elektrische motocrosser die met het kind kan 'meegroeien'.

De KTM Factory Replica Stacyc 12eDrive is het ideale instapmodel voor kinderen tussen de drie en vijf jaar oud. Het model beschikt over wielen van 12 inch met luchtbanden en een zadelhoogte van slechts 33 cm waardoor de kleine rijders zich vol vertrouwen lopend of rijdend kunnen voortbewegen en stapsgewijs naar de hoogste aandrijvingsmodus kunnen toe werken. De motorfiets met aluminium frame en BMX-voorvorken weegt minder dan 8 kg.
De KTM Factory Replica Stacyc 16eDrive is de beste keuze voor de iets langere en/of meer ervaren juniorrijders van ongeveer vier of acht jaar oud met een binnenbeenlengte tussen de 45 en 61 cm. Het model is uitgerust met een motor die iets krachtiger is dan die van zijn kleinere broertje. Verder beschikt de motorfiets over wielen van 16 inch en een zadelhoogte van 43 cm.
Beide modellen kunnen snel worden opgeladen. Een volledig opgeladen accu staat garant voor ongeveer 30 tot 60 minuten buitengewoon rijplezier waarbij de rijders spelenderwijs en in de frisse buitenlucht hun oog-handcoördinatie kunnen oefenen. Kinderen houden ook van de vrijheid om zelf met het gas te spelen. De lichte, gemakkelijk mee te nemen, intuïtief te bedienen en in race-stijl vormgegeven KTM Factory Replica Stacyc 12eDrive en KTM Factory Replica Stacyc 16eDrive vormen als het ware het 'voorgerecht' voor de KTM SX-E 5 die veel meer mogelijkheden biedt en waarmee echt een wedstrijd kan worden gereden.

KTM Factory Replica Stacyc - belangrijkste kenmerken model

- Stevig, lichtgewicht aluminium frame -> gemakkelijk op te pakken en te besturen door kinderen
- Drie progressieve aandrijvingsmodi -> eerste kennismaking met een aangedreven tweewieler
- Veilige, thermisch beschermde 20V-accu -> 45-60 minuten opladen voor 30-60 minuten rijden
- Zadelhoogte van 33 tot 43 cm -> leeftijd tussen de drie en acht jaar oud
- Stalen BMX-voorvorken, -ketting en -vrijloop
- Multifunctionele gashendel met indicatie van rijmodus en accuniveau
- Ergonomische Race Replica-vormgeving met tapse voetsteunen

Joachim Sauer - KTM Product Manager Offroad: "De diversiteit van de gehele KTM Offroad-serie is iets waar we heel trots op zijn en met de nieuwe KTM Factory Replica Stacyc Drive-modellen kunnen we ook de allerkleinste motorfans bedienen. Deze modellen zijn cool en vermakelijk en beschikken ook echt over het Ready to Race-DNA van KTM. De KTM Factory Replica Stacyc Drive's tonen bovendien perfect hoe we e-mobiliteit effectief kunnen toepassen. Op deze modellen kunnen toekomstige generaties rijders hun eerste rondjes rijden."

De elektrische loopfietsen KTM Factory Replica Stacyc 12eDrive and 16eDrive zijn vanaf februari 2021 via erkende KTM-dealers verkrijgbaar.

Update 11 februari 2021: ook Husqvarna:

Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive- en 16eDrive-modellen zijn vanaf 1 februari 2021 verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. Raadpleeg uw Husqvarna Motorcycles-dealer voor alle details over prijzen en beschikbaarheid.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form