Alles over de vernieuwde 2021 Honda XADV 750 motorscooter

Alles over de vernieuwde 2021 Honda XADV 750 motorscooter

De Honda X-ADV motorscooter staat niet stil. In 2021 verbeteren de prestaties uit het motorblok, vermindert het gewicht en gaan stijl en functionaliteit erop vooruit. De X-ADV is nu nóg cooler en nóg aantrekkelijker. De voornaamste verbeteringen zijn 3 kW extra piekvermogen uit het EURO5-compatibele blok van de X-ADV en een extra 600 tpm in de rode zone dankzij een geperfectioneerde kleptiming en verhoogde in-/uitlaatefficiëntie. Kortere overbrengingsverhoudingen voor eerste, tweede en derde versnelling verfijnen de acceleratie terwijl langere verhoudingen bij vierde, vijfde en zesde versnelling cruisen op hoge snelheid meer ontspannen maken en het benzineverbruik optimaliseren.

Dankzij het Throttle By Wire (TBW) valt het motorkarakter aan te passen doorheen vier vaste rijmodi (RAIN, STANDARD, GRAVEL en SPORT) en een aanpasbare USER-modus. Daarnaast versoepelt ook het Honda Selectable Torque Control (HSTC) systeem, wat nu drie interventieniveaus heeft. De Dual Clutch Transmission (DCT) beschikt over automatische schakelschema’s die linken aan de rijmodi.

Het nieuwe frame is 1 kilogram lichter. Het koetswerk van de X-ADV komt scherper, agressiever uit de hoek en de dubbele LED-koplampen zijn nu met Daytime Running Lights (DRL) uitgerust, net zoals de CRF1100 Africa Twin.

Het zadel kreeg nieuwe contouren wat het gemakkelijker maakt om de voeten op de grond te zetten. De opbergruimte onder het zadel werd ruimer gemaakt en is nu uitgerust met een USB-oplaadpoort. De bediening van de parkeerrem staat nu aan de rechterstuurhelft wat handiger werkt en bovendien ruimte vrijmaakt voor een extra handschoenenkastje. Het nieuwe TFT-instrumentenbord is uitgerust met het Honda Smartphone Voice Control System.

De X-ADV zal in 2021 beschikbaar zijn in volgende kleurstellingen: Grand Prix Red (nieuw), Graphite Black, Matt Beta Silver Metallic en Pearl Mud Gray.

 Belangrijkste kenmerken

Motorblok
• Throttle By Wire en een extra 3 kW piekvermogen tot 43,1 kW (58pk), 69 Nm koppel
• Uitbreiding van de rode zone met 600 tpm
• Versnellingen 1-3 zijn korter voor een sportief gevoel, versnellingen 4-6 zijn langer voor efficiënter verbruik
• EURO5-compatibel blok met verbruik van 3,6 l/100 km (27,8 km/l)
• 35 kW-versie voor A2-rijbewijs beschikbaar

Het ontwerp van het vloeistofgekoelde tweecilinder SOHC-motorblok met acht kleppen garandeert een pittige respons on het lage en het middengebied. De architectuur met relatief lange slag en speciaal gevormde verbrandingskamers gecombineerd met de hoogrendementskrukas zorgt voor moeiteloos koppel vanaf een erg laag toerental. De getilde cilinders zorgen ervoor dat het zwaartepunt laag blijft wat de stabiliteit optimaliseert. De hele motorfiets is nu 1,4 kg lichter dan voordien.

De afstelling van de kleptiming (die nu verschilt per cilinder) werd 5% gewijzigd en dat gecombineerd met het nieuwe Throttle-By-Wiresysteem en aanzienlijke verbeteringen aan de uitlaat zorgt voor meer vermogen uit het blok. Bovendien klimt het motorblok nu langer in toeren tot aan de rode zone van 7.000 tpm en genereert het ook meer koppel boven 5.000 tpm.

Het piekvermogen stijgt met 3 kW tot 43,1 kW (58pk) @ 6.750 tpm en het koppel is maximaal 69 Nm @ 4.750 tpm. Daarnaast is de overbrengingsverhouding van de eerste, tweede en derde versnelling ingekort, wat acceleratie vanuit stilstand en tijdens het bollen verbetert. Aan 30 km/u zal de X-ADV bij acceleratie 20 meter afleggen in 1,7 seconden, 50 meter in 3,2 seconden. Bij 60 km/u draait de motor aan slechts 2.500 tpm. Vierde, vijfde en zesde versnelling zijn nu lichtjes langer om het benzineverbruik te optimaliseren en om de nieuwe prestaties optimaal te kunnen benutten.

Voor rijders met een A2-rijbewijs is een 35 kW-versie beschikbaar die ook eenvoudig naar volledig vermogen omgezet kan worden door een Honda-dealer. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om de versie met volledig vermogen om te bouwen naar 35 kW door via de Honda-dealer het gasklephuis te vervangen en de ECU opnieuw te mappen

Een dubbel vliegwiel reduceert trillingen gecreëerd door inertie bij hogere tpm, wat zorgt voor een soepele motorwerking. De motor heeft ook een typische motorpuls die voortkomt uit de ongelijke ontstekingsvolgorde en de 270° gefaseerde krukas. Boring x slag staat op 80 x 77 mm. Waar mogelijk nemen motoronderdelen meerdere taken op zich: de krukas drijft de koelingspomp aan en een van de balansassen drijft de oliepomp aan. Dat houdt het aantal onderdelen in de motor laag en maakt het motorblok licht, efficiënt en betrouwbaar.

Het motorblok van de X-ADV is erg zuinig: in WMTC-mode verbruikt het slechts 3,60 l/100 km (27,8 km/l). Het blok is nu ook EURO5-compatibel. Die uitstootnorm legt sinds 1 januari 2020 een aanzienlijk strengere uitstootrestrictie op ten opzichte van EURO4. De vereisten omvatten een substantiële reductie van toegestane uitstoot van carbonmonoxide, een afname van meer dan 40% van de totale uitstoot van koolwaterstof, strengere ontstekingsfoutdetectie en de introductie van een limiet op fijnstofdeeltjes.

Motorelektronica
• Throttle By Wire met vier voorgeprogrammeerde rijmodi en een USER-modus
• Het Honda Selectable Torque Control beheerst tractie erg nauwkeurig en levert drie niveaus van tussenkomst

Het TBW-systeem beheert de motorprestaties en het motorkarakter en biedt je als rijder drie standaard rijmodi die elk op hun eigen manier de prestaties van de motor op vele vlakken beïnvloeden. Via de bediening op de linkerstuurhelft en via het LCD-display kies je de gewenste rijmodus. STANDARD is de gebalanceerde modus waarbij het middelpunt gevonden wordt tussen vermogen, motorrem en HSTC. ABS staat maximaal. SPORT geeft je een agressiever motorkarakter met meer vermogen en remkracht, met lage tussenkomst van het HSTC, hoge ABS. RAIN levert weinig vermogen uit het motorblok af, met hoog HSTC en hoge ABS. GRAVEL geeft je veel vermogen en motorrem met weinig HSTC en weinig ABS. USER geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen low/medium/high vermogen en remkracht en low/medium/high of uitgeschakelde HSTC.

Honda Selectable Torque Control (HSTC) levert, dankzij het TBW-systeem, subtiele en fijngevoelige tractiecontrole op het achterwiel op drie niveaus (in plaats van op twee zoals in het vorige model). De drie niveaus zijn: Level 1: minimale tussenkomst en weinig controle op achterwieltractie voor op gravel of op een zandweg, bijvoorbeeld. Dit level levert minder controle ten opzichte van de vorige editie. Level 2: de standaardsetting die vertrouwenwekkende tractie oplevert voor de meest gangbare rij-omstandigheden. Level 3: volledige controle voor gladde wegen. HSTC kan ook uitgeschakeld worden.

Dual Clutch Transmission (DCT)
• Verscheidene schakelschema’s afhankelijk van de geselecteerde rijmodus
• USER-modus om te kunnen kiezen uit vier niveaus, van soepel tot agressief

Honda’s DCT-technologie bestaat nu al elf jaar en sindsdien gingen meer dan 140.000 Honda-tweewielers uitgerust met DCT over de toonbank in Europa. Het systeem levert naadloze en consistente versnellingswisselingen in beide richtingen en voelt erg snel heel natuurlijk aan. DCT gebruikt twee koppelingen: een om op te starten en voor 1e, 3e, en 5e versnelling, de andere voor 2e, 4e en 6e versnelling, met de hoofdas voor elke koppeling verstopt in de andere om het geheel compact te houden.

Elke koppeling wordt onafhankelijk bestuurd door een eigen elektro-hydraulisch circuit. Wanneer geschakeld wordt, kiest het systeem op voorhand de doelversnelling via de koppeling die op dat moment niet gebruikt wordt. De eerste koppeling wordt dan automatisch ontkoppeld en tegelijkertijd neemt de tweede koppeling over. Het resultaat is een consistente, snelle en naadloze schakelbeweging. Via de dubbele koppeling gaat de overschakeling de ene naar de volgende versnelling gepaard met nagenoeg geen enkel verlies van aandrijving op het achterwiel. Dat zorgt ervoor dat je als rijder bijna geen enkele schok of trilling voelt bij het schakelen, waardoor de overdracht erg direct en soepel aanvoelt. Andere voordelen zijn duurzaamheid (aangezien er geen versnelling gemist kan worden en de tandwielen dus niet beschadigd kunnen geraken), het gegeven dat je niet kan stilvallen, zorgeloos en minder vermoeiend rijden doorheen de stad en meer ‘brain space’ die je kan inzetten voor andere aspecten van het rijden.

Het DCT-systeem kan je op twee manieren gebruiken. Je hebt de automatische (Automatic) instelling met voorgeprogrammeerde schakelschema’s die te allen tijde de snelheid, de versnelling en het toerental monitoren om te bepalen wanneer geschakeld moet worden. Daarnaast is er de Manual Transmission modus, waarbij je peddels aan de linkerstuurhelft gebruikt om te schaken

Met de TBW-controle zijn er vier automatische schakelschema’s voor handen. Level 1 is het meest relaxte, met schakelbewegingen bij een relatief laag toerental. Dat niveau is gelinkt met de RAIN-modus. Level 4 is het andere uiterste met opschakelen bij hoge toerentallen en ook sneller terugschakelen voor meer effect van de motorrem. Deze instelling is gelinkt aan de SPORT-rijmodus. Level 2 is gelieerd aan de STANDARD-rijmodus en level 3 situeert zich tussen STANDARD en SPORT.

In GRAVEL-rijmodus hanteert de X-ADV het relatief sportieve ‘G’-schakelpatroon. Daarbij wordt het ‘slip’-niveau van de koppeling verlaagd om de rijder een directer tractiegevoel te geven aan het achterwiel en geeft de mogelijkheid om off-road gecontroleerd het achterwiel te laten glijden. Deze functie was eerder toepasbaar via de afzonderlijke ‘G’-switch, maar is nu geïntegreerd in dit nieuwe ‘G’-schakelpatroon van de DCT.

De USER-rijmodus staat de rijder toe om te kiezen uit alle DCT-schakelpatronen naargelang hun voorkeursinstellingen van de andere parameters – vermogen, motorrem, ABS en HSTC.

Styling & uitrusting
• Scherpere, slankere en agressievere styling
• Smartphoneconnectiviteit op het nieuwe 5 inch TFT-dashboard met het Honda Smartphone Voice Control System
• Nieuwe dubbele LED-koplamp met Daytime Running Lights
• Nieuw windscherm voor betere bescherming tegen regen en wind
• Grotere opbergruimte van 22 l met nieuw handschoenenkastje en USB-oplaadpoort

De unieke styling van de X-ADV, oorspronkelijk ontworpen door Honda’s R&D-team in Italië, werd aanzienlijk aangescherpt en afgeslankt voor 2021. Het profiel blijft gelijkaardig, maar elk paneel van het koetswerk werd bijgeschaafd voor een scherpere en sterkere uitstraling. Als je beide modellen naast elkaar zet, zie je meteen hoeveel frisser de nieuwe styling is geworden. Agressiever, scherper, cooler. Gewoonweg meer X-ADV.

De opnieuw gestylede dubbele LED-koplamp beschikt over Daytime Running Lights (DRL) die zich automatisch aanpassen aan de lichtsterkte in de omgeving en de lichten geven een helder, erg zichtbare schijn af voor een betere veiligheid. Alle verlichting is LED.

De zadelhoogte is 820 mm en het brede stuur op 910 mm verzekeren een goede ooghoogte voor uitstekende zichtbaarheid. Het zadel is slanker aan de zijkanten, wat het gemakkelijker maakt om de voeten op de grond te zetten. De hoogte van het windscherm pas je zonder gereedschap aan doorheen vijf niveaus om zo de luchtstroom te reguleren. Het verschil tussen de laagste en de hoogste stand is 139 mm, met een hoekverschil van 11°.

Het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System maakt het mogelijk om je smartphone te verbinden met het 5 inch TFT-display en zodoende tijdens het rijden telefoonoproepen, e-mail, muziek en navigatie te beheren via stembediening – een headset in de helm is hiervoor noodzakelijk. Je kan het systeem ook bedienen met de knoppen aan de linkerstuurhelft. De smartphone verbindt zich via Bluetooth met het dashboard.

Stevige kunststoffen handbeschermers weren wind en regen af en beschermen bovendien ook tegen steentjes, takken en andere projectielen tijdens off-road rijden. Een glasparel gestraalde aluminium beschermplaat van 2,5 mm beschermt de onderzijde van de X-ADV.

De bagageruimte onder het zadel verruimt met 1 liter tot 22 l, voldoende voor een integraalhelm, en beschikt over interne LED-verlichting. Een USB-oplaadpoort vervangt het 12 V ACC-stopcontact en bevindt zich aan de achterkant van het compartiment. De bediening van de parkeerrem verhuisde van de rechtse kuip naar de rechterstuurhelft, wat plaats vrijmaakt voor een handig, gemakkelijk te bereiken handschoenenkastje. De X-ADV is standaard uitgerust met een middenbok en maakt het mogelijk om de motor te parkeren op een helling zonder dat die kan omvallen.

Dankzij de Smart Key geniet je van extra gebruiksgemak op de X-ADV en zijn sleutels voor ontsteking, benzineklepje en zadel overbodig. Met de Smart Key in de buurt heb je genoeg aan een druk op de knop van de hoofdbediening om de motor te activeren en zo ook toegang te krijgen tot de ontsteking, het stuurslot en, via twee tuimelschakelaars, het benzineklepje en het zadel. De sleutel bedient ook de optionele Smart Top Box en heeft een feedbackfunctie waarmee de richtingaanwijzers gaan knipperen om je motor eenvoudig terug te vinden vanop afstand. Een koppelingsmechanisme in de hoofdschakelaars voorkomt dat het stuur met brute kracht ontgrendeld kan worden.

De achterste knipperlichten van de X-ADV beschikken over een Emergency Stop Signal (ESS)-functie. Als het systeem negatieve acceleratie van meer dan 6,0 m/s2 detecteert bij minstens 53 km/u en tegelijk een of beide remmen bediend worden, gaan de gevarenlichten knipperen om andere weggebruikers te waarschuwen dat een krachtig remmanoeuvre aan de gang is. Wanneer ABS geactiveerd is, verlaagt de drempel naar een negatieve acceleratie van minstens 2,5 m/s2

De waarschuwingslichten schakelen zich automatisch uit en in plaats van een eenvoudige timer vergelijkt het systeem de snelheid van het voor- en achterwiel om uit te rekenen wanneer de gevarenlichten niet meer nodig zijn.

Chassis

• Nieuw gewicht besparend stalen diamantframe de meer ruimte creëert
• 41 mm cartrigde-type USD-vorkpoten en Pro-Link swingarm
• Radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen, 296 mm remschijven en ABS
• 120/70 R17 en 160/60 R15 voor- en achterwiel

Een onzichtbare maar erg belangrijke verbetering is terug te vinden in het chassis van de X-ADV. Honda’s ingenieurs konden het stalen diamantframe aanpassen en zo (dankzij buizen van verschillende dikte en gewicht) 1 kilogram gewicht besparen ten opzichte van het vorige model en wisten tegelijkertijd ook meer handige opslagruimteruimte vrij te maken.

Balhoofdhoek en naloop staan op 27°/104 mm met een wielbasis van 1.590 mm. Een stuurhoek van 39° en draaicirkel van 2,8 m maken de X-ADV erg wendbaar in druk verkeer. Grondspeling is 165 mm en de lange veerweg bedraagt 153,5 mm vooraan en 150 mm achteraan. Het rijklaar gewicht is drie kilogram minder, 236 kg in totaal.

De veervoorspanning en ingaande demping van de 41 mm cartridge type USD-voorvork kan aangepast worden om ruw terrein de baas te kunnen. De veervoorspanning van de monoshock achteraan is instelbaar en ondersteunt de aluminium swingarm via Pro-Link. De swingarm is vervaardigd uit een machinaal bewerkte holle dwarsbalk met U-vormige dwarsdoorsneden

Het 17 inch voorwiel en 15 inch achterwiel zijn met roestvrijstalen spaken uitgerust en dragen bij aan de goede prestaties van de X-ADV op ruw terrein. Noppenbanden verbeteren de rijkwaliteit en de L-vormige ventielen vereenvoudigen de controle van de bandendruk. Wielgrootte is 120/70 R17 voor- en 160/60 R15 achteraan.

Dubbele radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen grijpen op de remschijven van 296 mm diameter, uitgerust met ABS.

Accessoires
Een collectie van Genuine Honda Accessories is beschikbaar voor de X-ADV: 
Bagagedrager achteraan
Smart Topkoffer
38 l/50 l topkoffer met aluminium of kleurmatchende inserts
Bagagehouders voor zijkant
Zijtassen (26 l rechts, 33 l links) met aluminium of kleurmatchende inserts
Tas voor middenconsole
Verlengde knokkelbescherming
Valbeugels
Mistlampen
Verwarmde handvatten

Share

  • 650 dsx
  • 700 cl-x


Laatste Nieuws

Motornieuws

Enquête: 92% tegen ban op nieuwe benzine motorfietsen
Enquête: 92% tegen ban op nieuwe benzine motorfietsen
In een Europese enquête heeft FEMA (Federation of European Motorcyclists' Associations) motorrijders uit verschillende landen gevraagd hoe zij denk...
Terugroepactie voetsteunen BMW GS-modellen
Terugroepactie voetsteunen BMW GS-modellen
BMW Motorrad laat haar klanten in Duitsland weten dat bepaalde gefreesde voetsteunen uit het accessoire assortiment voor de GS-modellen, in individ...
Terugroepactie Honda CB500-reeks: drukverlies in ABS modulator
Terugroepactie Honda CB500-reeks: drukverlies in ABS modulator
Honda heeft een terugroepactie ingezet op de CB500F, CB500X en CBR500R. Het probleem dat kan ontstaan is dat er drukverlies kan optreden in de ABS ...
CBR geeft tips om sneller te slagen bij rijexamen. Ook voor motorrijders!
CBR geeft tips om sneller te slagen bij rijexamen. Ook voor motorrijders!
Het CBR begint met een social media-campagne om ervoor te zorgen dat -vooral jongeren- zich beter voorbereiden op het rijexamen. In eerste instanti...
Occasionverkoop motorfietsen daalt weer in augustus 2021
Occasionverkoop motorfietsen daalt weer in augustus 2021
Na de stijging van vorige maand zijn er in augustus 2021 weer minder tweedehands motorfietsen verkocht tegenover augustus 2020. Augustus was goed v...

Motorsport

Wegracelegende Boet van Dulmen overleden na verkeersongeval
Wegracelegende Boet van Dulmen overleden na verkeersongeval
De legendarische motorcoureur Boet van Dulmen is vanochtend om het leven gekomen bij een ongeval in Ammerzoden. Van Dulmen startte tussen 1975 en 1...
Negenvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli stopt met motorcross
Negenvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli stopt met motorcross
Negenvoudig wereldkampioen Antonio "Tony" Cairoli stopt na dit seizoen met motorcross op het hoogste niveau, zo maakte de Italiaan vandaag -toch no...
Onrust in IDC wegracekampioenschap om 'exclusieve' track support
Onrust in IDC wegracekampioenschap om 'exclusieve' track support
In het Nederlandse wegracekampioenschap op het hoogste niveau, het International Dutch Championship, is onrust ontstaan omdat organisator CRT aange...
Bagnaia boekt zijn eerste MotoGP zege na spannend duel Marc Marquez
Bagnaia boekt zijn eerste MotoGP zege na spannend duel Marc Marquez
Francesco (Pecco) Bagnaia heeft op Aragon zijn allereerste MotoGP zege geboekt. De jonge Italiaan leidde de race vanaf de start, de enige die zijn ...
Tijdschema MotoGP Aragon 2021
Tijdschema MotoGP Aragon 2021
Komend weekend wordt in Spanje de dertiende Grand Prix van het seizoen 2021 verreden op het Motorland Aragon Circuit. Hieronder het tijdschema voor...

Motorprijzen

Kymco scooters prijslijst 2021
Kymco scooters prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Kymco motorscooters is de line-up grotendeels gelijk aan die van 2020, met daarop ook nu nog een aantal uitlopende Euro4-...
Triumph Motorcycles prijslijst 2021
Triumph Motorcycles prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Triumph Motorcycles voor Nederland staan erg veel modellen die vernieuwd zijn om aan de Euro5-homologatie te voldoen. Daa...
Hyosung prijslijst 2021
Hyosung prijslijst 2021
Over de prijslijst van het Chinees/Koreaanse motormerk Hyosung kunnen we kort zijn: daar staan twee betaalbare, lichte cruisermodellen op; de 125 e...
Mash Motors prijslijst 2021
Mash Motors prijslijst 2021
Op de prijslijst van Mash Motorcycles heeft importeur MotoMondo nog een aantal uitlopende Euro4 modellen uit modeljaar 2020 geplaatst, met daarnaas...
Kawasaki motoren prijslijst 2021
Kawasaki motoren prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Kawasaki in Nederland staan een aantal nieuwe prijzen voor de Euro5-modellen, met als opvallendste exclusieve nieuwkomer ...

Motorbranche

Kawasaki Motors Ltd. kondigt uitbreiding productiecapaciteit aan
Kawasaki Motors Ltd. kondigt uitbreiding productiecapaciteit aan
Nadat motorfabrikant Kawasaki recent in een mail aan dealers haar excuses voor de huidige leveringsproblemen maakte, komt het bedrijf nu ook met op...
Studie: motorfietssector zeer belangrijke factor Europese economie
Studie: motorfietssector zeer belangrijke factor Europese economie
Uit nieuw onderzoek van Oxford Economics blijkt dat de motorfietssector in Europa ongeveer 389.000 banen oplevert, zoals in de productie van voertu...
Marije van Ettekoven nieuwe Sales Manager Nieuwsmotor/Testmotor
Marije van Ettekoven nieuwe Sales Manager Nieuwsmotor/Testmotor
MotorCentraal heeft Marije van Ettekoven aangesteld als Sales Manager voor de populaire motorwebsites Nieuwsmotor, Testmotor, Cruizem, Oliepeil en ...
Motormarkt België: flinke dip in augustus 2021
Motormarkt België: flinke dip in augustus 2021
Evenals in juli, kent de motormarkt in België ook in augustus een flinke daling. In totaal zijn er afgelopen maand 2167 motorfietsen op kenteken ge...
Yamaha blijft marktleider motorverkopen in augustus 2021, BMW valt terug
Yamaha blijft marktleider motorverkopen in augustus 2021, BMW valt terug
Yamaha is nog steeds marktleider in Nederland qua verkoop van motorfietsen. Het Japanse motormerk registeerde ook in de maand augustus de meeste ni...

Motorvacatures

MotorVacature: Verkoopadviseur Motorverzekeringen
MotorVacature: Verkoopadviseur Motorverzekeringen
Ben jij een commercieel talent en ben jij op zoek naar een commerciële functie? Heb jij gevoel voor service en ben je ambitieus? Wij zijn op zoek n...
MotorVacature: medewerk(st)er HD kledingshop part-time - Amersfoort
MotorVacature: medewerk(st)er HD kledingshop part-time - Amersfoort
Ben jij gek op fashion, vind je het leuk om mensen de juiste outfit te adviseren en heb jij passie voor het merk Harley-Davidson? Dan zoeken wij jo...
MotorVacature: Allround werkplaatsmedewerker met commerciële ambities
MotorVacature: Allround werkplaatsmedewerker met commerciële ambities
Tsubakimoto Chain Co. met hoofdkantoor in Osaka, Japan, is een toonaangevende wereldwijde producent van mechanische aandrijfcomponenten; met een st...
MotorVacature: verkoop-adviseur Voordeelhelmen Amsterdam - parttime/fulltime
MotorVacature: verkoop-adviseur Voordeelhelmen Amsterdam - parttime/fulltime
Voor onze nieuwe prachtige motorkledingwinkel in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar parttime/fulltime verkoop-adviseurs.Heb jij net als wij ...
MotorVacature: Verkoper motoren en motorkleding
MotorVacature: Verkoper motoren en motorkleding
Van de Kuinder Motoren in Hilversum is een familiebedrijf dat 93 jaar bestaat. Sinds begin 2015 zijn wij exclusief Yamaha dealer. Naast de verkoop ...

Persberichten

Alles over de nieuwe 2022 Triumph Speed Triple 1200 RR
Alles over de nieuwe 2022 Triumph Speed Triple 1200 RR
De nieuwe Speed Triple 1200 RR reflecteert de trotse traditie die de automotive wereld in het VK kenmerkt en combineert Britse elegantie met meesle...
Maak nu kennis met de nieuwe CFMOTO 700CL-X
Maak nu kennis met de nieuwe CFMOTO 700CL-X
Je kan vanaf nu de nieuwe CFMOTO 700CL-X testen ! Via de website kan je een testrit aanvragen bij een dealer bij jou in de buurt.  De nieuwe ...
Nieuw: 2022 KTM 350 EXC-F Factory Edition
Nieuw: 2022 KTM 350 EXC-F Factory Edition
Onderscheid je van de rest en laat ze vooral jouw sporen zien. De KTM 350 EXC-F Factory Edition voor 2022 is gebouwd voor iedere rijder die op zoek...
BMW Motorrad Vision Amby concept: kruising tussen motor en fiets?
BMW Motorrad Vision Amby concept: kruising tussen motor en fiets?
Wat als je de handige, flexibele eigenschappen van een motorfiets zou kunnen combineren met die van een fiets? Zodat niet alleen de wegen, maar ook...
BMW Concept CE 02: elektrische A1 motorfiets
BMW Concept CE 02: elektrische A1 motorfiets
Met de Concept CE 02 presenteert BMW Motorrad een week voorafgaand aan de IAA Mobility 2021 een nieuwe interpretatie van stedelijke mobiliteit. Het...

Plaats Reactie


{rsform 3}