Alles over de nieuwe 2021 Yamaha MT-07

Alles over de nieuwe 2021 Yamaha MT-07

Als het bestverkochte Naked-model in zijn categorie vanaf dag één is het duidelijk dat de MT-07 klanten van Yamaha precies geeft wat ze willen van hun motorfiets. De 2021 MT-07 heeft opvallend nieuw kuipwerk dat het pure MT-DNA van de volgende generatie weerspiegelt. Deze motor vertegenwoordigt de progressieve evolutie van Europa's favoriete Naked-motoren. Het kuipwerk versterkt de kernwaarden van deze buitengewoon succesvolle en geliefde middenklasser. 

Diverse verbeterde eigenschappen, waaronder een aantrekkelijke en karakteristieke motor die voldoet aan de EU5-norm en krachtigere voorremmen bevestigen de toonaangevende rijervaring van de MT-07. Het algehele gevoel van kwaliteit wordt onderstreept door de uitrusting met een nieuwe LED-koplamp met LED-richtingaanwijzers en -contourverlichting, en een LCD-instrumentenpaneel. Een conisch stuur en een nieuwe tank en zadel dragen bij aan een comfortabelere rechte zitpositie, terwijl de nieuwste Michelin-sportbanden niet alleen een zelfverzekerde wegligging bieden, maar ook de funfactor nog net iets groter maken.

Nieuwe kleuren en verfijnde details versterken het DNA van de MT-familie. En met een extreem concurrerende prijs staat de MT-07 klaar om zijn leidende positie te behouden als de motorfiets voor iedereen, door de beste balans tussen prestaties en waarde in zijn segment te bieden.

Het ontwerp van de volgende generatie: puur Hyper Naked DNA
Het futuristische kuipwerk van het nieuwe model weerspiegelt de voortdurende evolutie van de MT-serie en geeft de MT-07 2021 een verfijndere en opvallendere uitstraling met een gevoel van kwaliteit. Het ontwerpconcept was om van de nieuwe MT-07 het 'knappere jonge broertje' van de Yamaha Hyper Naked-familie te maken. Deze futuristische uitstraling werd bereikt door een krachtige en opvallende nieuwe stijl te creëren die zowel organischer als volwassener is.

De sleutel tot de nieuwe uitstraling is een compacte en minimalistische nieuwe LED-koplampconstructie waarvan de contourverlichting en koplamp in het vooraanzicht een Y lijken te vormen. Zo ontstaat een kenmerkende look die de volgende generatie van de MT-serie symboliseert. Met minimale overhang onderstreept de nieuwe LED-koplamp het gevoel van lichtheid en wendbaarheid vanuit het oogpunt van de rijder. En door het nieuwe kuipwerk, de radiateur en het zadel dicht rond de CP2-motor van de machine aan te brengen, straalt de lay-out met een laag zwaartepunt een echt gevoel van koppel en kracht uit.

Nieuwe winglets aan de zijkanten van de tankafdekkingen van de nieuw ontworpen brandstoftank van 14 liter zijn voorzien van scherp gevormde luchtkanalen die visueel duidelijk maken hoe de lucht de motor instroomt. Dit geeft de motorfiets een dynamischere uitstraling en benadrukt het pure Hyper Naked DNA van het nieuwe model. De hoek van de vleugelachtige onderdelen aan de achterkant van het kuipwerk benadrukt de harmonie van het algehele ontwerp. Van bovenaf gezien contrasteren de naar buiten uitstekende luchtkanalen met het slanke zadelgedeelte om een gevoel van wendbaarheid en bewegingsvrijheid voor de berijder over te brengen.

Fotogallery: op onze Facebookpagina vindt u ALLE 32 foto's van de nieuwe 2021 Yamaha MT-07

De nieuw ontwikkelde brandstoftankafdekkingen zijn gemaakt van spuitgegoten kunststofhars om het gewicht te verminderen. Er is bovendien een 3D-gegoten textuur aangebracht zodat de motorrijder maximale grip met de knieën heeft tijdens het rijden. Dit verbetert de bestuurbaarheid, voor een sportiever karakter. Veel andere veranderingen in de kleur en afwerking van vorkkappen, voetsteunen, motorsteunen en motorafdekkingen versterken het algehele gevoel van kwaliteit en onderstrepen de winnende combinatie van de MT-07: een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met superieure specificaties.

LED-projectorverlichting: compact en krachtig
De nieuwe bifunctionele LED-koplamp is modern, compact en lichtgewicht, met een centraal geplaatste projectorlamp voor groot- en dimlicht die het karakter van dit futuristische model transformeert. De koplamp onderstreept het pure MT-DNA dat deze motorfiets deelt met de geheel nieuwe MT-09. De compacte projectorkoplamp geeft de MT-07 niet alleen een gedurfde en opvallende nieuwe uitstraling, maar produceert ook een krachtige lichtbundel met goed gedefinieerde randen die een uitstekend zicht naar voren biedt tijdens nachtelijke ritten. Nieuwe dubbellaagse, doorschijnende LED-contourverlichting links en rechts geeft de MT-07 een kenmerkend Y-vormig uiterlijk dat de nauwe familieband met de MT-09 bevestigt.

Nieuwste 690 cc CP2-motor conform EU5: meer lineaire respons
De nieuwste 690 cc 2-cilinder CP2-motor heeft een herzien ontwerp van het luchtinlaatkanaal met geoptimaliseerde instellingen voor de brandstofinjector, naast een nieuwe 2-in-1 uitlaat en een nieuwe ECU.
Deze veranderingen zorgen voor een meer lineaire motorrespons, terwijl de karakteristieke prestaties behouden blijven.

De motor voor 2021 levert een soepelere vermogenscurve voor een uitstekende topsnelheid en opwindende acceleratie. Met een maximumkoppel van 67,0 Nm/6,8 kg-m dat al beschikbaar is bij slechts 6.500 toeren en een maximumvermogen van 73,4 pk/54 kW bij 9.000 toeren is dit de ultieme middengewicht krachtbron.

Een nieuwe elektrische ontluchtingsklep en lichtgewicht accu zorgen voor een gegarandeerd makkelijke start, zelfs als de machine langere tijd heeft stilgestaan. De motorfiets voor 2021 is daarnaast ook voorzien van nieuwe Crystal Graphite-motorkappen, plus een nieuwe zilverkleurige uitlaatpijp, een nieuwe uitlaatdemper en uitlaatbeschermers.

De krukas van 270 graden van de crossplane-concept motor biedt een onregelmatig ontstekingsinterval met een karakteristieker uitlaatgeluid dat het gevoel van koppel tijdens het accelereren benadrukt. Daarnaast zorgt de meer lineaire koppelafgifte van de motor voor 2021 voor een uitstekende respons bij alle toerentallen. Hierdoor is de MT-07 één van de meest plezierige en toegankelijke motorfietsen in elke categorie.

Dubbele schijven voor met een grotere diameter van 298 mm: meer remkracht
Één van de belangrijkste technische upgrades van de MT-07 is het nieuwe, hoogwaardige voorremsysteem. De grootte van de dubbele schijf vooraan is vergroot van 282 mm op het vorige model tot 298 mm op de nieuwe motorfiets, wat meer remkracht en meer controle biedt zonder gewichtstoename. Samen met de 245 mm remschijf achter biedt het nieuwe systeem betere prestaties. In combinatie met de nieuwe banden is de verhoogde remkracht vooral merkbaar onder natte omstandigheden.

Breder conisch aluminium stuur: een assertievere en rechtere rijhouding
De MT-07 wordt nu al beschouwd als de motorfiets voor iedereen, dankzij zijn natuurlijke rechte zitpositie en ontspannen ergonomie die deze machine zo populair maakt bij motorrijders van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Na talloze evaluaties van kleimodellen en vele testritten met bestuurders met een verschillende lichaamsbouw hebben de Yamaha-ontwerpers de zitpositie van de nieuwe MT-07 verfijnd om meer comfort en betere bestuurbaarheid te bereiken. Het model voor 2021 is uitgerust met een nieuw aluminium conisch stuur dat 32 mm breder is voor een assertievere rijpositie en een beetje extra mogelijkheden voor gemakkelijker manoeuvreren bij lage snelheden.

Nieuw LCD-instrumentenpaneel: lichter en eenvoudiger af te lezen
Het model voor 2021 is voorzien van een hoogwaardig LCD-instrumentenpaneel met steunkleuren. Het omgekeerde dashboard is vergelijkbaar met de eenheid die op de Tracer 700 is gemonteerd. Het compacte en lichtgewicht multifunctionele scherm met grotere displays voor de klok, versnelling, dagtellers en toerenteller geeft duidelijke informatie. Het gebruik van steunkleuren biedt een accent voor de belangrijkste displays. Een nieuwe stuurschakelaar stelt de motorrijder in staat om de meters gemakkelijker en efficiënter te bedienen.

LED-knipperlichten: accentuering van de premium look-and-feel
Naast de nieuwe LED-koplamp is de 2021 MT-07 ook uitgerust met nieuwe richtingaanwijzers met grote lichtsterkte voor en achter. Ze zijn zowel lichter als compacter en vormen een aanvulling op de futuristische stijl van de motorfiets. Ze benadrukken de premiumspecificaties van deze best verkochte Hyper Naked.

Nieuwste generatie banden: veel grip met uitstekend weggedrag
Michelin Road 5-banden met nieuwe specificaties - 180/55-17 aan de achterkant en 120/70-17 aan de voorkant - bieden uitstekende grip, sportieve rijeigenschappen en uitstekende rijeigenschappen in nat weer. Daardoor is de MT-07 de ideale keuze voor zowel nieuwe als ervaren motorrijders.

Nieuwe kleuren, graphics en afwerking: versterking van het MT-DNA
Voor 2021 is de nieuwe MT-07 leverbaar in de nieuwste kleurstellingen en graphics die de MT-familieband versterken en een premiumgevoel geven aan dit uitstekende middengewicht. Nieuwe zwarte hendels geven een verfijnde uitstraling en de bedrading van de cockpit is omgeleid voor een verbeterde look.

Nieuwe kenmerken 2021 Yamaha Motor MT-07

Nieuwe kenmerken  Berijders voordeel
Ontwerp van de volgende generatie Dynamischer en onmiskenbaar Hyper Naked uiterlijk
LED-projectorverslichting Verbeterd zicht, verminderd gewicht, kenmerkend MT ‘Y-vormig’ uiterlijk
690 cc 2-cilinder EU5 conforme CP2 motor Conform EU5, meer lineaire respons, gedurfd uitlaatgeluid
Dubbele remschijven voor met een grotere diameter van 298 mm Harder remmen en minder onafgeveerd gewicht
Breder conisch aluminium stuur Assertievere rijhouding en gemakkelijker manoeuvreren bij lage snelheden
Nieuw LCD-instumentenpaneel Duidelijke informatie, nu via stuurschakelaar te bedienen
LED-richtingaanwijzers Verhoogde zichtbaarheid en onmiskenbare stijl
Michelin Road 5 banden Uitstekende grip in natte en droge omstandigheden, meer vertrouwen van de berijder, sportieve rijeigenschappen
Nieuwe kleuren, graphics en afwerking Behoud van toonaangevende focus en premium stijl van de MT-07, omvat nieuwe zwarte componenten en Crystal Graphite motorafdekkappen

Technisch overzicht 2021 Yamaha MT-07

 • Kuipwerkontwerp van de volgende generatie met puur MT-familie-DNA
 • Luchtinlaten met winglets creëren de kenmerkende MT-07-stijl
 • Nieuwe LED-projectorkoplamp met kenmerkend Y-vormig logo
 • 690 cc CP2-motor met crossplane-technologie
 • Conform EU5
 • 270 graden krukas voor lineaire koppelafgifte
 • Maximaal koppel van 67,0 Nm/6,8 kg-m geproduceerd bij 6.500 toeren
 • Nieuwe 298 mm dubbele wave-remschijven voor
 • Nieuw, breder conisch aluminium stuur
 • Comfortabelere en assertievere rijpositie
 • Omgekeerd LCD-instrumentenpaneel met steunkleuren en afstandsbediening
 • Nieuwe LED-richtingaanwijzers
 • Michelin Road 5-banden van de nieuwste generatie
 • Nieuwe kleuren en graphics
 • Compact buizenframe met zithoogte van 805 mm

De nieuwe MT-07 zal verkrijgbaar zijn in drie kleuren: Storm Fluo, Icon Blue en Tech Black. Leveringen aan Europese Yamaha-dealers beginnen vanaf januari 2021. 

 

Yamaha Motor Co., Ltd, opgericht op 1 juli 1955 vierde dit jaar zijn 65e verjaardag. In de afgelopen zeven decennia heeft het bedrijf enkele van de meest iconische modellen in de branche ontwikkeld en was het verantwoordelijk voor de introductie van een reeks innovatieve technologieën die de rijervaring hebben veranderd.

Machines zoals de XT500, XS650 en RD350LC, tot en met de VMAX en YZF-R1, hebben allemaal een legendarische cultstatus bereikt in de motorwereld en zijn een integraal onderdeel geworden van het Yamaha-verhaal. Hoewel Yamaha terecht trots is op de prestaties in het verleden, ligt de focus op de toekomst. Tegen het einde van het eerste decennium van deze eeuw hadden de productontwikkelingsteams van het bedrijf zich ten doel gesteld om een nieuwe generatie iconen van de toekomst te creëren.

Om het verschil te kunnen maken, is het nodig om risico's te nemen. Sommige van de beste ontwerpen van het bedrijf zijn motorfietsen geweest die tradities doorbraken en anders durfden te zijn. Dus toen de ontwerpers en ingenieurs van Yamaha begonnen met het creëren van een nieuw soort motorfiets voor de 21e eeuw, namen ze de bewuste beslissing om alle regels overboord te gooien en een compleet nieuwe richting in te slaan. In plaats van op zeker te spelen door een nieuwere en betere versie te maken van wat er al op de markt was, besloot Yamaha helemaal opnieuw te beginnen.

De volgende belangrijke beslissing bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie motorfietsen was dat ze duidelijk Japans zouden worden, met een unieke look-and-feel waardoor ze duidelijk te onderscheiden zouden zijn van alle andere merken. Door te spelen met een verscheidenheid aan Japanse invloeden, waaronder Tokio's motor-subcultuur, was het ontwikkelingsteam vrij om elke mogelijkheid te verkennen.

De focus zou liggen op het maken van een motorfiets met een unieke, opwindende en plezierige rijervaring, die voornamelijk bereikt zou worden door het leveren van lineair koppel en gemakkelijke wendbaarheid.

De nieuwe motorfiets moest zeer prijsgericht zijn en gemakkelijk te besturen voor alle soorten klanten, ook dames.
De uitstraling moest puur en mechanisch zijn om dit nieuwe ras van typisch Japanse motorfietsen een rauw en gespierd imago te geven. En elk stukje technologie zou er zijn om de rijder van dienst te zijn en om een boeiende, lonende en aangename rijervaring te creëren.

Geïnspireerd door de Japanse subcultuur en gecreëerd door enkele van de meest visionaire ontwerpers in de branche, arriveerde de MT-07 kort na de introductie van de allereerste MT-09. Het jaar 2014 markeerde het echte begin van het nieuwe Hyper Naked-segment dat is uitgegroeid tot een dominante verschijning in de straten van Europa.

De motorwereld veranderde en Yamaha liep voorop met twee van de belangrijkste nieuwe modellen die het bedrijf in zijn lange en illustere geschiedenis op de markt bracht. Met tot nu toe meer dan 250.000 verkochte exemplaren is de MT-lijn de meest succesvolle serie die ooit door Yamaha is geproduceerd.

Yamaha MT-07: de motorfiets voor iedereen
Toen de MT-07 voor het eerst in 2014 arriveerde, realiseerden maar weinig mensen zich de immense impact die deze 690 cc tweecilinder Naked zou hebben op de Europese markt. Maar zodra de eerste machines op straat verschenen, was het duidelijk dat dit geen gewone motorfiets was. Het enige dat de klant nodig had, was één proefrit om te beseffen dat de MT-07 echt een ander soort machine was.

MT staat voor 'Master of Torque' en de uitstekende motor met crossplane-technologie deed zijn naam eer aan. Het lineaire koppel van de MT-07 maakt hem een genot om onder verschillende rijomstandigheden de weg op te gaan. Zijn compacte chassis gaf hem een ideale mix van behendigheid en stabiliteit, en de aangename ergonomie en natuurlijke zitpositie maakten deze motorfiets tot een groot succes bij motorrijders van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Simpel gezegd is de MT-07 een motorfiets voor iedereen - en met zijn concurrerende prijs weet deze motorfiets in zijn klasse echt de beste balans te bieden tussen prestaties en waarde.

Europese motorrijders weten wat ze willen en ze beseften al snel dat deze toegankelijke Hyper Naked iets heel bijzonders was. Met meer dan 125.000 verkochte exemplaren van de MT-07 (volledig vermogen en 35 kW) sinds de lancering is dit verreweg één van de bestverkochte motorfietsen van Yamaha en sinds 2014 is het elk jaar het nummer 1-model in de Naked-klasse, met bijna twee keer zoveel verkochte eenheden als zijn naaste rivaal.

Share

Laatste Nieuws

Motornieuws

Honda kondigt 2022 NT1100 crossover op basis van Africa Twin aan
Honda kondigt 2022 NT1100 crossover op basis van Africa Twin aan
In een teaservideo kondigt Honda een nieuw crossovermodel voor 2022 aan, waarvan al langer bekend is dat het nieuwe model NT1100 moet gaan heten. D...
Meer particuliere radarcontroles in Frankrijk
Meer particuliere radarcontroles in Frankrijk
Sinds 2018 heeft Frankrijk de snelheidscontroles opengesteld voor particuliere bedrijven. Dit werd toen gedaan om de politie te ontlasten. Sinds 20...
Terugroepactie Benelli TRK 502 en TRK 502 X
Terugroepactie Benelli TRK 502 en TRK 502 X
Benelli roept in Italië eigenaren van de TRK 502 en TRK 502 X op om een afspraak te maken bij de dealer. Op het moment is de 499cc tweecilinder één...
Amsterdam start proef met lawaaiflitspaal
Amsterdam start proef met lawaaiflitspaal
De gemeente Amsterdam gaat proeven doen met zogenaamde lawaaiflitspalen. Er zal gestart worden met het plaatsen van drie palen voorzien van special...
Snelheidsovertreding Duitsland twee keer zo duur
Snelheidsovertreding Duitsland twee keer zo duur
De Duitse boete systematiek is vernieuwd en goedgekeurd door de federale raad. Volgens de federale raad zijn de nieuwe en verhoogde boetes met name...

Motorsport

Yamaha lanceert Europese R7 Cup-serie, Nederland volgt in 2023
Yamaha lanceert Europese R7 Cup-serie, Nederland volgt in 2023
Yamaha Motor Europe is verheugd om in 2022 een uniek race-evenement aan te kondigen, met de geheel nieuwe Yamaha R7 Supersport-motorfiets. De Europ...
Voorlopige MotoGP-kalender 2022 bekend: 21 races wereldwijd
Voorlopige MotoGP-kalender 2022 bekend: 21 races wereldwijd
Het MotoGP-seizoen 2022 begint op 6 maart 2022 onder de lichten van Qatar, zo vermeldt de vandaag vrijgegeven voorlopige MotoGP-kalender voor volge...
KNMV & MON: nieuwe versie MX Masterplan naar losse stichting
KNMV & MON: nieuwe versie MX Masterplan naar losse stichting
Motorsportbonden KNMV en MON gaan samen een stichting oprichten die verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van het MX-Masterplan en het beheer v...
MotoGP: Marc Marquez heer en meester in Amerika
MotoGP: Marc Marquez heer en meester in Amerika
Afgelopen dagen is er veel gesproken over Circuit of the Americas, veel klachten door de coureurs over het slechte asfalt. De baan is erg hobbelig ...
Biografie "Open" van Marc de Reuver nu te bestellen
Biografie "Open" van Marc de Reuver nu te bestellen
In een zoektocht naar waarom zijn eigen carrière nooit geworden is wat het volgens velen had moeten zijn, vertelt Marc de Reuver alles over zijn zw...

Motorprijzen

Kymco scooters prijslijst 2021
Kymco scooters prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Kymco motorscooters is de line-up grotendeels gelijk aan die van 2020, met daarop ook nu nog een aantal uitlopende Euro4-...
Triumph Motorcycles prijslijst 2021
Triumph Motorcycles prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Triumph Motorcycles voor Nederland staan erg veel modellen die vernieuwd zijn om aan de Euro5-homologatie te voldoen. Daa...
Hyosung prijslijst 2021
Hyosung prijslijst 2021
Over de prijslijst van het Chinees/Koreaanse motormerk Hyosung kunnen we kort zijn: daar staan twee betaalbare, lichte cruisermodellen op; de 125 e...
Mash Motors prijslijst 2021
Mash Motors prijslijst 2021
Op de prijslijst van Mash Motorcycles heeft importeur MotoMondo nog een aantal uitlopende Euro4 modellen uit modeljaar 2020 geplaatst, met daarnaas...
Kawasaki motoren prijslijst 2021
Kawasaki motoren prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Kawasaki in Nederland staan een aantal nieuwe prijzen voor de Euro5-modellen, met als opvallendste exclusieve nieuwkomer ...

Motorbranche

Mark Op de Beeck nieuwe Market Leader Benelux Triumph Motorcycles
Mark Op de Beeck nieuwe Market Leader Benelux Triumph Motorcycles
De Belg Mark Op de Beeck, jarenlang vooral bekend als General Manager van de Belgische Yamaha-importeur D'Ieteren Sport, zal vanaf nu de sales...
Belgische motormarkt: daling 10% september 2021
Belgische motormarkt: daling 10% september 2021
In tegenstelling tot in Nederland, kijkt de Belgische motormarkt ook afgelopen maand wederom tegen een verlies aan ten opzichte van 2020. In septem...
Franchisegever MotoPort Europe opent zelf motorkledingwinkel
Franchisegever MotoPort Europe opent zelf motorkledingwinkel
Normaal is MotoPort Europe BV alleen het bedrijf achter de franchiseformule van zestien MotoPort motorzaken in Nederland, maar nu komt daar iets bi...
Motorverkopen september 2021: BMW Motorrad valt hard terug
Motorverkopen september 2021: BMW Motorrad valt hard terug
In de maand september van 2021 liep Yamaha qua kentekenregistraties uit op het in de achtervolging gedwongen BMW Motorrad en een sterk volgend Kawa...
Mulders Motoren Veendam failliet verklaard.
Mulders Motoren Veendam failliet verklaard.
Mulders Motoren in Veendam is failliet. De dealer van KTM en Husqvarna is al sinds 1956 actief en of er een doorstart gaat komen is tot op heden on...

Motorvacatures

MotorVacature: Junior IT Developer Kawasaki
MotorVacature: Junior IT Developer Kawasaki
The Kawasaki Motors Europe IT team in Hoofddorp, The Netherlands, is looking for an innovative person who takes initiative and has experience in so...
MotorVacature: motorfiets technicus/monteur MotoPort Hippolytushoef
MotorVacature: motorfiets technicus/monteur MotoPort Hippolytushoef
Heb jij hart voor de motorfiets? Een technische opleiding & ervaring? En wil je als technicus & monteur doorgroeien in de nieuwste motortec...
MotorVacature: 1e monteur motorfietsen Motorhuis Zwolle
MotorVacature: 1e monteur motorfietsen Motorhuis Zwolle
Motorhuis Zwolle, de BMW en Ducati specialist in Zwolle en omstreken, zoekt een 1e monteur motorfietsen. Ben jij de monteur waar de klant vert...
MotorVacature: Technisch aftersales medewerker MotoMondo
MotorVacature: Technisch aftersales medewerker MotoMondo
MotoMondo is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de motorbranche als importeur van de prachtige motorfietsmerken Royal Enfield, Mash, Moto Mor...
MotorVacature: Verkoopadviseur Motorverzekeringen
MotorVacature: Verkoopadviseur Motorverzekeringen
Ben jij een commercieel talent en ben jij op zoek naar een commerciële functie? Heb jij gevoel voor service en ben je ambitieus? Wij zijn op zoek n...

Persberichten

Justlease start private lease Qooder vierwielers
Justlease start private lease Qooder vierwielers
De Nederlandse private lease sector groeit onverminderd hard door en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Waar voo...
Nieuw: 2022 Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro en Urban Motard
Nieuw: 2022 Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro en Urban Motard
Ducati Scrambler was de hoofdrolspeler tijdens de tweede aflevering van de Ducati World Première 2022. In deze aflevering werden twee nieuwe modell...
Opening nieuwe locatie Geratel workshops motorfietsonderhoud
Opening nieuwe locatie Geratel workshops motorfietsonderhoud
Na 3,5 jaar met veel liefde en plezier workshops motorfietsonderhoud in ‘s Hertogenbosch te hebben gegeven, groeide Geratel uit haar voegen. Daarom...
2022 Indian Motorcycle eFTR Mini elektrische motor
2022 Indian Motorcycle eFTR Mini elektrische motor
Indian Motorcycle heeft vandaag een elektrische jeugdfiets aan zijn modellen gamma toegevoegd met de introductie van de geheel nieuwe eFTR Mini. Me...
Alles over de 2022 Triumph Tiger Sport 660
Alles over de 2022 Triumph Tiger Sport 660
Maak kennis met de gloednieuwe Tiger Sport 660, de motorfiets waarmee Triumph hun driecilinderplatform introduceert in het gamma van de middenklass...

Plaats Reactie


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input