Cardo Refreshment Kit voor communicatiesystemen motorrijders

Cardo Refreshment Kit voor communicatiesystemen motorrijders

Zodra motorrijders het juiste Cardo Systems-apparaat voor hen hebben gevonden, zullen de Cardo communicatiesystemen, dankzij de volledige ondersteuning met updates, vaak jarenlang op meerdere helmen worden gebruikt door dezelfde berijder. Hoewel de waterdichte en stofdichte eenheden zelf de tand des tijds doorstaan, kan de binnenkant van uw helm soms gebruikt en versleten raken - of u kunt besluiten om helemaal van helm te wisselen. 

De toepasselijk genaamde ‘Refreshment Kit’ heeft alles wat je nodig hebt om je Cardo systeem een voorjaarsschoonmaak te geven en het als nieuw te laten aanvoelen. Of je nu van helm wisselt en een nieuwe set-up nodig hebt of de bestaande sponzen en klittenbandpatches een update nodig hebben, de nieuwe Refreshment Kit is dan misschien precies wat je nodig hebt. Het heeft een adviesprijs van € 17,99.

De volledige lijst met accessoires in de refreshment kit is als volgt: twee vierkante klittenbandpanelen, twee rechthoekige klittenbandpanelen, een spons en een sticker voor een bedrade microfoon, een hybride microfoonspons, een microfoonarmspons, een lijmpad voor de FREECOM-eenheid en 1 voor de PACKTALK en reinigingspads. Voor de luidsprekers bevat het twee sponzen voor 45 mm-luidsprekers, twee stickers voor 40 mm-luidsprekers en twee sponzen en stickers voor 32 mm-luidsprekers. 

Over Cardo
Cardo Systems is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van ultramoderne draadloze communicatie- en entertainmentsystemen voor motorrijders. Sinds de oprichting in 2004 heeft Cardo de overgrote meerderheid van innovaties voor Bluetooth-communicatiesystemen voor motorfietsen gepionierd. De producten van het bedrijf, nu verkrijgbaar in meer dan 100 landen, zijn 's werelds toonaangevende communicatieapparaten voor de motorindustrie.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form