Fantic Motor terug in Nederland

Fantic Motor terug in Nederland

Fantic Motor weer terug in Nederland, het Italiaanse cultmerk dat al meer dan 50 jaar unieke handgebouwde motoren maakt is een wereldwijd begrip. Nu door de nieuwe samenwerking met Yamaha staan er dan ook grote toekomstplannen op de agenda. Fantic Motors Nederland is dan ook zeer verheugd om als importeur dit cultmerk wat groot geworden is door passie voor motors en motorrijden in Nederland en Vlaanderen te mogen vertegenwoordigen. 

Fantic Motor begonnen en opgericht in 1968 behaalde in 1980 wereldtitels in de trialsport en stonden ze bekend met hun trial en enduro modellen. De Caballero als straatmotor was in Italie een begrip in de jaren ‘70 en sinds 2014 eren ze de Caballero dan ook door een volledig vernieuwde naked motorfiets op de weg te zetten die beschikbaar is in de 125, 250 en de 500 versie. Met de modellen scrambler, flattracker en de rally laat het cultmerk zien wat ze in huis hebben. 

De huidige enduro en bromfietsen modellen die compleet zijn uitgevoerd worden voorzien van een Minarelli motor, wat tegenwoordig in handen is van Yamaha. De stap van de new era range met Yamaha motordelen en frame is dan ook niet bijzonder te noemen. Door deze stap mengt Fantic zich ook weer in de competitie van enduro en cross waarmee ze verwachten de successen van de jaren ’70 te kunnen evenaren. 

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het opzetten van een dealernetwerk en we verwachten dan ook dat we in 2020 een mooie bezetting hebben zodat motorrijders deze modellen ook op diversen dealer locaties kunnen bewonderen en aanschaffen. 

De Nederlandse 2020 prijslijst van Fantic Motor vindt u hier: Fantic Motor prijslijst 2020


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form