Nieuw: Triumph Connectivity voor Scrambler 1200 en Rocket 3

Triumph Motorcycles bevestigt de beschikbaarheidsdatum voor het innovatieve 2019 My Triumph Connectivity System voor de Scrambler 1200 XC en XE en de Rocket 3 R en GT:
Vanaf 16 december kunnen klanten hun Triumph-dealer bezoeken om het My Triumph Connectivity System aan te schaffen en te laten monteren voor hun Scrambler 1200 of Rocket 3.

Het My Triumph Connectivity System bevat:

 • My Triumph Connectivity module
 • Software-update voor de My Triumph Connectivity Module
 • Software-update voor het TFT-display

Prijs van de module is €225,- ex. installatiekosten. De installatie duurt 60 minuten en omvat montage en het uploaden van de software

Triumph Motorcycles is ook verheugd de lancering van de geheel nieuwe 'My Triumph'-app aan te kondigen:
Vanaf 16 december zal de nieuwe 'My Triumph'-app gratis te downloaden zijn voor Android™ en iOS™.

De kernfunctionaliteit van de 'My Triumph'-app bevat de volgende functies:

 • Legt uw route vast en aan het einde van uw rit wordt een samenvatting van uw rit weergegeven en kan deze met vrienden worden gedeeld.
 • Maakt live-navigatie mogelijk, gebouwd in samenwerking met Google, op het TFT-scherm, via het My Triumph Connectivity system.
 • Bewaakt de status van uw Triumph en geeft belangrijke informatie weer, zoals: kilometerteller, het gemiddelde brandstofverbruik en de tijd/afstand tot onderhoud, mogelijk gemaakt via het nieuwe My Triumph Connectivity system.

Triumph Navigation

Nieuw 2019 my Triumph TFT Connectivity System
Triumph introduceert voor 2019 een geheel nieuwe generatie motorfietsconnectiviteit, ontworpen om een geheel nieuwe rij-ervaring mogelijk te maken met een gamma aan klassebepalende connectivity features. Het nieuwe My Triumph Connectivity System zal vanaf 16 december beschikbaar zijn voor de Scrambler 1200 XC, Scrambler 1200 XE, Rocket 3 R en Rocket 3 GT.

Het nieuwe My Triumph Connectivity System bevat:

 • ’s-Werelds eerste geïntegreerde 'GoPro'-bedieningsysteem
 • Triumphs eerste 'turn-by-turn' navigatiesysteem gebouwd in samenwerking met Google.
 • het eerste Google-partnerschip met een premium motorfietsfabrikant
 • Muziek- en telefoonbediening
 • Nieuwe klassebepalend mogelijkheden voor een verbetere rijervaring

Intuïtieve bediening en rijfunctionaliteiten:

 • Alle functies worden mogelijk gemaakt via de My Triumph Connectivity module
 • Alle functies zijn toegankelijk en kunnen worden bediend door de rijder via het TFT-scherm
 • Turn-by-turn navigatie wordt ondersteund via een gratis 'My Triumph'-app voor Android™ en iOS™ 

Triumph-eigenaren dienen hun Triumph-dealers te bezoeken om de My Triumph Connectivity module en de systeemsoftware te laten installeren

Klassebepalende systeemeigenschappen
Triumph introduceert het eerste geïntegreerde GoPro-bedieningsysteem voor motorfietsen, alleen verkrijgbaar bij Triumph. De rijder kan elk moment van de rit vastleggen door zijn GoPro te verbinden met de TFT-display, waardoor hij intuïtief toegang heeft tot de belangrijkste GoPro-functies en deze kan bedienen door middel van het TFT-display en linker bedieningschakelaar. Het TFT-display toont eenvoudige grafische pictogrammen op het scherm, die de status aangeven. van de GoPro-camera, inclusief modus, startfilm, stopfilm, foto- en batterijniveau. Dit systeem is compatibel met alle GoPro-camera's vanaf HERO 5 en SESSION 5.

Triumphs eerste turn-by-turn navigatiesysteem dat is gebouwd in samenwerking met Google en geleverd via de nieuwe 'My Triumph' app. Het eerste voor een Triumph-motorfiets en het allereerste Google-partnerschip met een premium motorfietsfabrikant - het 'turn-by-turn'-navigatiesysteem van Triumph vergemakkelijkt de navigatie via de My Triumph Connectivity module, die door uw plaatselijke dealer kan worden geïnstalleerd. Deze geweldige functionaliteit stelt u in staat om verbinding te maken met honderden miljoenen plaatsen en bedrijven en indien nodig 21 bestemmingen langs de route toe te voegen, met betrouwbare, locatiegerichte zoeksuggesties. Zodra de rijder de route op de 'My Triumph'-app heeft geselecteerd en ingesteld, verschijnen er duidelijke grafische symbolen op het scherm met behulp van pictogrammen die nauwkeurige aanwijzingen geven voor het nemen van de juiste afslagen. Dit geavanceerde navigatiesysteem biedt rijders een eenvoudige en gemakkelijke manier om hun route in te stellen en hun bestemming te vinden, zowel op korte als lange reizen.

Telefoon- en muziekbediening
Deze functionaliteit wordt vergemakkelijkt via de My Triumph Connectivity module, die de rijder in staat stelt om zijn smartphone en Bluetooth® headset te koppelen, zodat hij onderweg volledige en intuïtieve controle heeft.
Telefoonfuncties zoals het maken en ontvangen van gesprekken en SMS-berichten kunnen worden bediend via het linkerbedieningschakelaar, evenals de selectie van muzieknummers.

Triumph Go Pro


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form