Alles over de 2020 Yamaha Tricity 300 driewieler

Met een reeks lichtgewicht modellen voor een breed publiek is Yamaha een van de toonaangevende merken in de wereld van Urban Mobility. De in 2014 geïntroduceerde Tricity 125 was Yamaha's eerste Leaning Multi-Wheel voertuig. In de afgelopen 4 jaar is de Tricity uitgegroeid tot een belangrijk lid van het Urban Mobility van Yamaha segment, met meer dan 15.000 verkochte exemplaren in Europa. Yamaha tilt het Urban Mobility segment met de gloednieuwe Tricity 300 naar een nog hoger niveau. Een slim en modern model, dat is ontworpen om veel nieuwe klanten aan te trekken die op zoek zijn naar een hoogwaardige stadsscooter met een eigen kenmerkende stijl. De ontwerpers van Yamaha hebben de diepgaande kennis van de Leaning Multi Wheel (LMW) toegepast die is opgedaan bij de ontwikkeling en productie van de Tricity 125 en de Niken. Ze hebben een modieuze en dynamische scooter met 3 wielen gecreëerd, met de beste specificaties in zijn klasse, een scherpe prijs en een ongeëvenaarde kwaliteit, die in 2020 een geweldige indruk zal maken.

Gemakkelijk te berijden en geschikt voor bestuurders met een 'B' rijbewijs*

Door de vele verkeersopstoppingen en de hoge parkeerkosten, wordt woon-werkverkeer per auto steeds minder aantrekkelijk. De auto is niet langer een realistische optie voor de meeste mensen om de stad in te gaan. Naast de hoge kosten verspilt woon-werkverkeer met de auto ook veel kostbare tijd. Met de nieuwe Tricity 300 biedt Yamaha klanten met een volledig 'B' rijbewijs* de mogelijkheid om echte vrijheid te ontdekken, hun stressniveau te verlagen en te profiteren van een gezondere balans tussen werk en privé. De barrières die ooit de toegang tot de wereld van Yamaha Urban Mobility blokkeerden, zijn voor altijd weggenomen. Stedelijke mobiliteit is volwassen geworden. 

2020 Yamaha tricity mw300 eu mdnma

Leaning Multi Wheel (LMW) technologie voor een versterkt gevoel van stabiliteit
Niet alle driewielers zijn hetzelfde en de nieuwe Tricity 300 is uitgerust met een van de meest geavanceerde 'front-end' ontwerpen in de branche. De exclusieve Leaning Multi Wheel (LMW) technologie van Yamaha op de nieuwe Tricity 300 heeft zich bewezen op de Tricity 125 en vervolgens op de opmerkelijke NIKEN. Deze innovatieve technologie is nu aangepast aan de eisen van het Urban Mobility segment. Dit zeer geavanceerde LMW Ackerman wielophanging/stuursysteem is voorzien van een parallellogramstelsel en een schuine voorwielophanging met dubbele voorvorkbuizen die aan de binnenkant van de voorwielen zijn gemonteerd. Deze constructie zorgt voor sportief, wendbaar en zelfverzekerd rijgedrag in combinatie met een verbeterd stabiliteitsgevoel bij rijden op gladde of oneffen ondergronden. Het geavanceerde LMW stuurmechanisme draagt ook bij aan het eenvoudige en gebruiksvriendelijke karakter van de machine door de volledige stuurhoek van 72º, waardoor de Tricity 300 uiterst wendbaar is in drukke straten. Dankzij de bodemvrijheid van 130 mm kan deze veelzijdige machine met gemak over ongelijke oppervlakken rijden en loopt de scooter niet vast op de grond als deze tijdens het parkeren over een stoeprand wordt geduwd.

Twee voorwielen zorgen ervoor dat de berijder profiteert van extra grip aan de voorkant en van meer dan voldoende remkracht met twee remschijven aan de voorkant. Dit versterkt het gevoel van veiligheid, stabiliteit en vertrouwen die horen bij een voertuig met drie wielen. De grote spoorbreedte van 470 mm draagt bij aan het gebalanceerde en stabiele karakter bij het sturen en nemen van bochten. Hierdoor is dit nieuwe Urban Mobility model uitermate geschikt voor nieuwe bestuurders. Het lichtgewicht rijgedrag van de Tricity 300 kan ook aantrekkelijk zijn voor klanten die overstappen van een scooter met 2 wielen naar een met 3 wielen.

Vertrouwen aan de voorzijde en lichtgewicht wendbaarheid
Dit compleet nieuwe, hoogwaardige driewielvoertuig is ontworpen om een nieuwe generatie berijders aan te trekken, waarvan velen weinig of geen ervaring hebben op 2 of 3 wielen. Om tegemoet te komen aan deze nieuwe klanten, hebben de ontwerpers van Yamaha zich geconcentreerd op het creëren van een lichtgewicht chassis dat vertrouwen wekt en tevens uitzonderlijke wendbaarheid biedt. Voor een goede wendbaarheid in combinatie met natuurlijke besturing en uitstekende stabiliteit is de Tricity 300 uitgerust met een wielbasis van 1590 mm, een geoptimaliseerde stuurgeometrie en een spoorbreedte van 470 mm. Deze afmetingen - in combinatie met een gewichtsverdeling aan de voorzijde en achterzijde van ongeveer 50:50 met een berijder op de scooter - zorgen voor een ideale chassisbalans die bijdraagt aan de gebruiksvriendelijke rijeigenschappen en het lichtgewicht gevoel van de Tricity 300.

Het nieuw ontworpen frame is gemaakt van buizen met een kleine diameter die een goede balans bieden tussen sterkte en stijfheid. Rond het balhoofd worden platen gebruikt voor een nauwkeurig en zelfverzekerd gevoel bij het sturen en het nemen van bochten. Om trillingen tot een minimum te beperken, is de motor met behulp van een gekoppeld linksysteem op het nieuwe lichtgewicht frame gemonteerd, voor soepel en comfortabel rijgedrag.

Actieve, slimme en moderne styling
Yamaha heeft de nieuwe Tricity 300 ontwikkeld als een premium mobiliteitsvoertuig dat niet alleen een ongeëvenaarde rijervaring biedt, maar ook de beste specificaties in zijn klasse biedt, in combinatie met de meest actieve, slimme en moderne styling. Het dynamische uiterlijk staat voor de verdere ontwikkeling van het Tricity ontwerp naar een hoger niveau en bevat ook designkenmerken van Yamaha's bestverkochte MAX Sport Scooters - en een vleugje DNA van de NIKEN, Yamaha's prestigieuze Leaning Multi Wheel Sport Tourer.

Een van de belangrijkste stilistische kenmerken van dit hypermoderne voertuig voor stedelijke mobiliteit is de compacte en aerodynamische voorkuip, die smaller en hoger is dan bij andere ontwerpen in de categorie. De korte en relatief smalle neus van de Tricity 300 laat een open ruimte vrij tussen de twee voorwielen om het wendbare, lichte en sportieve karakter van dit model te benadrukken. Gezien vanaf de voorzijde zorgen de verfijnde kenmerken van de gelaagde kuip voor een koele en evenwichtige uitstraling. De voorspatborden in bijpassende kleur omsluiten de grote voorwielen en de brede 120 banden dragen bij aan een gevoel van stabiliteit en tractie aan de voorzijde.

Speciaal ontwikkelde 14-inch banden
In tegenstelling tot veel andere driewielers in de 300cc+ klasse, die zijn uitgerust met kleinere voorwielen, is de Tricity 300 uitgerust met bijpassende 14-inch wielen aan de voor- en achterzijde. Deze gebalanceerde indeling zorgt voor een stevige en zelfverzekerde uitstraling die past bij het rijdersvriendelijke karakter van de machine. De nieuwe 14-inch banden zijn gezamenlijk ontwikkeld met Bridgestone. Hoewel ze hetzelfde profiel hebben als de Battlax motorscooterband, beschikken ze over een geoptimaliseerde gebalanceerde stijfheid in combinatie met een nieuwe samenstelling, die voldoet aan de specifieke eisen van de Tricity 300. De lichtgewicht velgen met een grotere diameter en speciaal ontwikkelde brede banden bieden een aantal voordelen, waaronder een hoge mate van tractie, duurzaamheid en prestaties bij nat weer, in combinatie met soepel rijgedrag en een betrouwbare wegligging.

Soepele en gebalanceerde remwerking
Elke functie van de Tricity 300 is ontwikkeld met de nieuwe en onervaren berijder in gedachten, inclusief het beste remsysteem in zijn klasse. Door de toepassing van 14-inch wielen aan zowel de voor- als de achterzijde kunnen op alle drie de wielen remschijven met een grote diameter van 267 mm worden toegepast, waardoor de bestuurbaarheid bij het remmen op een groot aantal verschillende wegoppervlakken toeneemt. De typische forens die een Europese stad inrijdt, kan van alles tegenkomen, van tramlijnen en kinderkopjes tot slecht onderhouden wegen en gemorste diesel, maar de Tricity 300 biedt de bestuurder met zijn stabiele configuratie met 3 wielen en hoogwaardige remmen meer stabiliteit en vertrouwen. De Tricity 300 is niet alleen uitgerust met ABS om te voorkomen dat de wielen per ongeluk blokkeren op een losse of gladde ondergrond, maar is ook voorzien van het Unified Braking Systeem van Yamaha, dat zorgt voor een gebalanceerde remkracht op alle drie de wielen voor betere controle. Wanneer de bestuurder alleen de achterrem bedient - hetzij via de linker stuurhendel of via de voetrem - gaat het signaal door een 'equalizer' die de remkracht op de voor- en achterwielen toepast. Wanneer zowel de voorremmen als de achterrem tegelijkertijd worden geactiveerd, is de remkracht die op de voorwielen wordt uitgeoefend een combinatie van signalen van beide hendels. Wanneer de voorremhendel zelfstandig wordt bediend, worden alleen de voorremmen geactiveerd. Het Unified Braking Systeem verdeelt de remkracht over alle drie de remschijven en voorkomt zo dat er te veel kracht op alleen de achterrem wordt uitgeoefend. Op deze manier zorgt het dat berijders van de Tricity 300 kunnen genieten van een soepele en rustige rit.

Tilt Lock Assist systeem voor extra gemak
Een belangrijk kenmerk van de nieuwe Tricity 300 is het Tilt Lock Assist systeem (kantelvergrendeling) dat extra gemak biedt door de machine rechtop te houden wanneer deze stilstaat. Dit Tilt Lock Assist systeem is voorzien van een remklauw en remschijf die op de bovenste parallellogramarm van het LMW mechanisme zijn gemonteerd. Wanneer Tilt Lock Assist systeem wordt geactiveerd, duwt de compacte elektrische 'actuator' van de remklauw de blokken op de schijf en wordt het parallellogramstangenstelsel op zijn plaats vergrendeld. Zodra de gasklep van Tricity 300 wordt geopend, wordt het Tilt Lock Assist systeem automatisch uitgeschakeld, zodat de bestuurder soepel en moeiteloos kan wegrijden. Het Tilt Lock Assist systeem van de Tricity 300 is volledig gescheiden van de ophangingsfuncties, waardoor de Tricity 300 gemakkelijker en comfortabeler vooruit of achteruit kan worden geduwd tijdens het parkeren. Het Tilt Lock Assist systeem houdt de Tricity 300 tijdelijk rechtop en maakt het zo ook gemakkelijker om het voertuig op de standaard te plaatsen.

Krachtige, soepele en efficiënte Blue Core motor
De nieuwe Tricity 300 wordt aangedreven door de nieuwste Blue Core motor van Yamaha, een van de meest geavanceerde ontwerpen in de categorie. De motor biedt een ideale balans tussen prestaties, zuinigheid en veelzijdigheid. De vloeistofgekoelde viertakt SOHC 300 cc ééncilindermotor met vier kleppen is gebaseerd op het geavanceerde ontwerp van de bestverkochte XMAX 300 motorscooter en heeft een aantal belangrijke kenmerken die voldoen aan de unieke eisen van de nieuwe Tricity 300. Om een hoog verbrandingsrendement te bereiken, is de vorm van de verbrandingskamer en de inlaatpoort geoptimaliseerd en is de lichtgewicht cilinder voor de offset van de DiASil uitgerust met een duurzame gesmede zuiger. Voor krachtige acceleratie in combinatie met goede brandstofzuinigheid en milieuvriendelijkheid is de Tricity 300 voorzien van gewijzigde mapping-instellingen voor de brandstofinjectoren. De 12-gats injector heeft een geoptimaliseerde sproeihoek die de verbrandingsefficiëntie verhoogt voor een sterk koppel in het lage tot middelhoge toerenbereik.

Vermogensverliezen worden verminderd door het gebruik van een semi-dry sump smeersysteem, een ontwerp dat ook wordt gebruikt op Yamaha MotoGP motoren. De Tricity 300 is uitgerust met een gesmede krukas uit één stuk die lichter en compacter is dan conventionele ontwerpen. Tot de andere belangrijke kenmerken van dit geavanceerde nieuwe model behoort een omloopthermostaat voor het koelsysteem, die bijdraagt aan een snellere opwarming van de motor en een lager brandstofverbruik.

Praktisch en functioneel
De nieuwe Tricity 300 is niet alleen een van de meest dynamische modellen in de driewielcategorie, maar is ook een van de meest praktische. Onder het zadel bevindt zich een grote opbergruimte voor twee integraalhelmen of één integraalhelm en een A4-koffertje. Het compartiment is voorzien van interne LED verlichting. 

Een parkeerrem beveiligt de machine wanneer er niet wordt gereden, terwijl de brandstoftank en de stoelvergrendelingen gemakkelijk kunnen worden ontgrendeld met één druk op de knop. Er is ook een DC-uitgang in het voorpaneel voor het opladen en voeden van verschillende apparaten.

Handige bediening met Smart Key
Het gebruik van de nieuwe Tricity 300 is gemakkelijker dan ooit dankzij het Smart Key systeem. Een bestuurder die de Smart Key bij zich heeft, kan alle belangrijke handelingen uitvoeren via de hoofdschakelaar. Dit omvat het aan- en uitzetten van het contact, het starten en stoppen van de motor en het losmaken van de vergrendelingen voor het stuur, het zadel en het deksel van de brandstoftank.

Traction Control Systeem
Naast het extra gevoel van vertrouwen en stabiliteit die gepaard gaan met de lay-out van de 3 wielen en de verbeterde bediening van het ABS en Unified Braking Systeem, is er het Traction Control Systeem (TCS). Dit voegt een extra besturingsniveau toe aan de Tricity 300.

Gemakkelijk afleesbaar instrumentenpaneel
De LCD instrumenten van de Tricity 300 geven alle relevante informatie duidelijk en gemakkelijk weer. Tot de instrumenten behoren een grote digitale snelheidsmeter, een toerenteller, een klok, een kilometerteller, een dagteller en meer. Aan de buitenrand van het paneel kan de bestuurder de controlelampjes zien die de status van het ABS, het Tilt Lock Assist systeem, het TCS en de buitentemperatuur weergeven - met een waarschuwingslampje dat gaat branden bij 3 graden Celsius en lager.

Belangrijkste kenmerken 2020 Yamaha Motor Tricity 300

Dynamisch nieuw Urban Mobility model met 3 wielen
3 wielen voor een groter stabiliteitsgevoel
Vriendelijk en gemakkelijk te besturen voor nieuwe klanten
Geschikt voor houders van een volledig 'B' rijbewijs*
Exclusieve Yamaha Leaning Multi-Wheel (LMW) technologie
Moderne, slimme en actieve stijl met eersteklas kwaliteit
Tilt Lock Assist systeem voor meer gebruiksgemak
Zuinige, krachtige en betrouwbare nieuwe Blue Core motor van 300cc
Maximaal comfort, controle en gemak in de stad
Laagste gewicht in zijn klasse voor lichtgewicht wendbaarheid en eenvoudig parkeren
Opbergruimte voor 2 integraalhelmen, of 1 integraalhelm en een A4-koffertje
LED verlichting en groot LCD instrumentenpaneel
Handige bediening met Smart Key
ABS en Unified Brake Systeem
Parkeerrem
Kuip biedt plaats voor het opbergen van een hoes en de stuurafdekkingen

Kleurstellingen
De Tricity 300 is verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen: Tech Kamo, Icon Grey en Gunmetal Grey.Laatste Nieuws

Motornieuws

Tienduizenden motorrijders protesteren tegen Duitse geluidswetgeving en wegafsluitingen
Tienduizenden motorrijders protesteren tegen Duitse geluidswetgeving en wegafsluitingen
In Duitsland hebben gisteren enige tienduizenden motorrijders in vele Duitse steden geprotesteerd tegen wegafsluitingen voor motorrijders en de aan...
2020 MV Agusta Brutale 1000RR - 208 PK / 186 kilo
2020 MV Agusta Brutale 1000RR - 208 PK / 186 kilo
Zojuist heeft MV Agusta vanuit de fabriek in Shiranna de nieuwe 2020 Brutale 1000RR nogmaals gepresenteerd. De 1000RR is de vierde generatie vierci...
Macron: geen 110 km/u maximumsnelheid in Frankrijk
Macron: geen 110 km/u maximumsnelheid in Frankrijk
De Franse president Emmanuel Macron heeft zojuist verklaard nu tegen een voorstel te zijn om in heel Frankrijk een maximumsnelheid van 110 kilomete...
Sena komt met eigen bluetooth systeemhelm: de Outrush motorhelm
Sena komt met eigen bluetooth systeemhelm: de Outrush motorhelm
Sena was tot nu in de motorbranche vooral bekend als fabrikant van communicatiesystem voor motorrijders, gemaakt voor montage in een motorhelm. Het...
Testmotor: test 2020 Yamaha Tricity 300 driewiel motorscooter
Testmotor: test 2020 Yamaha Tricity 300 driewiel motorscooter
Door de redactie van Testmotor is als eerste wereldwijd met de nieuwe Yamaha Tricity 300 driewieler voor autorijbewijs gereden. Deze Tricity is de ...

Motorsport

2019 financieel goed jaar voor KNMV
2019 financieel goed jaar voor KNMV
In 2019 stegen de inkomsten bij de KNMV, terwijl de uitgaven daalden, zo blijkt uit het jaarverslag van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Ver...
MXGP motorcross WK na corona: drie Grand Prix vlak over Belgische grens
MXGP motorcross WK na corona: drie Grand Prix vlak over Belgische grens
Net als veel andere motorsport kampioenschappen, heeft ook het MXGP wereldkampioenschap motorcross een nieuwe "na-Covid19" kalender uitgegeven. Inf...
Officieel: Michael van der Mark vanaf 2021 bij BMW Motorrad WorldSBK Team
Officieel: Michael van der Mark vanaf 2021 bij BMW Motorrad WorldSBK Team
Michael van der Mark wordt de nieuwe rijder van het BMW Motorrad WorldSBK Team in het FIM Superbike Wereldkampioenschap. Het team rijdt al sinds 20...
Michael van der Mark in 2021 van Yamaha naar BMW WorldSBK Superbikes
Michael van der Mark in 2021 van Yamaha naar BMW WorldSBK Superbikes
De Nederlandse World Superbikes coureur Michael van der Mark (27) zal in 2021 niet meer op een Yamaha rijden. Daarmee beëindigt Van der Mark e...
Motorsport en races vanaf 1 juli weer toegestaan
Motorsport en races vanaf 1 juli weer toegestaan
Door de vanavond aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen zal motorsport in wedstrijdverband al vanaf 1 juli ( "july") 2020 weer toegest...

Motorprijzen

Indian Motorcycle prijslijst 2020
Indian Motorcycle prijslijst 2020
 Op de 2020 prijslijst van Indian Motorcycle wordt voor elke kleurstelling een aparte prijs gerekend, zoals dat normaal is bij Amerikaanse cru...
Triumph Motorcycles prijslijst 2020
Triumph Motorcycles prijslijst 2020
Op de 2020 prijslijst van Triumph Motorcycles is de opvallendste nieuwkomer de Tiger 900, die nu vanaf € 13.600 beschikbaar is, dat is zo'n 400 eur...
Harley-Davidson prijslijst 2020
Harley-Davidson prijslijst 2020
Ook in 2020 is prijslijst van Harley-Davidson weer extreem lang, met meer dan 100 verschillende keuzes. Die diversiteit wordt maar deels door de ve...
Peugeot Motocycles prijslijst 2020
Peugeot Motocycles prijslijst 2020
Nu Peugeot Scooter veranderd is in Peugeot Motocycles, is het nog even wachten op de nieuw aangekondigde motorfietsen, waarmee moederbedrijf Mahind...
SYM scooters prijslijst 2020
SYM scooters prijslijst 2020
Voor 2020 zien we bij meerdere SYM-modellen een prijsverhoging. Bij het Taiwanese merk verdween daarnaast de Maxsym 600i uit de prijslijst, waarvoo...

Motorbranche

Tijdelijke volledige verkoopstop Kawasaki in Europa door weekmakers plastic
Tijdelijke volledige verkoopstop Kawasaki in Europa door weekmakers plastic
Vanaf vanmorgen 7 juli 2020 00:00 uur heeft Kawasaki Motors al haar verkopen in heel Europa stilgelegd, wegens een mogelijk probleem met een Europe...
Nieuwe Wet Franchise belangrijk voor motordealers
Nieuwe Wet Franchise belangrijk voor motordealers
Nadat de Tweede Kamer de nieuwe Wet Franchise op 16 juni 2020 met algemene stemmen aannam, volgde de Eerste Kamer op 30 juni door als hamerstuk, oo...
Verkoop tweedehands motorfietsen hard gestegen in eerste halfjaar 2020
Verkoop tweedehands motorfietsen hard gestegen in eerste halfjaar 2020
Tussen particulieren onderling nam de handel in tweedehands motoren in de eerste zes maanden van 2020 met maar liefst 9000 motoren (ruim 21 procent...
Nieuw management Motoshare motorverhuursite zoekt investeerder
Nieuw management Motoshare motorverhuursite zoekt investeerder
Jos Huisman is per 1 april 2020 afgetreden als directeur en mede-eigenaar van MotoShare. Huisman begon MotoShare in 2015 en was sindsdien alge...
Verkoopcijfers motormarkt 2020: Stijgers en dalers in detail
Verkoopcijfers motormarkt 2020: Stijgers en dalers in detail
Zoals voor vele branches geldt, is ook voor de motorbranche het eerste halve jaar van 2020 een bijzondere geweest in verband met de Corona-crisis. ...

Motorvacatures

MotorVacature: Digital Marketing Coördinator Yamaha Motor
MotorVacature: Digital Marketing Coördinator Yamaha Motor
De Digital Marketing Coördinator is verantwoordelijk voor het implementeren, beheren en bewaken van de digitale communicatiekanalen van Yamaha Moto...
MotorVacature: verkoopadviseur motorfietsen
MotorVacature: verkoopadviseur motorfietsen
Ben jij de verkoper waar de klant vertrouwen in heeft en heb jij het juiste commerciële inzicht? Heb jij daarnaast affiniteit met online marketing?...
MotorVacature: Balie- / Servicemedewerk(st)er
MotorVacature: Balie- / Servicemedewerk(st)er
Ben jij de Allround Balie- / Servicemedewerk(st)er met een passie voor motorfietsen die ons team komt versterken? Houd je van afwisseling in je wer...
MotorVacature: accountmanager West-Nederland
MotorVacature: accountmanager West-Nederland
Bihr is Europa’s grootste distributeur in accessoires, onderdelen en motorkleding voor motorfietsen, scooters en ATV’s. Het bedrijf is 1975 op...
MotorVacature: Verzekeringsadviseur motoren
MotorVacature: Verzekeringsadviseur motoren
Honderdduizend! Zoveel vragen komen er ieder jaar bij de afdeling Beheer via telefoon, e-mail en post binnen. De vragen zijn van alle soorten en ma...

Persberichten

City Ride-out: op motorfiets wereldsteden met lokale gids bekijken
City Ride-out: op motorfiets wereldsteden met lokale gids bekijken
Waarom deze zomer niet eens de meest iconische steden van Europa op een hele nieuwe manier ontdekken? City Ride-out is een verrassend en vernieuwen...
Recall: Husqvarna Vitpilen 701 en Svartpilen 701
Recall: Husqvarna Vitpilen 701 en Svartpilen 701
Husqvarna Motorcycles kondigt de terugroepactie aan van de 2018-2020 Vitpilen 701, de 2019 en 2020 Svartpilen 701 en de 2019 Svartpilen 701 Style-m...
Korting en promoties op 2020 Triumph Motorcycles modellen
Korting en promoties op 2020 Triumph Motorcycles modellen
Het gaat een hete zomer worden met de Triumph Summer Deals. Aantrekkelijke aanbiedingen op verschillende Triumph modellen bij de Triumph dealer. On...
Nieuw: BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC)
Nieuw: BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC)
Active Cruise Control (ACC) is bij auto’s al jaren gemeengoed, maar tot dusver nog niet toegepast op een motorfiets. BMW Motorrad introduceert deze...
CF Moto geeft 3 jaar garantie op nieuwe motorfietsen
CF Moto geeft 3 jaar garantie op nieuwe motorfietsen
Een aantal motormerken heeft vanwege de corona-maatregelen een verlenging van de garantieperiode met een aantal maanden voorzien. CFMoto pakt nog s...

Plaats Reactie


{rsform 3}