Ducati Mulistrada 950 Wander Affetto Special

De motorrijder verandert… We genieten meer, reizen meer en voelen ons avontuurlijker dan ooit. Het is niet voor niets dat de motorreizen die Affetto Ducati organiseert vandaag de dag enorm populair zijn. Door de feedback van onze reizen merken we dan ook dat het “lichte” Enduro segment enorm populair is. Na het succes van de Multistrada 1200 Toubkal, de W1o1 Riverground, de River Ground5 en Multistrada 1200 Enduro Mezzanotte special hebben we daarom dit jaar een lichtere Enduro fiets gebouwd. Een fiets waar we een keer mee over een onverhard pad de weg kunnen rijden, ideaal is om mee te reizen, ontzettend bruikbaar vermogen heeft en toch licht genoeg is om de motor hanteerbaar te maken. Een motor om oneindig mee door eindeloze landschappen te kunnen zwerven, vandaar de naam Wander. 

De motor is voorzien van een (goedgekeurde) Termignoni demper, een speciaal suède zadel met bijpassend en in het oog springend zandkleurig spuitwerk. Tal van Enduro accessoires zoals voetsteunen, carterbeschermer, koplampbescherming, Enduro ruit, Michelin Anakee Wild banden etc etc. Voor de bescherming zijn er valbeugels geplaatst en sterke handkappen met aluminium beugels om bij een eventuele val de weg weer te kunnen vervolgen.

Op de motorbeurs in Utrecht is de motor in volle glorie te aanschouwen op de Ducati stand. We hopen dan weer, dat zoals in het verleden is gebleken, we Ducati weer aan het denken te kunnen zetten om een lichtere Enduro fiets op de markt te zetten.

Uiteraard word de motor Door Affetto Ducati te koop aangeboden voor een prijs van €18.900,-.

Ducati Multistrada 950 Wander affetto


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form