• Home
  • Persberichten
  • Scorpion Exhausts presenteert Predator op MOTORbeurs Utrecht 2019

Scorpion Exhausts presenteert Predator op MOTORbeurs Utrecht 2019

Bij deze kondigen wij, Scorpion Exhausts, met trots aan dat we een stand op de MOTORbeurs 2019 in Utrecht hebben. 2019 belooft een mooi jaar te worden en Scorpion Exhausts wil daar een steentje aan bijdragen. Bij deze nodigen wij u van harte uit om op stand 7.B040 eens langs te komen voor een praatje. U kunt alvast een afspraak met ons maken door een e-mail te versturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld hierin om welke dag het gaat en dan kunnen we samen kijken welke tijd uitkomt voor beide partijen. We zijn bij Scorpion Exhausts extra enthousiast; dit jaar presenteren we namelijk de Scorpion Predator. De Predator, geheel in lijn met de stijl van de jaren 80 en met de nieuwste technologie, is hét nieuwe gezicht van Scorpion Exhausts.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van MOTORbeurs Utrecht. Of neem alvast contact op met GPProducts: officieel verdeler van Scorpion Exhausts.
U hoeft een Scorpion-uitlaat maar aan te raken en u voelt de superieure kwaliteit van de constructie en het ontwerp, eigenschappen die bovendien vertaald worden in concrete resultaten op het gebied van prestatie en betrouwbaarheid. Handgemaakt in Engeland en algemeen beschouwd als de beste uitlaat die er op de markt verkrijgbaar is. Een Scorpion-systeem is momenteel de meest geliefde upgrade onder tuningliefhebbers, auto- en motorracers.

Over de MOTORbeurs
Op MOTORbeurs Utrecht start jouw motorseizoen! Op de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht ruik, proef, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk om accessoires te scoren. En dat is niet alles; MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening tijdens de aankomende editie waar jij zeker bij wilt zijn. 

MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 t/m 17 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Scorpion Exhaust Nederland GPproducts importeur


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form