Michelin 2019 CashBack NIEUWSMOTOR 797x98

 

Scorpion

Kawasaki

Shoei Web Banner GTAir II En 820x100 mrt 19

TomTom en BMW Motorrad motornavigatie via app

TomTom kondigt vandaag aan dat BMW Motorrad motorrijders vanaf nu de beste TomTom-navigatie ervaring kunnen krijgen via hun BMW Motorrad Connected-app. De visuele aanwijzingen worden weergegeven op het geïntegreerde stuurdisplay, terwijl de app veilig in de broekzak van de motorrijder blijft. Rijders krijgen gesproken aanwijzingen via Bluetooth in de helm. De functies zijn geoptimaliseerd voor motorfietsen, waarbij een van de meest gevraagde opties - de keuze om kronkelende routes te kiezen - wordt geïntroduceerd. De nieuwe functionaliteit is vanaf vandaag beschikbaar. App-gebruikers hoeven alleen hun app, gratis, bij te werken vóór hun volgende rit.

Antoine Saucier, Managing Director van TomTom Automotive: "De combinatie van TomTom's kaarten, software en services biedt BMW Motorrad-rijders een fantastische motornavigatie-ervaring." 

TomTom levert de navigatie-onderdelen aan BMW Motorrad via TomTom's navigatiesoftware NavKit, samen met TomTom's NDS-kaarten en diensten zoals TomTom Traffic, weer- en snelheidscamera's.

TomTom BMW Motorrad motornavigatie app

Gerelateerde artikelen
  • Pinterest
Ga

Test de nieuwe Husqvarna Straat Modellen

IXS 20190418 NM Dark 350x300px