Nieuw: alles over de 2019 Yamaha Motor Tenere 700

De 2019 Yamaha Motor Ténéré 700, die is uitgerust met de succesvolle 'CP2' 689cc parallel-twin en een geheel nieuw chassis, is ontworpen om off-road een ongekend rijgedrag en geweldige wendbaarheid te bieden. Dit zorgt ervoor, in combinatie met de prestaties over lange afstanden op hoge snelheid, dat deze Adventure motor uiterst capabel en veelzijdig is. 

Overzicht van het Ténéré 700 model 
• Een voor rally's ontwikkeld, op het T7 geïnspireerd dual sport ontwerp met puur Ténéré DNA
• Licht, compact, wendbaar
• Uitstekende off-road prestaties
• On-road capaciteiten het hele jaar door
• Meer dan 350 kilometer met een volle brandstoftank
• Krachtige, soepele en zuinige tweecilinder met hoog koppel
• Schakelbare ABS optie voor off-road rijden
• Effectieve windscherm en handbeschermers, voor een uitstekende bescherming tegen uiteenlopende weersomstandigheden
• Geavanceerde lange veerweg vóór en achter
• Verkrijgbaar in drie kleurstellingen

2019 yamaha tenere xtz700 eu bwcm

689cc viertakt 'CP2' motor met Adventure instellingen
Yamaha heeft de motorwereld op zijn kop gezet met de ontwikkeling van motoren met de 'crossplane' filosofie, die een serie van de bestverkopende Yamaha modellen aandrijven. De nieuwe Ténéré 700 is uitgerust met de hooggewaardeerde 689cc parallel-twin motor. De belangrijkste eigenschap van deze compacte 'CP2' motor is zijn sterke en lineaire koppelverloop met onmiddellijke gasrespons, in combinatie met een uitstekende acceleratie. Het resultaat van deze kenmerken bij elkaar, is een capabel en veelzijdig model dat op de weg en off-road goede prestaties levert. Deze motor produceert een maximaal koppel bij 6.500 tpm en biedt de ideale balans tussen prestaties en controle. Door zijn uitstekende brandstofzuinigheid draagt hij ertoe bij dat de Ténéré 700 lange afstanden kan afleggen zonder vaak te hoeven tanken.

De eindoverbrenging is geoptimaliseerd om te voldoen aan de unieke wensen van de Adventure rijders. Deze functies dragen, samen met een reeks model specifieke brandstofinjectie-instellingen, bij tot de grote veelzijdigheid van de motorfiets, en zijn opmerkelijke prestaties in verschillende rijomgevingen

Nieuw lichtgewicht stalen dubbel wiegframe
Tijdens de ontwikkeling van de Ténéré 700 was een van de hoofddoelstellingen een slank, wendbaar en licht aanvoelend chassis te verkrijgen, dat zowel voor op de weg als off-road rijden geschikt moest zijn. Om aan deze vereisten te voldoen, hebben de ontwerpers van Yamaha een geheel nieuw lichtgewicht stalen dubbel wiegframe ontwikkeld, waarin een laag gewicht gecombineerd wordt met ongekende sterkte, om een motorfiets te maken die ideaal is voor diverse rijomstandigheden.

Met zijn compacte wielbasis van 1.590 mm en het slanke kuipwerk biedt dit robuuste chassis responsieve rijeigenschappen. Het ontwerp van de Ténéré 700, met een bodemvrijheid van 240 mm, zorgt ervoor dat de rijder probleemloos de ruwste terreinen kan trotseren.

Slank, compact en ergonomisch kuipwerk en zadel
De mogelijkheid om uw lichaamsgewicht naar voren en naar achteren te verplaatsen om u aan te passen aan het terrein, is cruciaal wanneer u volledige controle wilt behouden tijdens off-road rijsituaties. Daarom is de Ténéré 700 uitgerust met een plat hoog zadel van 880 mm en een slank kuipwerk, voor een maximale bewegingsvrijheid. Door het compacte kuipwerk en de smalle brandstoftank kunt u de tank bovendien in zittende en rechtstaande houding vastgrijpen met uw knieën, zodat u in elke situatie wint aan vertrouwen en controle, of u nu off-road of op asfalt rijdt.

Agressief voor rally's ontwikkeld front met vier LED lampen
De nieuwe Ténéré 700 is uitgerust met een karakteristieke koplampunit, die rechtstreeks is afgeleid van de nieuwste fabrieksrallymotoren van Yamaha en de T7 conceptmachine. In totaal projecteren vier LED lampen sterke lichtbundels, die zelfs de donkerste wildernis verlichten. Dit krachtige front is gestapeld in een 2 + 2 indeling en wordt beschermd door een transparante gondel. Het heeft twee LED positielampen aan de onderzijde en zorgt voor een vastberaden look, die aansluit bij het imposante karakter van deze nieuwe Adventure motorfiets.

Instelbare Ø 43 mm upside-down voorvork met lange veerweg
Wanneer u off-road rijdt, heeft u een zo goed mogelijke wielophanging nodig, en de instelbare Ø 43 mm upside-down voorvork met lange veerweg is het onweerlegbare bewijs dat de Ténéré 700 een echte Adventure motorfiets is, met toonaangevende off-road capaciteiten. De ultrastijve upside-down voorvork behoudt zijn vorm op de meest extreme terreinen, voor een nauwkeurige besturing en een soepele vering. Met zijn veerweg van 210 mm zorgt deze hoogwaardige voorkant er bovendien voor dat u de meest uitdagende off-road terreinen vol vertrouwen het hoofd kunt bieden. De demping van deze voorvork met rallyspecificaties kan volledig worden ingesteld, waardoor het een hoog niveau van comfort en een licht rijgedrag op de weg biedt. De Ténéré 700 is dan ook een van de meest capabele en leukste tourers voor lange afstanden.

Instelbare schokdemper achter
De Ténéré 700 is uitgerust met een voor rally's ontwikkelde achterwielophanging met een soepele en progressieve werking, voor een maximaal rijgenot en meer controle. Dit hoogwaardige achterdeel met een lichtgewicht aluminium swingarm voor een laag onafgeveerd gewicht, biedt een veerweg van 200 mm die, net zoals de voorwielophanging, is ontworpen om de zwaarste off-road rijomstandigheden aan te kunnen, maar biedt ook comfortabele ritten op de weg. Een andere belangrijke functie is de eenvoudig bedienbare afsteller, waarmee u onderweg de veervoorspanning kunt wijzigen, zodat u de schokdemper snel en eenvoudig kunt afstemmen op de rijomstandigheden.

Cockpit in rallystijl met conisch stuur
Als u op de Ténéré 700 zit met een voor rally's ontwikkelde cockpit voor u, kunt u het pure Dakar karakter van deze Adventure motorfiets van de nieuwe generatie inademen, en kunt u inspiratie opdoen om erop uit te trekken en op ontdekking te gaan. Het compacte windscherm en de voorkuip bieden een uitstekende bescherming tegen de wind terwijl het slanke en lichtgewicht karakter van de motorfiets wordt behouden. En de race uitvoering van het conische stuur biedt een ontspannen rijpositie, of u nu zittend of staand rijdt.

Spaakwielen, 21-inch vóór en 18-inch achter
Net zoals de hoogwaardige wielophanging vóór en achter, geven de spaakwielen duidelijk blijk van het feit dat deze motorfiets is ontworpen voor serieuze off-road rijders. Deze lichtgewicht wielen, die op ruwe terreinen de continue schokken op efficiënte wijze weten op te vangen, werken samen met de lange veerweg om u een optimaal rijgedrag en een optimale controle te bieden. De Ténéré 700 is uitgerust met originele Pirelli Scorpion Rally STR banden. En door de combinatie van een 21-inch voorwiel/18-inch achterwiel, heeft u een brede keuze aan banden die naar eigen wens kunnen worden gemonteerd, van een puur enduro patroon voor overwegend off-road gebruik tot banden met een dual sport patroon voor op de weg en off-road veelzijdigheid het hele jaar door.

Slanke brandstoftank met 16 liter inhoud voor lange afstanden
Gedurende de ontwikkeling van deze Adventure motorfiets van de nieuwe generatie bestond de hoofddoelstelling van Yamaha erin een Ténéré 700 te maken die toonaangevende off-road prestaties zou leveren, en die tegelijkertijd uitstekende weg capaciteiten en een echt lange afstandspotentieel zou hebben. De brandstoftank heeft een inhoud van 16 liter, wat u niet zou vermoeden door het slanke ontwerp, en het smalle achterdeel biedt de rijder veel bewegingsvrijheid en een uitstekend houvast voor de knieën. Of er nu staand of zittend wordt gereden, door de compacte afmetingen van deze brandstoftank kunt u uw gewicht moeiteloos verplaatsen. De uitstekende brandstofzuinigheid van de tweecilinder motor zorgt ervoor dat met zestien liter brandstof meer dan 350 kilometer kan worden gereden, waardoor de Ténéré 700 het jaar rond een hoge veelzijdigheid biedt op alle terreinen.

Compact multifunctioneel instrumentenpaneel in rallystijl
Nog een voorbeeld van hoe de voor de rally ontwikkelde technologie is gebruikt, is het compacte multifunctionele instrumentenpaneel. Op het lichtgewicht instrumentenpaneel, dat zich centraal achter het windscherm bevindt voor een uitstekende zichtbaarheid, wordt een grote variëteit aan informatie weergegeven, die u kunt bekijken zonder uw ogen af te wenden van de weg of de racebaan. Het multifunctionele LCD display geeft uitgebreide informatie zoals de versnelling, het brandstofpeil, twee totaaltellers en het geschatte aantal kilometers dat nog kan worden afgelegd met de beschikbare brandstof, het gemiddelde en huidige brandstofverbruik en nog veel meer.

In het ontwerp van de cockpit is ruimte vrijgemaakt voor de bevestiging van aftermarket apparaten, zodat u naar eigen wens extra apparatuur kunt toevoegen, zoals GPS-apparaten, routeboeklezers en smartphones.

Schakelbaar ABS voor een eenvoudige afstelling
Het remsysteem bestaat uit twee Ø 282 mm Wave-type schijfremmen vóór en een Ø 245 mm Wave-type schijfrem achter. Het systeem biedt een hoog remvermogen en is zowel op de snelweg als off-road uitstekend doseerbaar bij alle snelheden.

Wanneer u off-road rijdt, heeft u de optie om het ABS tijdelijk uit te schakelen wanneer dit wenselijk is, door bij stationair draaien de noodstopschakelaar te activeren. Als het ABS is uitgeschakeld heeft u een volledige handmatige controle, en kunt u met name ervoor kiezen het achterwiel in bepaalde situaties opzettelijk te blokkeren. Bijvoorbeeld in zeer scherpe bochten of bij steile afdalingen.

Goede bescherming van de rijder
Op lange ritten bieden het windscherm en de voorkuip een goede bescherming tegen de wind en andere weersomstandigheden. En door het slanke en compacte kuipwerk van de motorfiets kunt u dichter op het chassis kruipen om uit de luchtstroom te blijven. De stevige kunststof handbeschermers bieden niet alleen bescherming tegen wind en regen, ze helpen ook om letsel te voorkomen door kiezels en stenen die worden opgeworpen, en bieden ze extra bescherming tegen takken en bladeren wanneer u door de wildernis rijdt. Als u toch zou vallen, beschermen ze de rem- en koppelingshendel en de gashendel.

Belangrijkste technische kenmerken

• 689 cc viertakt 'CP2' parallel-twin motor met hoog koppel
• Nieuw lichtgewicht stalen dubbel wiegframe
• Slank, compact en ergonomisch kuipwerk en zadel
• Agressief voor rally's ontwikkeld front met vier LED lampen en twee LED positielampen
• Instelbare Ø 43 mm upside-down voorvork met een veerweg van 210 mm
• Gemakkelijk instelbare achterwielophanging met een veerweg van 200 mm
• Compacte cockpit in rallystijl met conisch stuur
• 21-inch/18-inch lichtgewicht spaakwielen met adventure banden
• Slanke brandstoftank met 16 liter inhoud waarmee meer dan 350 kilometer kan worden afgelegd
• Compact multifunctioneel instrumentenpaneel in rallystijl
• Schakelbaar ABS voor directe afstelling
• Windscherm en handbescherming bieden een goede bescherming van de rijder

Beschikbaarheid
De nieuwe Ténéré 700 zal in de tweede helft van 2019 bij de Yamaha-dealers in heel Europa verkrijgbaar zijn.

Kleuren Ceramic Ice. Competition White, Power Black

De roots van de Ténéré gaan terug tot de introductie van de XT500 in 1976. Deze veelzijdige ééncilinder viertaktmotor met zijn indrukwekkende koppel en compacte chassis viel onmiddellijk bij iedereen in de smaak. In Europa was de XT500 aan het einde van de jaren zeventig bijna overal het bestverkopende model van Yamaha. In Frankrijk alleen al werden er gedurende de veertienjarige productieperiode meer dan 60.000 exemplaren verkocht.

Door zijn 'go-anywhere' eigenschappen, het robuuste ontwerp en de ongekende betrouwbaarheid, ging er voor veel motorrijders een geheel nieuwe wereld vol avontuur open. En door diezelfde kwaliteiten was de XT500 de ideale keuze voor deelnemers aan de eerste Parijs-Dakar rally, die overigens werd gewonnen door de Fransman Cyril Neveu op een Yamaha XT500.

De XT500 bouwde al snel een reputatie op als de meest robuuste woestijnrallymotor en werd het standaardmodel voor de avontuurlijke rijders. Vandaag de dag wordt de XT500 gezien als een van de belangrijkste en meest iconische motorfietsen van het einde van de twintigste eeuw, met overal ter wereld actieve XT500 motorclubs.

Tegen het einde van de jaren zeventig had de XT500 een legendarische status verworven bij motorfanaten in Europa, en in 1983 introduceerde Yamaha de XT600Z, de eerste Adventure motorfiets van Yamaha met als toevoeging de naam Ténéré - een Toeareg woord dat 'woestijn' of 'wildernis' betekent.

De Ténéré serie kende op dat moment een constante ontwikkeling en groei, en aan het einde van de jaren tachtig werd de tweecilinder XTZ750 Super Ténéré geïntroduceerd. In het begin van de jaren negentig introduceerde Yamaha de ééncilinder XTZ660 Ténéré. In deze periode behaalden motoren uit de Adventure serie van Yamaha talrijke overwinningen in de Dakar rally's. Zo schreef de Fransman Stéphane Peterhansel in de jaren negentig zes overwinningen op zijn naam met een afgeleide van de Yamaha XTZ750.

Vandaag de dag bevat het Adventure assortiment van Yamaha de geavanceerde XT1200Z Super Ténéré en XT1200ZE Super Ténéré modellen, die in 2010 werden geïntroduceerd, en de exclusieve hoogwaardige XT1200ZE Raid Edition.

Ténéré 700 World Raid: Tested to the extreme
Het eerste signaal dat Yamaha een nieuwe Adventure motorfiets aan het ontwikkelen was, was de introductie van het T7 concept in 2016. Dit concept werd wereldwijd tentoongesteld op motorbeurzen, en wekte een enorme interesse op bij motorfanaten, die al een voorproefje kregen van wat er op komst was. In 2017 introduceerde Yamaha het Ténéré 700 World Raid prototype, nog één stapje dichter bij de definitieve specificatie van het productiemodel.

Sinds 2017 heeft het Ténéré 700 World Raid prototype een intensieve rondreis gemaakt langs verschillende belangrijke plaatsen over de hele wereld. Tijdens deze ontwikkelingsfase werd de motorfiets onderworpen aan de meest extreme tests op ruwe terreinen en onder zware klimaatomstandigheden.

Onder leiding van een team van professionele rijders zoals de meervoudige Dakar winnaar Stéphane Peterhansel en rijders van het Official Yamalube Yamaha Rally Team zoals Adrien Van Beveren en Rodney Faggoter, werd het World Raid prototype wereldwijd tot het uiterste gedreven, van de meedogenloze afgelegen gebieden in Australië tot de genadeloze woestijnen in Zuid-Amerika.

Terwijl duizenden uren werden besteed aan de ontwikkeling van deze motorfiets, werd het Ténéré 700 World Raid programma ook gedemonstreerd aan honderden lokale rijders, die werden verzocht om Yamaha een waardevolle bijdrage te leveren en het definitieve productiemodel te helpen vormgeven. 

De geheel nieuwe Ténéré 700: een lichtgewicht 'go-anywhere' Adventure motorfiets
Elke Yamaha Adventure motorfiets is robuust, stevig en betrouwbaar, en heeft het avontuurlijke karakter diepgeworteld in zijn DNA. Ieder Ténéré model in het Adventure segment biedt mogelijkheden voor eindeloze reizen en geeft rijders een gevoel van totale vrijheid. De enige grens is de verbeelding van de rijder. The Next Horizon is Yours.

Over de jarenlange off-road expertise en uitstekende staat van dienst van Yamaha bestaat geen twijfel. Het moment is aangebroken om Yamaha weer op de kaart te zetten als een leidende kracht in het Adventure segment, met de introductie van de geheel nieuwe Ténéré 700. Een lichtgewicht compromisloos Adventure model met een van de hoogste specificaties in zijn klasse, en een van de meest boeiende en opvallende nieuwe Adventure modellen dat in de afgelopen jaren is gelanceerdLaatste Nieuws

Motornieuws

2020 MV Agusta Brutale 1000RR - 208 PK / 186 kilo
2020 MV Agusta Brutale 1000RR - 208 PK / 186 kilo
Zojuist heeft MV Agusta vanuit de fabriek in Shiranna de nieuwe 2020 Brutale 1000RR nogmaals gepresenteerd. De 1000RR is de vierde generatie vierci...
Macron: geen 110 km/u maximumsnelheid in Frankrijk
Macron: geen 110 km/u maximumsnelheid in Frankrijk
De Franse president Emmanuel Macron heeft zojuist verklaard nu tegen een voorstel te zijn om in heel Frankrijk een maximumsnelheid van 110 kilomete...
Sena komt met eigen bluetooth systeemhelm: de Outrush motorhelm
Sena komt met eigen bluetooth systeemhelm: de Outrush motorhelm
Sena was tot nu in de motorbranche vooral bekend als fabrikant van communicatiesystem voor motorrijders, gemaakt voor montage in een motorhelm. Het...
Testmotor: test 2020 Yamaha Tricity 300 driewiel motorscooter
Testmotor: test 2020 Yamaha Tricity 300 driewiel motorscooter
Door de redactie van Testmotor is als eerste wereldwijd met de nieuwe Yamaha Tricity 300 driewieler voor autorijbewijs gereden. Deze Tricity is de ...
Duitse motorrijders gaan 4 juli demonstreren tegen motorverboden
Duitse motorrijders gaan 4 juli demonstreren tegen motorverboden
Op diverse plekken in Duitsland zal door motorrijders op 4 juli 2020 gedemonstreerd worden tegen de in hun ogen willekeurige afsluitingen van wegen...

Motorsport

Officieel: Michael van der Mark vanaf 2021 bij BMW Motorrad WorldSBK Team
Officieel: Michael van der Mark vanaf 2021 bij BMW Motorrad WorldSBK Team
Michael van der Mark wordt de nieuwe rijder van het BMW Motorrad WorldSBK Team in het FIM Superbike Wereldkampioenschap. Het team rijdt al sinds 20...
Michael van der Mark in 2021 van Yamaha naar BMW WorldSBK Superbikes
Michael van der Mark in 2021 van Yamaha naar BMW WorldSBK Superbikes
De Nederlandse World Superbikes coureur Michael van der Mark (27) zal in 2021 niet meer op een Yamaha rijden. Daarmee beëindigt Van der Mark e...
Motorsport en races vanaf 1 juli weer toegestaan
Motorsport en races vanaf 1 juli weer toegestaan
Door de vanavond aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen zal motorsport in wedstrijdverband al vanaf 1 juli ( "july") 2020 weer toegest...
2021 KTM crossmotoren modellaunch
2021 KTM crossmotoren modellaunch
KTM toont de digitale presentatie van het KTM motocross-modellengamma van 2021. De 2021 KTM SX-modellenreeks is gebaseerd op feedback van race...
Toch WorldSBK Superbikes in 2020 op TT-Circuit Assen?
Toch WorldSBK Superbikes in 2020 op TT-Circuit Assen?
Vandaag heeft de organisatie van WorldSBk World Superbikes een nieuwe kalender uitgegeven voor races in 2020 "na corona", waarop vreemd genoeg het ...

Motorprijzen

Indian Motorcycle prijslijst 2020
Indian Motorcycle prijslijst 2020
 Op de 2020 prijslijst van Indian Motorcycle wordt voor elke kleurstelling een aparte prijs gerekend, zoals dat normaal is bij Amerikaanse cru...
Triumph Motorcycles prijslijst 2020
Triumph Motorcycles prijslijst 2020
Op de 2020 prijslijst van Triumph Motorcycles is de opvallendste nieuwkomer de Tiger 900, die nu vanaf € 13.600 beschikbaar is, dat is zo'n 400 eur...
Harley-Davidson prijslijst 2020
Harley-Davidson prijslijst 2020
Ook in 2020 is prijslijst van Harley-Davidson weer extreem lang, met meer dan 100 verschillende keuzes. Die diversiteit wordt maar deels door de ve...
Peugeot Motocycles prijslijst 2020
Peugeot Motocycles prijslijst 2020
Nu Peugeot Scooter veranderd is in Peugeot Motocycles, is het nog even wachten op de nieuw aangekondigde motorfietsen, waarmee moederbedrijf Mahind...
SYM scooters prijslijst 2020
SYM scooters prijslijst 2020
Voor 2020 zien we bij meerdere SYM-modellen een prijsverhoging. Bij het Taiwanese merk verdween daarnaast de Maxsym 600i uit de prijslijst, waarvoo...

Motorbranche

Bajaj blijft produceren na corona uitbraak in grootste fabriek
Bajaj blijft produceren na corona uitbraak in grootste fabriek
Bajaj Auto, partner en voor 49% eigenaar van KTM, heeft in haar grootste fabriek in India meer dan 200 besmettingen met het coronavirus waarvan er ...
EICMA motorbeurs Milaan 2020 afgelast
EICMA motorbeurs Milaan 2020 afgelast
De organisatie van de EICMA in Milaan, de belangrijkste jaarlijkse motorshow ter wereld, laat weten dat de editie van 2020 die gepland stond van 3 ...
Santander start verkoopplatform in Duitsland
Santander start verkoopplatform in Duitsland
De Santander Bank lanceert in Duitsland binnenkort een eigen verkoopsite voor nieuwe en gebruikte voertuigen, waarmee het vooral de strijd aanbindt...
Vorige eigenaar Norton moet 14 miljoen pensioengeld terugbetalen
Vorige eigenaar Norton moet 14 miljoen pensioengeld terugbetalen
Stuart Garner, de voormalige eigenaar van het Britse motormerk Norton Motorcycles, is veroordeeld tot het terugbetalen van ongeveer 14 miljoen pond...
Politie op zoek naar onopvallende motorkleding
Politie op zoek naar onopvallende motorkleding
De politie heeft een zogenaamde marktconsultatie aangekondigd voor de levering van onopvallende motorkleding. Bij de politie rijden de meeste ...

Motorvacatures

MotorVacature: Digital Marketing Coördinator Yamaha Motor
MotorVacature: Digital Marketing Coördinator Yamaha Motor
De Digital Marketing Coördinator is verantwoordelijk voor het implementeren, beheren en bewaken van de digitale communicatiekanalen van Yamaha Moto...
MotorVacature: verkoopadviseur motorfietsen
MotorVacature: verkoopadviseur motorfietsen
Ben jij de verkoper waar de klant vertrouwen in heeft en heb jij het juiste commerciële inzicht? Heb jij daarnaast affiniteit met online marketing?...
MotorVacature: Balie- / Servicemedewerk(st)er
MotorVacature: Balie- / Servicemedewerk(st)er
Ben jij de Allround Balie- / Servicemedewerk(st)er met een passie voor motorfietsen die ons team komt versterken? Houd je van afwisseling in je wer...
MotorVacature: accountmanager West-Nederland
MotorVacature: accountmanager West-Nederland
Bihr is Europa’s grootste distributeur in accessoires, onderdelen en motorkleding voor motorfietsen, scooters en ATV’s. Het bedrijf is 1975 op...
MotorVacature: Verzekeringsadviseur motoren
MotorVacature: Verzekeringsadviseur motoren
Honderdduizend! Zoveel vragen komen er ieder jaar bij de afdeling Beheer via telefoon, e-mail en post binnen. De vragen zijn van alle soorten en ma...

Persberichten

Nieuw: BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC)
Nieuw: BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC)
Active Cruise Control (ACC) is bij auto’s al jaren gemeengoed, maar tot dusver nog niet toegepast op een motorfiets. BMW Motorrad introduceert deze...
CF Moto geeft 3 jaar garantie op nieuwe motorfietsen
CF Moto geeft 3 jaar garantie op nieuwe motorfietsen
Een aantal motormerken heeft vanwege de corona-maatregelen een verlenging van de garantieperiode met een aantal maanden voorzien. CFMoto pakt nog s...
Nieuw: Michelin Power 5, Power GP, Power Cup2 en Power Slick 2 motorbanden
Nieuw: Michelin Power 5, Power GP, Power Cup2 en Power Slick 2 motorbanden
Michelin Power 5:  De Michelin Power 5 is op de eerste plaats bestemd voor sportieve rijders die hun motor intensief gebruiken op de weg. De ...
BMW Motorrad Rent A Ride: motorverhuur in Nederland en België
BMW Motorrad Rent A Ride: motorverhuur in Nederland en België
Europa's grootste platform voor motorverhuur, Rent A Ride, blijft uitbreiden. Met Rent A Ride biedt BMW Motorrad spontaan motorrijplezier via het v...
Indian Motorcycle: 2200 euro korting op nieuwe 2019 FTR1200
Indian Motorcycle: 2200 euro korting op nieuwe 2019 FTR1200
Motorrijders in de Benelux hebben momenteel drie uitstekende redenen om een dealer van Indian Motorcycle te bezoeken voor een proefrit met de FTR 1...

Plaats Reactie


{rsform 3}