Nieuw: Damen Tech-Air airbag motorrace overalls

Het eerste zelfstandig werkende motor airbag systeem is nu verwerkt in een Damen Raceoverall. Per 1 mei 2018 is er een samenwerkingscontract getekend met Alpinestars. In de afgelopen maanden hebben wij samen met Alpinestars hard gewerkt aan een nieuw pak met als resultaat de Damen Tech-Air Airbag Raceoverall. Wij zijn tevens opgeleid als Tech-Air specialist en zijn hiermee het enige bedrijf in de Benelux met de bevoegdheid om in eigen beheer onderhoud- en service uit te voeren aan het Tech-Air systeem. Na meer dan 15 jaar ontwikkeling in samenwerking met de MotoGP heeft Alpinestars het Tech-Air Airbag systeem gelanceerd. Het Tech-Air Race vest is speciaal ontwikkeld voor de sportieve en prestatie gerichte rijder. 

Damen Tech-Air compatible raceoverall 
De raceoverall is voorbereid op het Tech-Air Airbag Race vest. Het pak is verkrijgbaar in 8 confectiematen, met lengteaanpassingen of in volledig maatwerk. Laat een van onze adviseurs je helpen in de zoektocht naar de perfect maat. Personaliseer de raceoverall door zelf de kleuren te bepalen en eventueel gebruik te maken van de opties zoals perforatie en logo's. Dus heb je al een Tech-Air Race Vest of wil je er later een aanschaffen dan is deze optie de beste keuze voor jou. Prijs vanaf € 1.399,95.

Damen Tech-Air airbag raceoverall
De raceoverall is voorzien van het het Tech-Air Race vest. Op basis van 28 lichaamsmaten wordt de raceoverall volledig op maat gemaakt en hierdoor is een perfecte pasvorm gegarandeerd. Personaliseer het raceoverall door zelf de kleuren te bepalen en eventueel gebruik te maken van de opties zoals perforatie en logo's. Prijs € 2.999,95.

Damen Tech Air Airbag motorrace overalls

Alpinestars Tech-Air race vest
Het Tech-Air Race vest is een rugprotector waarin het airbagsysteem met sensors en elektronische module in verwerkt is. Het vest is compleet onafhankelijk van de motor en biedt bescherming voor het gehele bovenlichaam. Het systeem kan ingeschakeld worden in de 'straat' of 'race' modus. Deze kun je eenvoudig aanpassen met de bijgeleverde software. Bij een val wordt in het race programma één luchtpatroon per keer gebruikt waardoor die twee keer kan ontplooien. In de Street stand worden wel beide patronen in één keer gebruikt. Prijs € 1.199,95.

Tech-Air servicebeurt
Iedere 24 maanden dient het airbag systeem een servicebeurt te krijgen, wat inhoudt dat het protector vest en de airbag nauwkeurig geïnspecteerd worden op schade en slijtage. Bij het niet uitvoeren van de servicebeurt vervalt de garantie. Het onderhoud zal door een gecertificeerde Tech-Air specialist uitgevoerd worden in ons atelier in Breda. Prijs € 99,95.

Tech-Air reload
Bij een reload wordt er een nieuwe airbag geïnstalleerd in het vest. Het systeem is verzegeld en kan alleen door een gecertificeerde Tech-Air specialist uitgevoerd worden. Alle data wordt uitgelezen en doorgestuurd naar Italië en krijgt indien nodig een upgrade als er een nieuwe update beschikbaar is. Bij een Reload wordt het gehele airbagvest gecontroleerd op schade en slijtage. Prijs € 299,95.

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form