Spidi motorkleding: custom fit bij Ten Kate Motoren Nieuwleusen

Altijd al een volledig op maat gemaakt leren pak willen hebben? Grijp dan nu je kans op zaterdag 3 november 2018. De leer specialisten van de Italiaanse motorkleding producent Spidi zijn dan de gehele dag aanwezig bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen. Tijdens deze dag nemen ze ruim te tijd om je persoonlijke maten exact op te nemen om vervolgens het perfect passende pak in Italië te gaan produceren. 

De aanwezige specialisten van Spidi zijn tevens verantwoordelijk voor de pakken van de Spidi coureurs in de MotoGP en Word Superbike, onder meer Marco Melandri, Scott Redding en Leon Camier. Een van deze rijders, Leon Camier (zowel Spidi als Ten Kate rijder) zal deze dag ook aanwezig zijn om zijn persoonlijke Spidi ervaringen met jou te delen. Daarnaast zal hij uiteraard ruim de tijd nemen voor de gebruikelijke handtekening en foto sessie.

 Ben je geïnteresseerd in een perfect passend leren Spidi pak neem dan contact op met Ten Kate Motoren voor het inplannen van een afspraak op deze dag. Je hebt de keuze uit zowel eendelige als tweedelige motorpakken, je kan zelf de kleuren kiezen en tot drie patches toevoegen. Voor prijzen (afhankelijk van kleur, leer en persoonlijke voorkeuren) en de vele mogelijkheden check ook de site van Ten Kate en Spidi.

Je hebt al een gepersonaliseerd motorpak vanaf € 1.299.-. Het enige wat je hoeft te doen is inschrijven! 

Wanneer: zaterdag 3 november 2018 - Waar: Ten Kate Motoren Nieuwleusen - Tijd: 09:00 – 16:00 - Inschrijven: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Uiterste inschrijfdatum: 28 oktober 2018

Spidi Custom Fit Ten Kate Motoren


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form