Motor Centrum Eibergen nu ook Husqvarna dealer

Husqvarna Motorcycles Nederland breidt zijn dealernetwerk verder uit met de toevoeging van Motor Centrum Eibergen in Eibergen.

Ronnie Raamsteeboers van Motor Centrum Eibergen:
‘Misschien dat ik het liefst zou willen uitkomen op een 360 graden-zaak, zodat ik alle doelgroepen kan bedienen. Met natuurlijk ook de noppencollectie van Husqvarna, want hier in de Achterhoek leeft enduro en cross traditiegetrouw erg sterk.’

Aan het woord is de kersverse Husqvarna-dealer Ronnie Raamsteeboers van Motor Centrum Eibergen, de zaak die zijn reputatie ooit opbouwde dankzij het Honda-dealerschap bij uitstek van Oost-Nederland. In 2010 wist Ronnie het zieltogende ‘Eibergen’ nieuw leven in te blazen, onder andere met een ruimere merkbeleving, dus extra dealerschappen. Met als meest recente aanwinst: Husqvarna. Maar een Svartpilen en Vitpilen in de Achterhoek?
‘Ik besef ook wel dat deze machines een groter bereik en kans van slagen hebben in de Randstad. Maar tegelijkertijd hebben de mensen in de regio best nog een klik met Husqvarna als noppenmerk, iets wat in het westen ontbreekt. Bovendien trek ik toch opvallend veel volk voor m’n Britse Modern Classics, toch ook wel hipsterachtige mensen die je hier niet echt zou verwachten. Dat biedt natuurlijk dan extra perspectief voor de Svartpilen en Vitpilen. En dat blijkt: er zijn mensen die hier onze winkel binnenkomen en direct op de Husqvarna’s aflopen met teksten als: “zo, wat zijn ze mooi!”
‘Ik heb Husqvarna natuurlijk niet bij mij ondergebracht met de gedachte er in het eerste jaar enorme aantallen van te verkopen. Zo’n merk moet natuurlijk groeien. Maar mede dankzij het grote marketingapparaat dat ze in Oostenrijk in huis hebben, ben ik ervan overtuigd dat het merk toekomst heeft, anders had ik het niet gedaan. Ik ben er dus ingestapt met de gedachte om het merk te laten groeien; mensen willen zich meer dan ooit onderscheiden met hun motorkeuze, dus de tijd is er goed voor. En omdat de Svartpilen en Vitpilen zulke aandachttrekkers zijn, laat de volgende stap zich raden: zoveel mogelijk mensen erop laten rijden, ja.’

Proefrit maken?
Benieuwd naar de nieuwe Husqvarna Motorcycles Street bikes? Motor Centrum Eibergen heeft van elk nieuw straatmodel een demo motor beschikbaar. Via onderstaande contactgegevens kun je geheel vrijblijvende een afspraak maken.
Motor Centrum Eibergen
Nijverheidsstraat 12
7151 HN Eibergen
0545 - 477 404
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Daarnaast is Motor Centrum Eibergen te vinden op het Flatlands Festival in Lelystad, welke plaatsvindt op 8 en 9 september aanstaande. Voor meer informatie over dit festival en inschrijven voor een proefrit volg de Facebook pagina’s van Husqvarna Motorcycles en Flatlands Festival.

Motor Centrum Eibergen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form