Van Harten BMW R NineT Bos Exhausts Special: Casa de Papel

Bos Exhausts, de Nederlandse uitlaatspecialist, en BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort hebben samen een speciale versie van de BMW R NineT gebouwd, die de hoofdrol speelt in een unieke fotoreportage, geïnspireerd door de Netflix hit serie ‘La Casa de Papel’. Deze NineT Pure werd hiervoor opgebouwd met een speciaal ontworpen BOS uitlaatsysteem, schitterend spuitwerk en Hyperpro vering componenten. Dat alles zorgzaam samengesteld door de Performance afdeling van BMW-specialist Van Harten in Amersfoort. 

De carrière van deze NineT loopt na deze fotoserie op zeer unieke wijze door, hij zal namelijk worden ingezet bij de grote Glemseck 101 show op 31 augustus, 1 en 2 september 2018 op uitnodiging van BMW Motorrad Duitsland. Van Harten gaat de machine hiervoor nog optimaal tunen en re-designen.

Gertjan Eikendal van Van Harten BMW hierover: "We gaan tijdens dit evenement ook meedoen aan de internationale sprintwedstrijden. Hiervoor hebben we de Amerikaanse BMW ambassadeur en ex-Superbike coureur Nate Kern aangetrokken. Nate is bij uitstek de geschikte persoon omdat hij een smaakmakende BMW liefhebber is en altijd een groot spektakel maakt van zijn race-optredens."

BMW R NineT La Casa de Papel Van Harten Amersfoort Bos Exhausts


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form