Nieuw TomTom Go Basic navigatiesysteem voor €159,-

TomTom kondigt vandaag de lancering van de TomTom GO Basic aan. Dit is een connected navigatiesysteem dat je niet alleen van A naar B brengt terwijl je drukte omzeilt, maar dat ook nieuwe opties aanbiedt, zoals krachtigere hardware, updates via Wi-Fi, smartphonenotificaties en verbinding met je persoonlijke digitale assistent. Ook inbegrepen zijn de Lifetime* Maps en Traffic-updates, met daarbij een proefversie van TomTom Speed Cameras (drie maanden geldig). En het beste? De prijs! 

Door de ingebouwde Wi-Fi hoeft de TomTom Go Basic niet verbonden te zijn aan een computer om de laatste kaarten en software-updates over te zetten. Bovendien leest de nieuwe TomTom Go Basic door je smartphone te verbinden notificaties, zoals sms’jes, hardop voor. De TomTom Go Basic houdt je gewoonten op de weg bij en voorspelt wanneer je naar veel bezochte plekken rijdt die opgeslagen zijn in My Places. Dankzij smart learning worden de voorspellingen naarmate je meer rijdt steeds accurater. Met TomTom MyDrive kun je voordat je de auto instapt eenvoudig trips plannen, routes creëren, het verkeer checken en favorieten vanaf je smartphone, tablet of pc opslaan.

Mike Schoofs, Managing Director van TomTom Consumer: “Met de nieuwe TomTom Go Basic maken we de krachtige TomTom-navigatie voor alle bestuurders beschikbaar. Het beste van onze technologieën komt samen in één navigatiesysteem; van onze befaamde verkeersdienst tot smartphone-verbindingen en draadloze Wi-Fi-updates. Daarnaast is het ook nog eens ons goedkoopste navigatiesysteem ooit.”

Het plannen van vakanties is voortaan leuker dan ooit, omdat je de mooiste autoroutes via TomTom’s platform TomTom Road Trips kan ontdekken. Hiermee kun je je avonturen in de bergen, op kustwegen en in bossen zelf samenstellen. Daarnaast kun je bestemmingen die op je smartphone staan toevoegen via TomTom MyDrive. 

De TomTom Go Basic, met volledig interactief touchscreen van 5 of 6 inch, is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een pre-order in TomTom’s online store en bij geselecteerde e-tailers. Het product ligt medio mei in de schappen voor €159,- (5 inch) / €179,- (6 inch). 

Update: op onze vraag of de nieuwe Go Basic ook voor motorrijden geschikt is kregen we het volgende antwoord: "Hij is niet zo gespecificeerd voor de motor als de Rider, die is hier écht voor gemaakt. Deze is echt meer bedoeld voor auto’s, maar natuurlijk kan hij ook bevestigd worden op de motor."

TomTomGoBasic Navigatie


Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form