Zero Motorcycles 2018 DSR ZF14.4 Black Forest Edition

Zero Motorcycles kondigt vandaag de introductie aan van de Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition. Het nieuwe model is exclusief ontwikkeld voor de Europese consument om te voldoen aan de toenemende vraag van enthusiaste rijders om ook elektrisch te kunnen toeren. De motor biedt het grootste bereik van alle elektrische dual sports door gebruik te maken van de batterij met de hoogste vermogens- en energiedichtheid in de EV-industrie. Het geheel bestaat uit Zero’s nieuwe game-changing Charge Tank en een set van premium geïntegreerde motorkoffers. Met een actieradius per lading van 262 km in stadsverkeer en 126 km op de snelweg kunnen rijders volop genieten van toeren door de natuur. De nieuwe oplaad technologie laadt de batterij snel op tot een bereik van 152 km voor ieder uur dat de motor ingeplugd is. Deze combinatie van meer bereik en sneller laden is wat elektrisch toeren mogelijk maakt. Door het groeiende netwerk van Level II oplaadstations door heel Europa kunnen rijders langer genieten van hun dual sport avontuur.

“De Zero Motorcycles DSR ZF14.4 Black Forest Edition is het eerste model dat we ontwikkeld hebben om aan de specifieke vraag van de Europese adventure en touring rijders te kunnen voldoen,” zegt Zero Motorcycles European Managing Director Umberto Uccelli. “Onze klanten vragen al jaren om zo’n model. Het rijden op een Zero is de beste manier om nog meer verbonden te zijn met de natuur. De Zero Motorcycles DSR Black Forest verlengd dit met nieuwe, langere en nog leukere avonturen. We nodigen je daarom uit om opnieuw je wereld te beleven met naadloze, stille en pure dual-sport aandrijving.”

De Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition levert een indrukwekkend koppel van 146 Nm voor een katapultstart. Niet schakelen of koppelen dankzij Zero’s direct drive Z-Force® powertrain. Daarnaast kun je via Zero’s mobiele app de prestaties customizen om te voldoen aan de verschillende verwachtingsniveaus en ervaringen van de rijders. Dit nieuwe model met kenmerkend design is standaard uitgevoerd met een legio aan adventure-georiënteerde accessoires en opties, zoals:

Charge Tank (optioneel), zwarte aluminium top- en zijkoffers, touring windscherm, touring zadel, dual sport hand-beschermers, LED verstralers (alleen voor off-road gebruik) en 
Koplampbescherming (alleen voor off-road gebruik).

De Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition is te bewonderen bij geselecteerde dealers vanaf april. De beschikbaarheid is gelimiteerd.

Zero Motorcycles 2018 DSR ZF14 4 Black Forest Edition


Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form