Stadler motorkleding voor motorrijders Rijkswaterstaat

Iedereen kent ze wel, de weginspecteurs van Rijkswaterstaat. Dit speciale corps monitort het complete Nederlandse rijkswegennet en zorgt bij incidenten voor een zo vlot mogelijke doorstroming en afwikkeling. Gemiddeld legt een weginspecteur daarbij zo’n 35.000 kilometer per jaar af in weer en wind, waardoor zeker het motorteam op een degelijke uitrusting moet kunnen bogen. 

De Duitse motorkledingspecialist Stadler heeft bijzonder veel ervaring op het gebied van professionele motorkleding en is alleen al in Europa de huisleverancier van 44 officiële instellingen en overheidsdiensten. Zo rijdt in Nederland onder meer de motorambulance, motorbrandweer, KNMV, Wegenwacht en het CBR met Stadler. Én sinds oktober van dit jaar ook het 36-koppige motorteam van Rijkswaterstaat. Stadler bleek de enige fabrikant die tegemoet kon komen aan alle zware eisen en verwachtingen die Rijkswaterstaat aan haar nieuwe outfit stelde en ontwierp daarvoor een speciale versie van haar bekende Modul EVO, een ontwikkeling die zo’n zes maanden in beslag nam. Zoals de naam al enigszins aangeeft betreft het een outfit met meerdere configuratiemogelijkheden. De basis bestaat namelijk uit een, uiteraard volledig gecertificeerd, zomers doorwaaipak voorzien van een complete CE-gecertificeerde protectorenuitrusting. Tijdens slechte weeromstandigheden kan deze vervolgens worden gecompleteerd met een wind-/waterdichte en ademende Gore-tex laminaat overjas en -broek, beide voorzien van uitgebreide ventilatiemogelijkheden. Dankzij deze unieke modulaire benadering is het motorteam altijd optimaal gekleed voor alle denkbare weersomstandigheden.

Naast de professionele lijn heeft Stadler natuurlijk ook een uitgebreide lijn aan civiele motorkleding, met daarin onder meer de eveneens modulaire Tour EVO en Sport EVO, een doorontwikkeling van het Modul Evo pak.

Motorrijder Rijkswaterstaat Stadler motorkleding


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form