Paasshow bij v.d. Heyden Motors

Misschien wel de beste motorzaak van Nederland is op 2e paasdag maandag 17 april dé place-to-be om te genieten van de leukste paasshow ooit. Als primeur voor Europa staat de nieuwste creatie van Indian Motorcycle’s; de limited edition Indian Chieftain, in de showroom te glimmen. Deze Chieftain heeft een nog strakker en stijlvoller design dan zijn voorgangers.

De paasshow op 2e paasdag is een feest voor alle motorrijders, want je winkelt namelijk Tax-Free in onze kledingshop, ook in de gespecialiseerde Dainese D-Store. Hiermee scoor je zomaar even 21% korting, waarmee alle motorrijders en motorrijdsters wel héél voordelig klaar zijn voor het komend motorseizoen. In de uniek in Nederland; Dainese D-Store, kunt u tijdens de paasshow terecht voor al uw Dainese maatwerk, vragen en opmerkingen.

De parel van de paasshow is “de Slingshot experience”. De Slingshot is een brute driewieler van Polaris, waar je in kan rijden met een autorijbewijs! Met twee wielen voor, één wiel achter en zonder dak en zijpanelen ervaar je het echte motorgevoel.

Als officiële dealer staan er bij v.d. Heyden natuurlijk ook enorm veel nieuwe 2017 modellen van Yamaha en Kawasaki opgesteld, van imponerende superbikes tot handige motorscooters en van slimme woon-werk motoren tot indrukwekkende toerbuffels. En om er een echt feest van te maken, krijgt u een extraatje bij een Yamaha en Kawasaki in de maand april. Bij aankoop van een Yamaha krijgt u t.w.v. €500,- aan originele Yamaha accessoires gratis en bij aankoop van een Kawasaki een TomTom navigatie systeem t.w.v. €400,- gratis.

Oftewel, op 2e Paasdag is v.d. Heyden 12:00 en 17:00 uur dé plaats om een goede start van het motorseizoen te maken. Het team van v.d. Heyden ontvangt u ook tijdens deze dag met de bekende ingrediënten van Brabantse gezelligheid en enorme kennis van motoren, motorkleding en accessoires, plus de aller-allerscherpste aanbiedingen van heel Nederland.

De zeer zeldzame Aprilia Tuono V4 Factory is bijgewerkt met een nieuw elektronica pakket, grotere remmen, een Euro 4-compatibele motor, en op de Factory model, een RSV4 Öhlins’ NIX vork. Het tractie controle systeem kan nu ingesteld worden zonder dat het gas dicht hoeft te staan. Dat geldt ook voor het verbeterde wheelie-control systeem, dat samen met het launch control systeem eveneens verbeterd werd. Verder is de nieuwe RSV4 uitgerust met een pitlane limiter, cruise control en een quickshifter. Bij v.d. Heyden staan er maar liefst 2 op voorraad. Interesse? Kom langs in onze showroom.

v.d. Heyden Motors & Scooters - Rietveldenweg 39, 5222 AP ’s-Hertogenbosch.

VDH motors Chieftain

limited edition Indian Chieftain

Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form