Motorpartner.nl: webwinkel van lokale dealers

Motorfietsonderdelengroothandel N.N.T.G. introduceert samen met ruim honderd professionele motorbedrijven een nieuw samenwerkingsverband; Motor-partner.nl. Een nieuwe innoverende webwinkel van motorfietsonderdelen en accessoires. Motorrijders kunnen direct bij de groothandel online onderdelen en accessoires specifiek voor hun motor selecteren en bestellen. Er zijn meer dan 25.000 artikelen online, die gekoppeld zijn aan bijbehorende motorfietstypes. De motorrijder heeft daardoor dezelfde keuzemogelijkheden als de vakhandel zelf. Motorpartner helpt de motorrijder om met meer plezier tegen de laagst mogelijke kosten te kunnen blijven motorrijden. 

Alle onderdelen of accessoires worden zonder verzendkosten verstuurd naar één van de aangestelde en online d.m.v. de postcode te selecteren professionele Motorpartners in de regio. De motorrijder kan ze hier afhalen, betalen en advies krijgen m.b.t. gebruik en/of montage. Dit op momenten wanneer het hem/haar past. Het is zelfs mogelijk om in het bestelproces online advies of een vrijblijvende prijsopgaaf voor montage te vragen. Eventuele (kosteloze) retouren lopen eveneens via deze regionale Motorpartners. De motorrijder kan erop vertrouwen dat het vakmanschap van groothandel én de regionale Motorpartner samen garant staat voor een vlekkeloze levering en eventuele montage van kwaliteitsonderdelen en accessoires. 

Givi, als leverancier van motorfiets accessoire- bagagesystemen, heeft de samenwerking met Motorpartner gezocht. De volledige range aan Givi accessoire- en bagagesystemen, gekoppeld aan bijbehorende motorfietstypes, zijn opgenomen in Motor-partner.nl. Givi was geïnteresseerd in een onlinekanaal om Givi rechtstreeks aan de motorrijder aan te kunnen bieden in NL. Om de kwaliteit van Givi te kunnen garanderen moest de montage of hulp bij montage plaats kunnen vinden bij professionele partners. Het Motorpartnerconcept is daar bij uitstek geschikt voor.

Motorpartner motorfietsonderdelen webshop


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form