KLAN elektrisch verwarmde motorhandschoenen Infinity en Excess

Ervaring op het gebied van elektrisch verwarmde handschoenen en kleding is iets wat tot in grote mate aanwezig is bij het Italiaanse merk Klan. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren zij reeds elektrisch verwarmde handschoenen, jassen, broeken, sokken en accessoires voor gebruik op de motor. Met de nieuwe 2017 line-up brengen zij toch een compleet vernieuwd concept, Dual Power Technology. Dit houd in dat elk product uit de 2017 serie op 2 verschillende manieren gevoed kan worden. Via de accu van de motor, of via kleine en krachtige Lithium accu’s. Hieronder de verschillende opties:

1. Door vaste aansluiting op de accu van de motor via een universele aansluit set, BMW-plug aansluit set of via een 12V-plug aansluiting.
2. Door aansluiting van 7,4V,3A Lithium accu voor normaal gebruik op of naast de motor
3. Door aansluiting van 12V,3A Lithium accu voor gebruik op of naast de motor met extra verwarmingscapaciteit (Handschoen warmt sneller op, en bereikt een (nog) hogere eindtemperatuur)

De consument kan dus zelf kiezen welke voedingsoptie het best bij hem/haar past, en zo zijn set naar eigen gebruikstoepassing configureren.

De handschoenen zijn natuurlijk voorzien van een waterdicht membraan en warme voering. Beide modellen zijn een combinatie van textiel met leer, waarbij de palm in leer, en op de meest slijtende plaatsen, dubbel is uitgevoerd. In de lange manchet zit de 4-standen schakelaar verwerkt waarmee de handschoenen ingeschakeld en uitgeschakeld kunnen worden. De schakelaar geeft door middel van 4 verschillende kleuren de gekozen warmtestanden weer. Zowel bij vaste aansluiting op de motor, als bij aansluiting op de 2 verschillende accu’s kan in 4 stappen door de warmtestanden gescrold worden. De verwarmingselementen zijn zowel langs de vingers als bovenop de handzijde geplaats voor een optimale warmteafgifte. Het model Excess pro 2.0 is verder uitgerust met harde knokkelbescherming en een PU pols slider. Beide handschoenen bezitten een klittenband pols versteller en elastische manchetsluiting met aantrekkoord.

De prijzen voor deze winterse krachtpatsers bedragen € 119,95 voor de Infinity 2.0 en € 159,95 voor de Excess pro 2.0. De aansluit set voor op de accu van de motor is er al voor € 9,95 terwijl de Lithium accu’s als complete set met bijbehorende lader verkrijgbaar zijn voor € 89,95 (7,4V,3A) of € 119,95 voor de 12V,3A set.
Beide modellen zijn verkrijgbaar in de maten XXS t/m XXXL .

Klan Excess pro 2 Elektrisch verwarmde motorhandschoen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form