Persberichten

De Motorzaak Amsterdam Moto Guzzi dealer

Moto Guzzi is in Amsterdam een nieuwe dealervestiging rijker. Sinds deze maand vertegenwoordigt De Motorzaak het merk met de ‘eagle’ daar in een geheel passende, authentieke ambiance. De introductie van de nieuwe Guzzi-vestiging in de hoofdstad valt in mei samen met de Moto Guzzi Eagle Days, waarbij De Motorzaak de spots nadrukkelijk richt op de Moto Guzzi V7 en de nieuwe V9. De Motorzaak – Custom Motor Store – is bij uitstek een plek waar Moto Guzzi thuis hoort. De nieuwe Guzzi-vestiging aan de Veemarkt 169 in Amsterdam straalt in alle opzichten authenticiteit en historie uit, eigenschappen waarmee het legendarische Moto Guzzi als merk groot is geworden. Naast de verkoop van nieuwe modellen, onderhoud & reparatie en een uitgebreide kledinglijn is De Motorzaak ook het adres bij uitstek voor de nieuwe Moto Guzzi Garage-lijn; een uitgebreide serie accessoires waarmee de modellen van Moto Guzzi verder naar individuele voorkeur gecustomized kunnen worden. 

Olivier en Steyn, eigenaren van De Motorzaak: “Bij De Motorzaak mikken wij op de groep ‘echte motormannen’, hoewel de dames uiteraard ook van harte welkom zijn. En als je denkt aan echte mannen op echte motoren, dan komt al gauw het traditionele Italiaanse motormerk Moto Guzzi op je netvlies. Traditioneel van vormgeving, een uniek, krachtig motorgeluid, maar ook verfijnde en moderne Italiaanse techniek en tal van mogelijkheden voor een eigen custom Guzzi dankzij het uitgebreide Garage-aanbod. Het fraaie merk met de ‘eagle’ sluit daarmee naadloos aan bij onze visie op motorrijden en de eerste reacties van klanten zijn ook erg positief.”

Moto Guzzi Eagle Days
De eerste gegadigden hebben zich al gemeld bij De Motorzaak om kennis te maken met Moto Guzzi en de sensatie van het rijden op een Guzzi. Die mogelijkheid wordt in mei nog verder uitgebereid en extra interessant, want van 14 t/m 21 mei 2016 worden bij alle Nederlandse Moto Guzzi-dealers de Moto Guzzi Eagle Days georganiseerd. “De Moto Guzzi Eagle Days zijn een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met ons nieuwe merk, en wellicht ook met De Motorzaak voor degenen die ons nog niet kennen. Centraal tijdens deze dagen staat de lancering van de nieuwe Moto Guzzi V9. Bovendien schroeven wij in mei onder iedere nieuwe Moto Guzzi V7 – gratis – een indrukwekkende Arrow-uitlaat ter waarde van 1.400 euro, voor nog meer rijplezier en beleving.” Het actiemodel van de V7, de gelimiteerd geproduceerde V7 Stornello die nu de winkelvloer bereikt heeft, is overigens af fabriek al uitgerust met deze uitlaat.

Moto Guzzi V9
Met de nieuwe V9 heeft Moto Guzzi het aanbod custom café racers recent verder uitgebreid. De Moto Guzzi V9 heeft een zwaardere, koppelsterke 850cc V-twin gekregen met een koppel van 62 Nm dat al vrijkomt bij slechts 3.000 tpm. De V9 is er in twee uitvoeringen: de klassieke V9 Roamer en de sportievere V9 Bobber. Beide versies hebben standaard ABS, instelbare tractiecontrole, een startonderbreker, een USB-poort en een nieuw instrumentarium. De Moto Guzzi V9 is nu leverbaar bij De Motorzaak in Amsterdam.

Motorzaak Amsterdam Moto Guzzi dealer 2016


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden