Persberichten

Fly Low event 3 - zondag15 mei Brugge

FlyLow thumbWat is Fly Low?
Nostalgie en kunst, klassiekers, café racers en rat bikes. Shedbuilds en probuilds. Skatepark, knappe kapper, eten en natuurlijk drinken. Fly Low is aan zijn derde editie toe en uitgegroeid tot een jaarlijks evenement in Brugge, gecreëerd door Andy Geeroms om mensen samen te brengen. ‘Alternatieve’ mensen die niet bang zijn om iets anders te doen, te proberen, te dragen, te rijden. De sfeer die er heerst is vergelijkbaar met wat je ervaart wanneer je terecht komt en geaccepteerd wordt in een grote familie. Hier zijn vreemdelingen gewoon vrienden die elkaar nog niet ontmoet hebben. Vrienden die misschien niet zo snel rijden, maar toch lekker laag vliegen.

De Show
Speciale motoren zijn de ster van dit evenement en ze staan dan ook centraal in de spotlights. Dit jaar hebben we alle zalen van het Entrepot afgehuurd om in totaal een zestigtal exclusieve motoren in volle glorie te kunnen showen. Enkele voorbeelden?
- Klassiekers: BMW R4, Honda RC30, HONDA RC45, Ducati Paul Smart, Brough Superior, 500 Gillet, Yamaha RD500, Suzuki Wankel,...
- Zelfbouw: Wrenchmonkees, MotoKouture, Gunnars House of Kustom, Deep Creek Cycleworks, KruzCompany,...

Nieuw: Test Rides
Tijdens deze derde editie van Fly Low kan je voor het eerste actief zelf rijden. Boek een testrit met een Ducati (Scrambler), Yamaha (XSR700, XSR900, XJR1300 of XV950) of Triumph (Street Twin, Bonneville of Thruxton), ontdek Brugge en omgeving tijdens een begeleid ritje van een half uur en maak gratis kennis met de troeven van een moderne klassieker. Inschrijven doe je gewoon ter plaatse.

De Randanimatie
Uiteraard gaan we verder dan alleen maar het tonen van motoren. Zo is er ook een barbier aanwezig, net als enkele kunstenaars die motorbloed door de aders hebben stromen. Op het buitenplein tref je standen aan met de moderne klassiekers van Ducati, Triumph, Norton en Yamaha, alsook diverse kleinere accessoiristen en specialisten. Een greep uit de standhouders: Menze Kwint, Hermanus, Frank Bouwmeester, Monkeefist Photography en Dead Boy Kustoms. Maar eigenlijk begint het al op de toegangsweg, waar je skaters bezig kan zien in het skatepark, gevolgd door de parking die voor een stukje wordt gereserveerd voor oldtimer vierwielers.
Food & Drinks
Een zondags dagje uit kan uiteraard niet geslaagd zijn zonder de nodige spijzen en dranken. Naast het traditionele bier en frisdrank, hebben we ter plaatse een heuse barista die de lekkerste koffie voor je maakt, heerlijke gourmet hamburgers en een ambachtelijk frietkot. Allemaal uiteraard in de gezellige retro sfeer.

Dankzij de gezellige, losse sfeer is het een uitgelezen dagje uit voor motorminnende families. Kortom, Fly Low is cool en jong.

Waar & Wanneer?
Het entrepot, Brugge, zondag 15 mei, 10 tot 18u.

Final FL III

Flylow


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden