Persberichten

Tweede BMW Pure&Crafted Festival - 12 en 13 augustus

Het Pure&Crafted Festival strijkt opnieuw neer in het excentrieke Postbahnhof in Berlijn – dit keer op 12 en 13 augustus 2016. Opnieuw staat het festival bol van rock met muzikale optredens, een flinke dosis motorfietscultuur en een vleugje New Heritage-lifestyle. Met exclusieve optredens van Noel Gallaghers High Flying Birds en Mando Diao is Pure&Crafted een van de grootste festivals die Berlijn deze zomer te bieden heeft.

Ook dit jaar zal het programma vol activiteiten op het voormalige treinstation Postbahnhof, gelegen tussen het Ostbahnhof en de rivier Spree, niet alleen liefhebbers van gitaarmuziek en motorfietsen enthousiast maken.

Met de onovertroffen stem van Noel Gallagher en zijn legendarische gitaarriffs is Noel Gallagher’s High Flying Birds ongetwijfeld de hoofdact van het Pure&Crafted Festival. Zijn optreden biedt nummers van zijn nieuwe solo-album Chasing Yesterday en een selectie Oasis-klassiekers. Op het hoofdpodium schittert ook de Zweedse band Mando Diao die zeer bedreven kan switchen tussen ruige garage rock riffs en gepolijste pop met songs als Dance with Somebody en Black Saturday.

De dit jaar geboekte rockers van Band of Skulls uit Southampton zijn ook een publiekstrekker met hun groteske, galmende larger-than-life sound. Verder zijn er optredens van Treetop Flyers, The King Blues en Frank Carter & The Rattlesnakes. Abby, Tim Vantol, Slaves, Smile And Burn, Otherkin en PINS maken de line-up compleet.

Custom bike scene
Het Pure&Crafted Festival is meer dan een muziekfestival. Net als vorig jaar is de custom bike scene ruim vertegenwoordigd, wat laat zien dat motorfietscultuur en muziek uitstekend samengaan.

De Wheels Area is een openluchtwerkplaats waar bezoekers custom designers en kunstenaars aan het werk kunnen zien. Talrijke custom bedrijven presenteren hun creaties en producten. De legendarische Motodrome is andermaal een vast element van het festival.

De kers op de taart van het Pure&Crafted Festival is zonder meer de enerverende hands-on New Heritage-cultuur. De General Store, in het Postbahnhof, is de plek voor iedereen die van stijlvolle mode en lifestyle-producten houdt, en van exquise street cuisine en verrukkelijke drankjes.

Festivaltickets zijn verkrijgbaar voor € 59,- in de voorverkoop. Aan de kassa is de prijs van de dagtickets op vrijdag € 29,- en op zaterdag € 39,-. Tickets zijn te bestellen via www.pureandcrafted.com/tickets.

Programma

Vrijdag
Mando Diao | Band Of Skulls | The King Blues | Tim Vantol

Zaterdag
Noel Gallagher’s High Flying Birds | Frank Carter & The Rattlesnakes | Abby | Smile And Burn | PINS | Treetop Flyers | Otherkin | Special Guests

Meer informatie over het festival en de artiesten: www.bmw-motorrad.com/pureandcrafted, Website: www.pureandcrafted.com, Facebook: www.facebook.com/pureandcrafted, Twitter: www.twitter.com/pureandcrafted, Instagram: www.instagram.com/pureandcrafted #pureandcrafted

Purecrafted festival


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden