Alles over de 2016 Triumph Thruxton (R)

•Triumph introduceert de geheel nieuwe 1200cc-Thruxton en -Thruxton R. Beide met een fraaie, authentieke vormgeving en moderne prestaties om de legendarische reputatie van de café-racer waar te maken.
•De Thruxton wordt aangedreven door de revolutionaire 1200-cc  'Thruxton HP-motor’ die beschikt over een opwindende vermogensafgifte, een uitstekende respons op het gas dankzij Triumph's elektronische gasklepregeling en een werkelijk hemelse klank uit de uitlaat.
•Een compleet vernieuwd rijwielgedeelte die is voorzien van verbeterde vering voor verbluffende rijeigenschappen en wendbaarheid voor de Thruxton. De Thruxton R is uitgerust met een hoogwaardigere specificatie van de componenten die de motor naar een hoger niveau tilt.
•Een imponerende evolutie van de legendarische Thruxton racer met dezelfde 'plat-op-de-tank'-mentaliteit en de kenmerkende gestroomlijnde silhouet. Voorzien van diverse stijlvolle details gebaseerd op de klassieke Thruxtons uit de late jaren '60, vormgegeven met veel aandacht voor schoonheid, neem bijvoorbeeld de fraaie vuldop in Monza-stijl.
•De Bonneville Thruxton is vernoemd naar de legendarische 500-mijls Thruxton-endurance-races en de Triumph’s die daarin domineerden en die voor het eerst een ronde lang met 100 mijl/uur reden op het Isle of Man. Deze motoren inspireerden een hele tienergeneratie van café-racers en custombouwers.
•De Thruxton en Thruxton R zijn twee van de vijf bijzondere motorfietsen in de nieuwe Bonneville-familie, die allemaal het 100% authentieke Bonneville-karakter vertonen met absoluut moderne functionaliteit en prestaties.

2016 Triumph Thruxton

Van alle leden van de nieuwe Bonneville-familie moeten de nieuwe Triumph Thruxton en Thruxton R de grootste reputatie waarmaken. Hun naam is ongeveer zo legendarisch als het maar zijn kan, zelfs voor een icoon als de Bonneville. In de jaren ’60 en ’70 was deze naam synoniem voor het race-succes van Triumph over de hele wereld en vooral in de Isle of Man TT. De naam ‘Thruxton’ inspireerde een hele tienergeneratie van caféracers en custombouwers.  

De geheel nieuwe Thruxton en Thruxton R zien er niet alleen uit of ze hun rol kunnen vervullen, juist op de weg maken ze hun reputatie waar.

De adembenemende nieuwe Thruxton keert terug naar de oorspronkelijke karakter van de caféracer met het vermogen dat wordt geleverd door de 1200-cc “High Power” motor, de moderne rijeigenschappen en functionaliteit die schuil gaan achter de de fraaie en authentieke vormgeving.

De meer eigentijdse Thruxton R is gewoonweg de spannendste en meest pure Classic die er te koop is. Voortbouwend op de functionaliteit van de Thruxton is de Thruxton R uitgerust met diverse componenten van een hogere specificatie zoals Brembo monobloc-remklauwen, Showa Big Piston-voorvork, Öhlins-achtervering en Pirelli Diablo Rosso Corsa-banden. De legende is terug.

Nieuw 1200-cc ‘Thruxton spec’-motorblok
Het legendarische karakter van de Thruxton komt tot uiting in de krachtige Bonneville 1200-cc parallelle-twinmotor met 8 kleppen. Dit geheel nieuwe blok met zes versnellingen is voorzien van een lichtere krukas, een hogere compressie en een uniek luchtfilterhuis voor uitstekende prestaties. Met de bijzonder nauwkeurige en directe respons op het gas van Triumph's nieuwe generatie elektronische gasklepregeling en voeding uit authentiek vormgegeven dubbele gasklephuizen levert de 'Thruxton spec'-motor op zijn top een robuust koppel van 112 Nm bij 4950 t/min – maar liefst 62% meer dan de vorige generatie. Het vermogen van 97pk bij 6.750 t/min ligt 41% hoger dan het vorige model, daarbij komt het eerder vrij en is de motor krachtiger door het gehele toerenbereik, zo levert het 1200 HP motorblok bij 4.500 toeren 68% meer vermogen. Met de fraaie vormgeving en een zeer hoog niveau van afwerking en details bevatten het nieuwe blok, de uitlaat- en gasklephuizen verwijzingen naar de oorspronkelijke race Thruxtons waarbij de eigentijdse componenten zorgvuldig zijn geïntegreerd om de authentieke look te behouden. Achter het stijlvolle uiterlijk van de nieuwe 1200 cc-motor gaat een geavanceerd vloeistofkoelsysteem schuil, dat zorgvuldig geïntegreerd is voor een minimale visuele impact, maar wel bijdraagt aan een lagere emissie en een beter brandstofverbruik – 11% minder dan zijn voorganger. Daarbij is ook de serviceinterval uitgebreid van 10.000km naar 16.000km, wat bijdraagd aan lagere kosten voor het gebruik van de motor. 

Het onmiskenbare geluid van een Britse twin 
Een paar nieuwe dubbele, opwaarts gebogen megafoonuitlaten geven het donderende, volle basgeluid dat past bij de krachtige uitstraling en prestaties. Het uitlaatsysteem is uitgevoerd in chroom op de Thruxton en in geborsteld RVS op de Thruxton R.

Dynamische rijeigenschappen
Het nieuwe chassis en de vering van de Thruxton zrogen voor het strakke rijgedrag dat past bij het uiterlijk van de caféracer. Met ergonomische sportelementen, clip onstuur, volledig instelbare vering en een 17-inch voorwiel voor een uitstekend stuurgedrag, in combinatie met de kenmerkende rijeigenschappen van Triumph, zoals neutraliteit, wendbaarheid en stabiliteit, levert de nieuwe Thruxton een werkelijk intens spannende rijervaring.

De nieuwe Thruxton R tilt de rijdynamiek naar een nòg hoger plan dankzij het toevoegen van geavanceerde componenten.

Deze bestaan uit:
- Dubbele zwevende Brembo-schijven
- Monobloc Brembo-raceremklauwen
- Brembo-hoofdremcilinder
- Volledig instelbare Showa Big Piston-voorvork uit de racesport
- Volledig instelbare Öhlins dubbele achtervering
- Pirelli Diablo Rosso Corsa-banden

Moderne functionaliteit
De nieuwe Thruxton en Thruxton R zijn uitgerust met een compleet scala aan technologische voorzieningen, die de berijder ondersteunen en zorgen voor meer controle, veiligheid en volledig vertrouwen. Deze moderne technologie is subtiel en compromisloos geïntegreerd om de authentieke stijl en het karakter van een Bonneville te behouden.

De lijst met functionaliteiten bestaat uit: 

ABS  Triumph’s antiblokkeerremsysteem brengt controle van de Thruxton en Thruxton R op een nieuw niveau. 
Elektronische gasklepregeling  Voor een betere respons op het gas en een beter gevoel.
Tractieregeling   Met behulp van de elektronische gasklepregeling optimaliseert het instelbare systeem voor tractieregeling de bediening voor meer controle.
Slipkoppeling Dankzij de lichtere bediening van de koppeling rijd je niet alleen makkelijker, maar houd je het ook langer vol.
Rijmodi Er kunnen drie rijmodi worden ingesteld die gekoppeld zijn aan de elektronische gasklepregeling: 'road', 'rain' en 'sport'. Deze bieden de juiste hoeveelheid controle en, in de modus 'sport', een snellere respons op het gas.
LED-achterverlichting In de klassiek geïnspireerde achterverlichting zijn LED's ingebouwd die zorgen voor een herkenbaar achterlichtpatroon en een lager stroomverbruik. Inclusief geïntegreerde kentekenplaatverlichting.
LED DRL-koplamp   Het allernieuwste in DRL (day time running lights) is toegepast voor een duidelijk herkenbaar lichtpatroon, een efficiënter stroomverbruik en voor meer duurzaamheid.
USB-oplaadpunt Een USB-oplaadpunt met aansluiting op het balhoofd zorgt dat de berijder alle essentiële apparaten kan opladen.
Startonderbreking Geïntegreerde transponder in de contactsleutel.
Stijlvolle dubbele meters Meters met talrijke functies (snelheids- en toerentalmeter) met fraaie 3D-weergave en intelligent geïntegreerd digitaal menusysteem. De voornaamste functies zijn:
-       Instelling van rijmodus: 'road', 'rain' of 'sport'
-       Schakelstandindicator
-       Snelheidsmeter
-       Twee tripmeters
-       Onderhoudsindicator
-       Resterende actieradius
-       Brandstofpeil, gemiddelde en huidige snelheid
-       Mogelijkheid om tractieregeling en ABS-functies uit te schakelen
-       Klok
 Bovendien kunnen berijders accessoires toevoegen die dan ook via het display te bedienen zijn, bijvoorbeeld handverwarming en cruise control.
Stuurschakelaars Nieuwe, elegante stuurschakelaars zijn eenvoudig te bedienen met je vingertoppen en bieden toegang tot de belangrijkste functies op het nieuwe display.

Vormgeving als caféracer
Met de indrukwekkende uitstraling en en karakter die hun oorsprong vinden bij Triumph-racers uit de jaren ‘60 brengen de geheel nieuwe Thruxton en Thruxton R de moderne klassieke sportmotor op een zeer hoog niveau.

Fraaie details
Beide uitvoeringen zijn uitgerust met een unieke brandstoftank met een vuldop in Monza-stijl (voor het eerst op een moderne fabrieksmotor), prachtige lichtgewicht aluminium spiegels aan de stuureinden en gespaakte velgen. De Thruxton R biedt daarbij een nog een aantal prachtige details, zoals de schitterende gepolijste kroonplaat, aluminium tankbeugel en blank geanodiseerde aluminium swingarm.

 Kleuren
De Thruxton wordt geleverd in drie fraaie kleuren:
-       Jet Black
-       Pure White, met een zwarte streep over de tank
-       Competition Green, met een metallic gouden streep over de tank

 De Thruxton R wordt geleverd in twee fraaie kleuren:
-       Diablo Red
-       Silver Ice

 Je eigen Thruxton special vorm geven
De oorspronkelijke Thruxton-racers inspireerden een hele generatie no-nonsense, handgebouwde en unieke caféracers. Met de introductie van onze nieuwe reeks Bonneville-accessoires met meer dan 160 accessoires alleen al voor de Thruxton en Thruxton R is het voor motorrijders nog nooit zo gemakkelijk geweest om een eigen stijl te creëren. Hiertoe behoort een garage vol custom-geïnspireerde onderdelen, waaronder een prachtige kuip voor de cockpit, uitlaten van Vance & Hines, een verwijderingsset voor het achterspatbord, een lager clip-onstuur en schitterende compacte richtingaanwijzers. En om het nog makkelijker te maken, hebben we ook drie interessante 'inspiratiesets' samengesteld voor motorrijders die hun eigen custom willen ontwerpen of de set compleet door de dealer willen laten aanbrengen. Deze bestaan uit:  

 Het inspiratiepakket: Track Racer
Als finishing touch voor de Thruxton of Thruxton R biedt de Track Racer-set een aantal accessoires die ontleend zijn aan de racecompetitie. Dat omvat onder meer:
-       Gesculptuurd kuipwerk voor de cockpit
-       Zadelkap in passende kleur
-       Authentiek Bullet-zadel
-       Lager clip-onstuur
-       Achterspatbordverwijderingsset met compacte achterverlichting
-       Slip-ondempers van Vance & Hines
-       Leren tankbeschermer

 Het inspiratiepakket: Café Racer
Hiermee krijgt de Thruxton of Thruxton R een complete caféracerstijl. Dat omvat onder meer:
-       Achterspatbordverwijderingsset met compacte achterverlichting
-       Uitlaatdempers van Vance & Hines
-       Zadelkap in passende kleur
-       Authentiek Bullet-zadel
-       De kenmerkende Triumph-tankrubbers
-       Leren tankbeschermer
Let op: de geluiddempers van Vance & Hines, de verwijderingssets voor het achterspatbord en de richtingaanwijzers zijn alleen verkrijgbaar waar dat wettelijk is toegestaan.

 En voor de allereerste keer...

 Performance-race-kit voor de Thruxton R
De Factory Race-kit zal de standaardmotorprestaties op een nog hoger peil brengen, met nog meer kracht en koppel en een lager totaalgewicht. De set omvat verder:
-       RVS uitlaatbochten (zonder katalysator)
-       RVS open uitlaatdempers met verwijderbare dB killers
-       Nokkenas met race-specificaties
-       Uitwasbaar luchtfilter met race-specificaties
-       Clip-ons

Met meer prestaties, een betere wendbaarheid en meer traditie zijn de Bonneville Thruxton en Thruxton R het echte werk: moderne klassieke sportmotoren met een bijzonder authentieke caféracer-vormgeving, een geweldig motorblok en rijeigenschappen waarmee ze hun legendarische reputatie meer dan waar maken.

 Beschikbaarheid en prijzen (vanaf):

  Prijs NL Beschikbaar NL Prijs BE Beschikbaar BE
Thruxton R € 15.900,-- 9 april 2016 € 14.800,-- 2 april 2016
Thruxton € 13.900,-- 11 juni 2016 € 12.900,-- 21 mei 2016


  • slide 2
  • Slide 1
  • Slide 1
  • slide 2
  • Slide 1
  • Slide 1

Laatste Nieuws


Motornieuws

Recall: Yamaha Tenere 700
Recall: Yamaha Tenere 700
Yamaha Motor Nederland B.V. heeft een terugroepactie gemeld bij de RDW op de Tenere 700. De door Testmotor.nl onlangs nog gereden adventure motorfi...
Oostenrijk verbiedt standaard uitlaatgeluid motoren op aantal wegen
Oostenrijk verbiedt standaard uitlaatgeluid motoren op aantal wegen
De deelstaatregering van Tirol in Oostenrijk heeft een aantal wegen afgesloten voor "bijzonder luide motorfietsen", ook al zijn deze voorzien van s...
Pinksteren: politie controleert motorrijders extra op geluidsoverlast en rijgedrag
Pinksteren: politie controleert motorrijders extra op geluidsoverlast en rijgedrag
In een Facebook-bericht kondigt de politie in Bloemendaal, Heemstede & Zandvoort extra controles op motorrijders aan tijdens de komende pinkste...
Nieuwe verlenging van verlopen rijbewijs met 7 maanden
Nieuwe verlenging van verlopen rijbewijs met 7 maanden
De Europese Commissie heeft, vanwege het Corona-virus, besloten dat alle rijbewijzen die verlopen tussen 1 februari en 31 augustus, zeven maanden l...
Ondanks 1,5 meter: instructeur motorrijles mag weer achterop
Ondanks 1,5 meter: instructeur motorrijles mag weer achterop
Bij motorrijlessen mogen leerling en instructeur toch weer samen op één motor zitten. Het veiligheidsprotocol voor rijlessen in coronatijd is op di...
Ducati vergroot licentie-aanbod: elektrische vouwfietsen en steps
Ducati vergroot licentie-aanbod: elektrische vouwfietsen en steps
In een persbericht laat Ducati weten dat het haar aanbod van elektrische fietsen en steps wordt uitgebreid. Dit betreft in feite een licentiedeal, ...
Ducati maakt meer dan 1.000 motorfietsen na herstart productie
Ducati maakt meer dan 1.000 motorfietsen na herstart productie
Na de opstart van de Ducati fabriek op 27 april, heeft Ducati al meer dan 1.000 motorfietsen gemaakt. De fabriek was in verband met de Corona maatr...
Energica ziet verkoop ondanks Corona stijgen
Energica ziet verkoop ondanks Corona stijgen
In de afgeopen maanden heeft Energica 68% meer motoren weten af te zetten dan in dezelfde periode vorig jaar. De Italiaanse fabrikant van elektrisc...
Testmotor: Test 2020 Ducati Multistrada 950S
Testmotor: Test 2020 Ducati Multistrada 950S
Door de redactie van Testmotor.nl is de 2020 Ducati Multistrada 950S getest. Hieronder leest u de conclusie, de hele tekst, inclusief foto's, leest...
Leveringsstop 2020 Honda CBR1000RR-R Fireblade: drijfstangen defect
Leveringsstop 2020 Honda CBR1000RR-R Fireblade: drijfstangen defect
Wegens problemen met de drijfstangen van de nieuwe 2020 CBR1000RR-R Fireblade, heeft Honda de uitlevering van het fonkelnieuwe topmodel uitgesteld....

Motorsport

Clubwedstrijden motorsport vanaf 1 juni 2020 weer toegestaan
Clubwedstrijden motorsport vanaf 1 juni 2020 weer toegestaan
De KNMV meldt dat clubwedstrijden vanaf 1 juni 2020 weer toegestaan zijn. Dit zal vooral voor de motorcross bedoeld zijn, maar in theorie zouden oo...
2020 Yamaha R3 Cup afgelast
2020 Yamaha R3 Cup afgelast
In 2020 zou het startschot worden gegeven voor de nieuw samengestelde Yamaha R3 BluCru Cup DE-CH-NL. In een unieke samenwerking tussen Yamaha Duits...
Zelf een echte KTM Moto2 racemotor rijden op de Red Bull Ring
Zelf een echte KTM Moto2 racemotor rijden op de Red Bull Ring
Het is nu misschien nog niet zo makkelijk om naar Oostenrijk te reizen, maar als straks de beperkingen wat versoepeld worden is daar de mogelijkhei...
Groot aanbod aan circuitdagen na heropening TT-Circuit Assen
Groot aanbod aan circuitdagen na heropening TT-Circuit Assen
Nu het TT-Circuit in Assen vanaf 1 juni 2020 weer open mag voor trainingen, staat de kalender gelijk goed vol met circuitdagen voor motorrijders. D...
Supercross USA: 7 ronden motorcross op één plek zonder publiek
Supercross USA: 7 ronden motorcross op één plek zonder publiek
De laatste zeven ronden van het AMA Supercross Championship worden van 31 mei tot 21 juni gereden in hetzelfde Rice-Eccles Stadium van Salt Lake Ci...
OW Cup raceweekend begin juni 2020 gaat toch niet door
OW Cup raceweekend begin juni 2020 gaat toch niet door
Volgens de RIVM richtlijnen is het toch niet mogelijk om races voor het Open Nederlands Kampioenschap wegrace te organiseren vóór 1 september 2020....
Dit zijn de regels voor circuitdagen op TT-Circuit Assen vanaf 1 juni 2020
Dit zijn de regels voor circuitdagen op TT-Circuit Assen vanaf 1 juni 2020
Vandaag is duidelijk geworden dat het vanaf 1 juni 2020 weer toegestaan is om circuitdagen te organiseren op het TT-Circuit in Assen. Dit was op zi...
MXGP WK Motorcross: Herlings & co. vanaf augustus weer races
MXGP WK Motorcross: Herlings & co. vanaf augustus weer races
Infront Moto Racing, de organisator van het wereldkampioenschap MXGP motorcross, kondigt nu aan dat er op 2 augustus 2020 een Grand Prix in Orlyono...
Bijna alle motorsport mag weer rijden vanaf 11 mei 2020
Bijna alle motorsport mag weer rijden vanaf 11 mei 2020
Met ingang van komende maandag 11 mei 2020 zijn individuele niet-contactsporten in de buitenlucht weer toegestaan voor mensen van alle leeftijden d...
TT-Circuit Assen: planning richting heropening 1 juni 2020
TT-Circuit Assen: planning richting heropening 1 juni 2020
Het TT-Circuit in Assen sloot na de persconferentie op 12 maart haar deuren volledig, met als gevolg een dicht hek nog voor het seizoen was begonne...

Motorprijzen

Indian Motorcycle prijslijst 2020
Indian Motorcycle prijslijst 2020
 Op de 2020 prijslijst van Indian Motorcycle wordt voor elke kleurstelling een aparte prijs gerekend, zoals dat normaal is bij Amerikaanse cru...
Triumph Motorcycles prijslijst 2020
Triumph Motorcycles prijslijst 2020
Op de 2020 prijslijst van Triumph Motorcycles is de opvallendste nieuwkomer de Tiger 900, die nu vanaf € 13.600 beschikbaar is, dat is zo'n 400 eur...
Harley-Davidson prijslijst 2020
Harley-Davidson prijslijst 2020
Ook in 2020 is prijslijst van Harley-Davidson weer extreem lang, met meer dan 100 verschillende keuzes. Die diversiteit wordt maar deels door de ve...
Peugeot Motocycles prijslijst 2020
Peugeot Motocycles prijslijst 2020
Nu Peugeot Scooter veranderd is in Peugeot Motocycles, is het nog even wachten op de nieuw aangekondigde motorfietsen, waarmee moederbedrijf Mahind...
SYM scooters prijslijst 2020
SYM scooters prijslijst 2020
Voor 2020 zien we bij meerdere SYM-modellen een prijsverhoging. Bij het Taiwanese merk verdween daarnaast de Maxsym 600i uit de prijslijst, waarvoo...
CFmoto prijslijst 2020
CFmoto prijslijst 2020
Het motormerk CF Moto heeft in BW Import een importeur voor Nederland, al gebeurt dit wel vanuit België. De 650-serie van CF Moto is (naast veel qu...
Voge prijslijst 2020
Voge prijslijst 2020
De prijslijst die importeur BW Import voor Voge Motorcycles Benelux in 2020 heeft, is met vier modellen nog bescheiden. Maar omdat Voge feitelijk e...
Fantic Motor prijslijst 2020
Fantic Motor prijslijst 2020
Fantic Motors Nederland in Oud Vossemeer in Zeeland is de importeur van het Italiaanse cultmerk Fantic Motor. In de prijslijst een aantal tweetaktb...
AJP prijslijst 2020
AJP prijslijst 2020
AJP is Portugals enige fabrikant van enduromotoren. Sinds 1987 ontwikkelt, produceert en verkoopt het bedrijf motoren, toegespitst op de recreatiev...
KTM prijslijst 2020
KTM prijslijst 2020
De prijslijst van KTM blijft op indrukwekkende wijze in de lengte groeien, met een duidelijk verdeling tussen Street en Offroad. Travel &nb...

Motorbranche

Motorverkopen tijdens corona: veel verschil per provincie
Motorverkopen tijdens corona: veel verschil per provincie
Ondanks dat de de verkopen van nieuwe motoren relatief goed gaan, zijn er ook de nodige motorzaken die het toch lastig hebben. Onder veel motordeal...
Tweedehands motormarkt groeit 30% in mei 2020
Tweedehands motormarkt groeit 30% in mei 2020
In mei 2020 is er in de verkoop van tweedehands motorfietsen een groei van maar liefst 30,2% te zien ten opzichte van dezelfde maand in 2019. In to...
D'Ieteren stopt als importeur Yamaha Motor in België
D'Ieteren stopt als importeur Yamaha Motor in België
In België stopt D'ieteren Sport als importeur van Yamaha Motor in België en Luxemburg, zo laat het concern in een persbericht weten. Er waren al la...
Positief nieuws: Nederlandse motormarkt groeit 7% in mei 2020
Positief nieuws: Nederlandse motormarkt groeit 7% in mei 2020
Waar de hele automotive-branche het door de coronacrisis zéér zwaar heeft, groeide de markt voor motorfietsen in mei 2020 maar liefst 6,94% ten opz...
Yamaha maakt cijfers Q1 2020 bekend
Yamaha maakt cijfers Q1 2020 bekend
Yamaha heeft de fiscale cijfers van het eerste kwartaal van 2020 bekend gemaakt. In tegenstelling tot Suzuki en Kawasaki volgt Yamaha de reguliere ...
Bericht CBS verbaast motorbranche: nieuwverkopen groeien juist
Bericht CBS verbaast motorbranche: nieuwverkopen groeien juist
In een recent door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) verspreid bericht kopt de officiële instantie met "Auto- en motorbranche meldt eers...
Brezan en Tyrenet leveren onderdelen en banden politiemotoren
Brezan en Tyrenet leveren onderdelen en banden politiemotoren
De Nederlandse politie heeft twee landelijke overeenkomsten afgesloten voor de levering van universele onderdelen en banden voor politiemotoren en ...
Suzuki maakt jaarcijfers 2019 bekend
Suzuki maakt jaarcijfers 2019 bekend
Suzuki heeft op 26 mei de fiscale jaarcijfers bekend gemaakt. In Japanse loopt het fiscale jaar van april tot en met maart. Mede vanwege het Corona...
Europese motorfietsverkoop in april: -75% door corona
Europese motorfietsverkoop in april: -75% door corona
De registraties van nieuwe motorfietsen zijn in heel Europa in maart en april sterk gedaald als gevolg van de impact van de corona-pandemie. Nu in ...
Nieuwe vestiging Motorkledingcenter boven Motorcenter Venlo
Nieuwe vestiging Motorkledingcenter boven Motorcenter Venlo
Motorkledingcenter opent later dit jaar zijn achtste motorkledingwinkel op de eerste verdieping van Motorcenter Venlo, met 1000m2 winkeloppervlak b...

Motorvacatures

MotorVacature: accountmanager West-Nederland
MotorVacature: accountmanager West-Nederland
Bihr is Europa’s grootste distributeur in accessoires, onderdelen en motorkleding voor motorfietsen, scooters en ATV’s. Het bedrijf is 1975 op...
MotorVacature: Verzekeringsadviseur motoren
MotorVacature: Verzekeringsadviseur motoren
Honderdduizend! Zoveel vragen komen er ieder jaar bij de afdeling Beheer via telefoon, e-mail en post binnen. De vragen zijn van alle soorten en ma...
MotorVacatures: Harley-Davidson 1e en 2e monteur full-time
MotorVacatures: Harley-Davidson 1e en 2e monteur full-time
Motor Saloon B.V. is officieel Harley-Davidson dealer en sinds 1969 gevestigd in Amersfoort, met in onze grote showroom altijd meer dan 100 nieuwe ...
MotorVacature: Harley-Davidson chauffeur/poetser full-time 
MotorVacature: Harley-Davidson chauffeur/poetser full-time 
Motor Saloon B.V. is officieel Harley-Davidson dealer en sinds 1969 gevestigd in Amersfoort, met in onze grote showroom altijd meer dan 100 nieuwe ...
MotorVacature: Harley-Davidson receptiewerkplaats medewerk(st)er
MotorVacature: Harley-Davidson receptiewerkplaats medewerk(st)er
Motor Saloon B.V. is officieel Harley-Davidson dealer en sinds 1969 gevestigd in Amersfoort, met in onze grote showroom altijd meer dan 100 nieuwe ...
MotorVacature: Commercieel Medewerker MCR
Motor Centrum Roosendaal (MCR) is per direct op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken iemand die sociaal en communicatief vaardig is, een passie...
MotorVacature: Commercieel Binnendienst Medewerker België
Hoco Parts is gespecialiseerd in het importeren en distribueren van hoogwaardige producten voor de motorfiets after-market in Europa en gevestigd i...
MotorVacature: Commercieel Medewerker Binnendienst
Bihr is Europa’s grootste distributeur in accessoires, onderdelen en motorkleding voor motorfietsen, scooters en ATV’s. Het bedrijf is 1975 opgeric...
MotorVacature: redacteur/redactrice Nieuwsmotor
Nieuwsmotor.nl is al jaren de meest betrouwbare en best bezochte bron van snel, actueel en altijd kloppend motornieuws. Aan de basis hiervan staat ...
MotorVacature: eerste monteur motorfietsen
Ben jij die ervaren motorfietsmonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Zoek niet verder, wij hebben ‘m voor jou! Wij bieden je een fijne w...

Persberichten

Bosch introduceert Help Connect: Emergency Call app
Bosch introduceert Help Connect: Emergency Call app
Bij een ongeval telt elke seconde. Hoe sneller motorrijders hulp krijgen, hoe groter hun overlevingskansen. Het risico om door een ongeval te worde...
Suzuki 100th Anniversary accessoirepakketten voor V‑Strom, GSX‑S750 en SV650
Suzuki 100th Anniversary accessoirepakketten voor V‑Strom, GSX‑S750 en SV650
Suzuki lanceert ter ere van het 100‑jarig bestaan een aantal extra complete accessoirepakketten voor vier populaire modellen: de 100th Anniversary ...
Harley-Davidson: € 1250 korting bij net behaald motorrijbewijs
Harley-Davidson: € 1250 korting bij net behaald motorrijbewijs
Het lijkt erop dat vakantieseizoen “Zomer 2020” zich voor veel mensen vooral in eigen land zal afspelen. Hoewel Nederland natuurlijk een fantastisc...
Nieuw: 2020 Arai Concept-X retro motorhelm
Nieuw: 2020 Arai Concept-X retro motorhelm
En wat als dit nu eens de enige echte neo-retro helm is? In het DNA van Arai staat sportiviteit centraal. Maar de tweewielermarkt krijgt natuu...
Altijd starten en schoon rijden met Ecomaxx ethanolvrije benzine
Altijd starten en schoon rijden met Ecomaxx ethanolvrije benzine
Veel motorfietsrijders zullen het herkennen: bij de eerste warme zonnestralen van het jaar haal je je motorfiets uit de garage om een stukje te rij...
Triumph introduceert unieke 2020 Scrambler 1200 Bond editie
Triumph introduceert unieke 2020 Scrambler 1200 Bond editie
Limited edition staat stil bij samenwerking Triumph met 25e James Bond Film, No Time To Die De naam is Bond Edition, Triumph Scrambler 1200 Bond E...
Recall: Royal Enfield 650 Twin en Himalayan
Recall: Royal Enfield 650 Twin en Himalayan
Royal Enfield heeft vastgesteld dat een zeer beperkt aantal van zijn motorfietsen lichte corrosie van de remklauwen kan vertonen. Uit technisch ond...
Nieuw: 2020 Indian Motorcycle FTR Carbon
Nieuw: 2020 Indian Motorcycle FTR Carbon
Indian Motorcycle, de eerste motorfabrikant uit de Amerikaanse geschiedenis, introduceert vandaag de 2020 FTR Carbon, een hoogwaardige toevoeging a...
Ducati Store Assen geopend
Ducati Store Assen geopend
Op 28 maart 2020 heeft Ducati Assen zijn deuren geopend. De nieuwe Ducati Store in Assen is volledig gewijd aan het merk Ducati en de showroom en w...
Qooder 4-wielige motorscooters bij Bosch Car Service dealers
Qooder 4-wielige motorscooters bij Bosch Car Service dealers
Nog maar enkele weken op de Nederlandse markt en direct vindt Qooder in Bosch Car  Service, Nederlands grootste garageketen, zijn dealernetwer...