Persberichten

Rev'it casual #revmywinter kleding winactie voor doorrijders

De producten uit onze nieuwe herfst/winter collectie zijn ontworpen volgens onze Tailored Technology design filosofie. Hierdoor zijn de items doordrenkt met het Rev'it DNA, en kan iedereen dit najaar in op twee wielen de kou te lijf gaan zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of stijl. 

Jacks 
Retro-liefhebbers hebben dit seizoen de luchtvaart-geinspireerde leren Pilot of de waterdichte Zircon –met stijlvolle wax-coated cotton twill buitenstof- om uit te kiezen. Voor rijders die verfijning zoeken zonder vintage invloeden zijn er de Jackson en Dayton; volledig functionele en waterdichte jassen ontworpen om aan te sluiten bij de persoonlijke stijl van de rijder en niet zozeer bij een specifiek motortype. 

Jeans 
Zowel mannen als vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken over de regen dankzij de volledig waterdichte Orlando H2O en H2O Ladies' jeans. De drieling Corona, Austin en Seattle delen hun constructie met onze prijswinnende Lombard, maar allemaal ontworpen met een eigen herkenbare stijl. Onze nieuwe CE-goedgekeurde Rockefeller is onze sterkste jeans tot nu toe, dankzij een volledige PWR-shield voering en standaard geplaatste knie en heup protectie. Alle jeans zijn standaard voorzien van onze extreem dunne CE-goedgekeurde Seesmart protectoren, de nieuwe maatstaf in protectie en comfort. 

Schoenen 
De Royale H2O en de Regent H2O zijn de waterdichte varianten van de reeds bestaande Royale en Regent. De functionaliteit en bescherming is identiek, maar dankzij het waterdichte en ademende hydratex membraan blijven je voeten droog dit najaar. Last but not least is de Freemont. Dankzij zijn puur zwarte uitvoering is het een tijdloze toevoeging aan onze inmiddels uitgebreide schoenencollectie. 

Regenkleding 
De kers op de taart dit seizoen zijn de Quartz H2O en de Topaz H2O Ladies regenjassen. Dankzij hun chique pongee-geweven buitenstof zijn ze onherkenbaar als motorkleding, waardoor ze ook naast de motor een aantrekkelijke keuze zijn zodra de regen zich laat zien. 

Win deze winter 
De doorrijders onder ons weten wat de winter met zich meebrengt als je reist op twee wielen. Speciaal voor deze rijders voegen we graag wat stijl toe aan hun ritten dit najaar. Iedereen die een foto opstuurt van de barre omstandigheden die hij of zij te verduren heeft tijdens een herfstachtige of winterse motorrit maakt kans op een item naar keuze uit onze herfst/winter collectie. Deelnemers hoeven alleen de hashtag #REVMYWINTER te gebruiken op social media, of hun foto te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Revit motorkleding casual vrijetijdskleding


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden