Persberichten

Triumph Live Nederland 2015 20 september in Leusden

Na het succes van de allereerste editie van afgelopen jaar, waar meer dan 1200 Triumph fans en motorliefhebbers op afkwamen, kan een vervolg niet uitblijven. Daarom bengt Triumph op zondag 20 september haar merk opnieuw tot leven tijdens hèt nationale Triumph evenement, Triumph Live Netherlands. Het evenemententerrein van de IJsbreker in Leusden zal deze zondag tussen 12:00 en 18:00 staan te trillen op haar grondvesten. Officiele Triumph dealers inspireren bezoekers met diverse workshops zoals customizen en bieden interessante koopjes op de Biker Market. Ook kan men genieten van een greep uit de Triumph geschiedenis in de Rise of the Legends Expo, heerlijk bijpraten in Distinguished Gentleman’s Lounge of zwaar in discussie over de coolste Triumph ooit bij de Triumph Coolwall en meer. Zoals het hoort bij een goed motorfestival zijn er diverse live bands, mooie motoren en natuurlijk de gezelligheid onder gelijkgestemden. (redactie: datum is door Triumph aangepast naar 20 september)

Bezoekers die op hun gecustomizede Triumph naar het evenement komen kunnen zich ter plaatse inschrijven voor de Big Twin Triumph Custom Competition. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze verkiezing georganiseerd in samenwerking met het custom blad van Nederland, Big Twin. Als onderdeel van de vakjury zullen zij een motor verkiezen voor een exclusief artikel in hun blad. Daarnaast kunnen de bezoekers ook stemmen op hun favouriete custom, waarbij er een mooie prijs te winnen is voor de publiekslieveling. Voor wie van ver komt of er een extra gezellig weekend van wil maken is er een hotelarrangement met een BBQ de avond voorafgaand aan het evenement. Voor slechts €40,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer slaap je dan in het Van der Valk hotel te Leusden. De BBQ kost 12,50 p.p. en zal gehouden worden bij het lokale eetcafé de Dikke. Reserveren van het hotel kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. de kortingscode: Triumph Event Leusden. De BBQ reserveer je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie vooraf aan het evenement een gratis ticket heeft opgehaald bij een van de participerende Triumph ontvangt bij inleveren het officiele Triumph Live T-shirt. Daarbij dient de achterkant van het ticket als stembiljet voor de Big Twin Custom Bike verkiezing. De tickets zijn beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij. Het is natuurlijk het leukst om gezamenlijk naar dit evenement te rijden op de motor. Daarom organiseren diverse Triumph dealers een toertocht richting Triumph Live, dus let’s ride, meet & have fun! De participerende Triumph dealers zijn: Triumph Zaanstad - Zaandam, Roké Motors - Mijdrecht, Triumph Motorcycles Groningen, Blom Motoren - Leusden, Triumph Bollenstreek - Hillegom, Motorcentrum Bruurs - Noord-Scharwoude, Motoport Den Bosch, Motor Centrum Eibergen en Motor Venray .

Adres: De IJsbreker, Bavoortseweg 25, 3833 BM, Leusden. Doors open: 12:00 – 18:00. Entree: Gratis – ook zonder ticket.

Triumph Live Nederland 2015 Leusden


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden