Persberichten

Ducati Special Retro Newbuild 2015 prijs bij Motoria

Op woensdagmiddag 24 juni 2015 werd de hoofdprijs van de krasactie van Motoria uitgereikt. Motoria doet graag iets extra’s voor haar klanten. Motoria hield in maart, april en mei van dit jaar de welbekende krasactie, waarbij kopende klanten leuke prijzen konden winnen. Naast de krasactie kunnen klanten altijd rekenen op aantrekkelijke acties en kortingen. 

Mooie prijzen 
De kraslotenactie is een jaarlijks terugkerende actie bij Motoria. Bij elke bestelling van €100,- via de webshop heeft de klant een kraslot ontvangen. Er waren dit jaar meer dan 300 prijzen te winnen, waaronder een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de Brembo fabriek in Bergamo (Italië) en gratis toegangskaarten voor de TT in Assen. De absolute hoofdprijs was de Ducati Special Retro Newbuild ‘15, made by Motorfit Barendrecht. Deze motor bestaat uit onderdelen die allemaal verkrijgbaar zijn bij Motoria. De motorfiets is mede mogelijk gemaakt door Michelin. De banden op deze mooie Ducati zijn dan ook van Michelin, type Pilot Power 3.

Uitreiking hoofdprijs
De Ducati Special Retro Newbuild ’15 werd op 24 juni jl. in ontvangst genomen door Ardy en Rob Groenevelt van Groenevelt Motoren in Son.
De reacties op de krasactie waren positief en iedereen was zeer enthousiast. Ook het volgend seizoen kunnen klanten van Motoria weer meedoen aan de krasactie en verrast worden door het mooie cadeauaanbod.

Over Motoria (algemeen)
Motoria SN B.V. is één van de grootste distributeurs van motorbanden, -onderdelen en accessoires in de Benelux, met meer dan 20.000 artikelen voor de motorvakhandel. In 2013 overgenomen door Moto-SN B.V, groothandel in banden voor motoren, scooters en quads. Vanaf januari 2015 zijn Moto-SN en Motoria officieel samengevoegd tot een bedrijf; Motoria SN B.V.

Ducati Special Retro Newbuild 2015 Motorfit Barendrecht Motoria


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden