Het is weer zo ver. Dit weekend is het weer feest bij RB Motoren! Zoals ieder jaar willen wij geïnteresseerde motorrijders in de gelegenheid stellen om zijn of haar droommotor uit te testen. Je kan bij ons demo rijden op de nieuwste KTM en Yamaha modellen zoals de nieuwe Yamaha MT-09 Tracer, Yamaha TMAX 530 en de KTM 1290 Super Adventure. Het enige dat je hoeft te doen is langskomen. Wij rijden in groepsverband met een voorrijder. Je kan je dan ook helemaal concentreren op het rijden. De route hebben wij van te voren uitgezet en duurt ongeveer 20-25 minuten.

Naast het proefrijden is er genoeg te doen voor jong en oud. Er zijn spelletjes voor de kinderen en verschillende stands waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uiteraard is de legendarische RB-hamburger ook weer aanwezig. In onze kledingshop kunnen wij je goed adviseren en zal er gedurende de RB days korting worden gegeven op kleding en helmen*.

Kom je met de motor en wil je deze laten checken? Onze monteur staat klaar voor een gratis check en advies. In de mobiele werkplaats wordt de motor met een kritisch oog onderworpen aan een inspectie. Zo krijg je een duidelijk beeld van de staat van jouw motor. Wel zo handig, vlak voor de zomer!

Zaterdag 11 april 2015 zijn wij open van 9:00 tot 17:00 uur
Zondag 12 april 2015 zijn wij op van 11:00 tot 17:00 uur

*Let op: alleen korting op de huidige voorraad

RB Motoren De Bilt 2015 Open Dagen