Persberichten

Sena 3S Bluetooth communicatie headset

Dankzij innovatieve ideeën en vooruitstrevende technologieën bieden Sena Headsets hoogwaardige geluidskwaliteit, optimaal bedieningsgemak en ultieme betrouwbaarheid. Bij de nieuwe 3S koppelt Sena deze eigenschappen ook nog aan een bijzonder compact design, zodat deze headset geheel in het interieur van de helm kan worden weggewerkt. Met vooruitstrevende accutechnologie is Sena er in geslaagd de lithium-ion accu's van de 3S dermate compact te maken, dat ze ondanks de riante capaciteit van 8 uur spreektijd (of zeven dagen stand-by) toch volledig in de behuizing van de luidsprekers kon worden geïntegreerd. Het unieke tweeknopssysteem, dat de bediening mede dankzij de voice prompt begeleiding uiterst gemakkelijk maakt, werd bij de integraalhelm-versie ondergebracht in een bijzonder vlak paneeltje, dat eveneens in het interieur van de helm kan worden bevestigd. Bij de jethelm-versie zitten de knopjes op de microfoonarm.

De Sena 3S combineert een compact design met een grootse geluidskwaliteit en een uitgebreide functionaliteit. De 3S maakt gebruik van Bluetooth V3.0, dat garant staat voor een feilloze, draadloze verbinding. Het AVRCP/A2DP protocol en de elektronische ruisonderdrukking met "windruis"-eliminatie staan daarbij borg voor een uitmuntende geluidskwaliteit, of het nu gaat om het beluisteren van muziek, het volgen van de aanwijzingen van een navigatiesysteem, het voeren van een telefoon- of intercomgesprek. De intercomfunctie heeft een bereik tot 200 meter. De firmware van de Sena S3 kan bovendien worden bijgewerkt, zodat functionaliteit van de 3S headset altijd aan de laatste stand van de techniek voldoet.

De Sena 3S is bij de beter gesorteerde motorzaken verkrijgbaar voor slechts € 99,- incl. BTW. De headset is leverbaar in een W -uitvoering (Wired) voor integraalhelmen en een B-versie (Boom) voor systeem- en jethelmen. Sena biedt twee jaar garantie op de headsets.

Sena 3S bluetooth communicatie


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden