Vernieuwd: Rev'it Defender Pro GTX motorjas

Het Defender pak is altijd de eerste keus geweest voor de meest avontuurlijke rijders ter wereld. Het pak kwam als beste uit de bus voor een trip naar de koude Noordkaap, waar de temperatuur daalde tot -20ºC. Het stond zijn mannetje tijdens de wereldreis van We Love Moto Geo. Het overleefde de woestijn met Welshman Craig Bounds tijdens de Dakar Rally 2013 en de professionele instructeurs van Enduropark Aras Rural trainen er dagelijks hun studenten in. Het Defender GTX pak is een legende. Een legende die nu verder gaat in een verbeterde uitvoering: Rev'it Defender Pro GTX the next legend.

Defender Pro GTX
Sneldrogend, geschikt voor alle klimaten, klaar voor iedere ondergrond: een goede adventure jas moet alles aankunnen. De buitenstof is verbeterd en lichter gemaakt met de nieuwste materialen, zonder aan slijtvastheid in te boeten. De buitenstof neemt geen water op als het regent, dus het pak is ook licht als het nat is. Het uitneembare Gore-Tex membraan is ontworpen voor ademend comfort en langdurige waterdichtheid en windbescherming.

Seeflex Protectie
De Defender Pro GTX is voorzien van de nieuwste Seeflex CE-level 2 ledemaatprotectoren. Deze protectoren zijn flexibel, ademend en goed ventilerend, terwijl ze met gemak de hoogste EN1621-1:2012 level 2 impact tests doorstaan, in alle omstandigheden en temperaturen. De jas is standaard voorzien van een Seesoft CE-level 2 rugprotector en is voorbereid voor een Adventure nek brace.

Feedback van rijders
De feedback van de vele wereldreizigers heeft er voor gezorgd dat de Defender Pro GTX een 2-laags jas is. Een thermovoering meenemen op reis die je niet als casual jas kunt dragen, is ruimteverspilling. Een thermojas meenemen die je ook los kunt dragen is veel logischer. Daarom hebben we de Solar, Climate en Radiant jassen ontworpen. Een tweede resultaat van de rijders feedback is de grote hoeveelheid zakken op de Defender Pro GTX: XL-opslagzak, waterdichte bewaarzakken, steekzakken, handenwarmzakken, mouwzak, binnenzakken, documentzak en een geheime zak. Verder hebben de jas en de broek ventilatieritsen, grip vlakken, lange en korte verbindingsritsen en meer dan genoeg stelbanden, allemaal voor jouw gemak en comfort onderweg.

Revit Defender Pro GTX motorjack


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form