Persberichten

MOTORbeurs Utrecht 2015: Piaggio Vespa presenteert programma

Als één van de belangrijkste importeur van gemotoriseerde tweewielers in Nederland pakt Piaggio Vespa weer behoorlijk uit op de populaire motorbeurs van Utrecht, met het tonen van de belangrijkste en nieuwste Piaggio-, Vespa-, Moto Guzzi- en Aprilia-modellen. 

Piaggio op de Motorbeurs 
Piaggio was ook in 2014 één van de belangrijkste spelers op de markt in Nederland en de vooruitzichten voor het fameuze Italiaanse merk zijn voor 2015 uitstekend. In het bijzonder de Piaggio MP3, Sprint en GTS zullen zorgdragen voor het voortzetten van het verkoopsucces.

Alex van het Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa Benelux: "Op motorsport gebied zal 2015 voor Piaggio een belangrijk jaar zijn. We treden als wereldkampioen aan in World Superbike Championship, we hebben de eerste race op Philips Island afgesloten op de 1e en 2e plaats, noblesse oblige. Daarnaast zullen we met Aprilia ons debuut maken in het prestigieuze MotoGP. Daarom tonen wij in Utrecht de evolutie van de RSV4, de Tuono V4 1100 Factory met een 200+ pk krachtbron. Bij de nieuwe 2015 Tuono dus ook de terugkeer van Factory-versie en de komst van de nieuwe 1100cc versie van de krachtige V4-motor." Naast aandacht voor de sportmotor is er op de Piaggio–stand ook ruimte ingeruimd voor de Caponord Rally, bedoeld voor de avontuurlijke motorrijder.

Op de Moto Guzzi-stand staan de indrukwekkende, nieuwe California 1400 range. Uitgerust met de 1400 cc V-Twin beleeft de Eldorado zijn Nederlandse debuut, geïnspireerd op de legendarische 850 Eldorado, maar met het comfort van de techniek van de 21e eeuw. Van de V7II-serie wordt in Utrecht de Garage Special getoond. De V7 II heeft nu standaard ABS en Traction Control. De unieke V7 Garage Special heeft een bezoek gebracht aan 'garage.motoguzzi.com'. Voor de V7 Garage Special heeft de Benelux-importeur uitgebreid geshopt in de catalogus met 'Dapper' en 'Scrambler' accessoires. Het model op de stand is een 'one-off' en toont de mogelijkheden die er zijn om dit model te personaliseren.

Getoonde modellen op De Motorbeurs
• Aprilia Tuono V4 1100 Factory
• Aprilia Caponord Rally
• Moto Guzzi Eldorado
• Moto Guzzi California Custom
• Moto Guzzi V7 II ABS
• Moto Guzzi V7 met garage.motoguzzi.com accessoires

Aprilia RSV4
Met de RSV4 presenteert Aprilia de meest compromisloze supersport motorfiets ooit, afgeleid van raceversie. Ten opzichte van zijn voorganger is het vermogen van de RSV4 met 16 pk toegenomen tot meer dan 200 pk, en is het koppel bij alle toerentallen verder gestegen terwijl het V4-blok tegelijkertijd lichter werd. Daarnaast is het Aprilia Performance Ride Control (APRC) systeem verder doorontwikkeld en is de RSV4 nu ook te voorzien van een V4-MP telemetriekit. De smartphone kan via Bluetooth worden gekoppeld aan de elektronica van de RSV4.

Aprilia Tuono V4 1100
's Werelds beste naked supersporter is nog beter geworden met de introductie van de Tuono V4 1100. De Tuono V4 1100 heeft een nieuwe, naar 1.077cc vergrote krachtbron met 175 pk en een maximumkoppel van 120 Newtonmeter. Andere highlights van de Tuono V4 1100 zijn een vernieuwd chassis voor een nog betere handling, een verder verfijnd APRC-systeem, de beschikbaarheid van het V4-MP telemetrie-systeem en nieuwe kleurstellingen.

Nieuwe Aprilia Caponord 1200 Rally
Aprilia introduceert in Utrecht een nieuwe versie van de Caponord 1200 die afwijkt van de gebaande paden en multifunctioneel is, en geschikt voor iedere trip. Hij is veelzijdiger, comfortabeler en prima uitgerust. De tweecilindermotor levert topprestaties en net als alle Aprilia's beschikt hij over een prima chassis en technologische voorzieningen als ADD, de semi-actieve wielophanging, dat zich automatisch aan de omstandigheden en het wegdek aanpast.
Wanneer het rijden op moeilijk begaanbare paden een avontuur wordt biedt Aprilia de Caponord 1200 Rally, die overigens ook prima gebruikt kan worden voor woon-werkverkeer.

Primeur van Moto Guzzi
Bij Moto Guzzi staat alles in het teken van nakeds, vintage en cruisers, met de nieuwe Eldorado, California Custom, de V7 II ABS en de Garage kits voor de V7. Moto Guzzi zal de bezoekers van de Motorbeurs verrassen met de Eldorado, voorzien van het krachtige 1.400cc V-twin big block 'Made in Mandello'.

Moto Guzzi Eldorado
De nieuwe Eldorado weerspiegelt de persoonlijkheid van de legendarische Eldorado 850. Duidelijke verwijzingen naar een rijk verleden zijn ondermeer de gespaakte wielen, de brandstoftank met verchroomde flanken, het oversized zadel, het achterspatbord met het juweelvormige achterlicht en de bullhorn handlebar. Qua prestaties vertrouwt de Eldorado op de prestaties van de 1.400cc 90° V-Twin die in ongewijzigde vorm ook de California Touring en Custom aandrijft.

Vespa
Er is maar één Vespa, en dat is Vespa. Wereldwijd zijn er zo'n 18 miljoen Vespa's verkocht en vele miljoenen rijden er op de aardbol rond. De Vespa heeft een belangrijke rol gespeeld in de motorisering en is een wezenlijk onderdeel van de na-oorlogse cultuur in Europa. Vespa stond en staat voor rebellie, de belofte van vrijheid, van mobiliteit, van muziek, van romantiek van 'Dolce Vita". Vespa was er in de tijd van rock and roll in de jaren zestig en zeventig, en is er in de tijd van MTV en digitale muziek. Vespa, forever young.

Extended Warranty
Van 25 februari tot en met 15 maart is een speciale actie van kracht. Via de officiële Aprilia- en Moto Guzzi-dealer en de Piaggio Premium motorscooterdealer kan de garantie voor een nieuwe Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi worden verlengd tot 4 jaar, inclusief gratis verlengde Europe Road Assistance pechhulp voor maximale zekerheid
De actie geldt voor alle motoren en motorscooters met een cilinderinhoud van meer dan 50cc. Dus van Vespa GTS 125 tot Piaggio MP3 500 ABS en van Aprilia RS4 125cc tot Moto Guzzi California Touring.

Standaard levert importeur Piaggio Vespa b.v. alle motorfietsen en motorscooters met een complete fabrieksgarantie van twee jaar. Met de Prime Extended Warranty kunnen kopers van een Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi nu een stukje extra zekerheid voor zichzelf inbouwen door die fabrieksgarantie naar wens met één of twee jaar uit te breiden, tot maximaal vier jaar. Met de Prime Extended Warranty worden eventuele onverwachte reparatiekosten afgedekt en bovendien zorgt de verlengde garantie bij eventuele verkoop voor een hogere restwaarde van de motorscooter of motorfiets, omdat de Prime Extended Warranty automatisch over gaat op de nieuwe eigenaar.
Een prettig gegeven is bovendien dat als onderdeel van de Prime Extended Warranty ook direct de Europese Road Assistance pechhulp, die standaard deel uitmaakt van de fabrieksgarantie, voor de gekozen periode van twaalf of 24 maanden wordt verlengd.

Piaggo Motorbeurs Utrecht 2015


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden