Koch Media Benelux en Milestone s.r.l., wereldmarktleider op het gebied van de ontwikkeling van motorracegames, tonen vandaag met een nieuwe gameplay video het Noord-Wales track in RIDE, Milestone's eerste eigen IP. Ride is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het Xbox 360 games- en entertainmentsysteem van Microsoft, Windows PC, PlayStation4 en PlayStation.

Noord-Wales is perfect voor spelers met een passie voor motorrijden in het Britse landschap. De landelijke routes leiden door de lange, gemakkelijke bochten van het heuvellandschap: tekenend voor de magische sfeer van Wales. Deze route laat zien dat het niet alleen om een race voor de beste tijd gaat, maar ook om ontspannen, het openen van de foto modus, en het beleven van de authentieke race ervaring in het Britse landschap.

Een ander belangrijk element dat in deze video wordt geïntroduceerd zijn de drie verschillende camerastandpunten die Ride spelers tot hun beschikking hebben:
- Helmcamera: De beste optie voor hardcore spelers
- Vrije camera: Eerste-persoonscamera voor de traditionele rijervaring
- Derde-persoonscamera: De gebruikelijke optie voor race games voor spelers die geen enkel detail willen missen

Over Ride
Milestone's ontwikkelingsstudio's in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. RIDE is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

Ride is momenteel in ontwikkeling bij Milestone in Italië, en is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation 4. Officiële website: http://www.ridevideogame.com 

Ride Game